amcalu1 Üye Kablosuz şarj kadar saçma birşey gormedim ha kabloyu takmışsin ha adaptörün üstüne koymussun
MrCommanDTr Emekli Yönetici Konu Sahibi amcalu1' Alıntı: Kablosuz şarj kadar saçma birşey gormedim ha kabloyu takmışsin ha adaptörün üstüne koymussun Genişletmek için tıkla ... aynen çok da bi arıtısı yok aslında. koymadan uzaktan şarj olsa işte o zaman mükemmel olur yani arada bi metre mesafeden şarj olsa tadından yenmez.
amcalu1' Alıntı: Kablosuz şarj kadar saçma birşey gormedim ha kabloyu takmışsin ha adaptörün üstüne koymussun Genişletmek için tıkla ... aynen çok da bi arıtısı yok aslında. koymadan uzaktan şarj olsa işte o zaman mükemmel olur yani arada bi metre mesafeden şarj olsa tadından yenmez.
bulutsuzgece Üye Her ne kadar gereksiz gibi görünse de, bazı yönlerden pratik ve kullanışlı olacak. Kullanmaya başladığınızda bunu daha iyi anlayacaksınız. Sanki benim varmış gibi konuştum
Her ne kadar gereksiz gibi görünse de, bazı yönlerden pratik ve kullanışlı olacak. Kullanmaya başladığınızda bunu daha iyi anlayacaksınız. Sanki benim varmış gibi konuştum
yasirtaha Üye genel olarak evde falan kullanıma uygun olabilir ama benim işyerime uygun değil o yüzden ben şu an için almayı pek düşünmüyorum
genel olarak evde falan kullanıma uygun olabilir ama benim işyerime uygun değil o yüzden ben şu an için almayı pek düşünmüyorum
gdervisoglu Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Galiba AT&T ve T-Mobile cihazlarda da Kablosuz sarj olacak..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Galiba AT&T ve T-Mobile cihazlarda da Kablosuz sarj olacak..