HTC 8X ile oynadım nedense çok hoşuma gitti :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
HTC 8X ile oynadım nedense çok hoşuma gitti :D
Beni bilirsiniz lumia 920 taraftarıyım uzun süredir. Almak için kredi kartını bekliyordum kart geldi. Ancak bugün 8X ile oynadım biraz çok hoşuma gitti incecik ele tam oturuyor bir de kasa yapısı yumuşak olduğu için çok iyi hissettiriyor bir de wp8 in hızı var :D Kullanmak çok zevkliydi fazla etkilendim neredeyse lumia 920 nin şeklini unutmuştum. 8X e aşık oldum :D Şimdi nokia shop a gidip lumia ile oynamam lazım onun etkisini unutturmak için. Belki de 8x kadar iyi gelmeyebilir bunu denemek istiyorum

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

8x i unutturacak :ehe

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
video oynatılamıyor :vur

gkcll

gkcll

Üye
wp8 se lumia 920 gerisi yalan

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Güzel Bi tanıtım. Olmuş ama çok uzun hepsini izleyemedim

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Lumiayla da oynadım kararım lumia :D

zorbaa

Üye
bende bugun karsilastim bu konuyu gordugum icin bi bakayim dedim ve hakkikaten de elde guzel duruyor ve baya hafif lumiaya gøre

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
bende bugun karsilastim bu konuyu gordugum icin bi bakayim dedim ve hakkikaten de elde guzel duruyor ve baya hafif lumiaya gøre

sizin için söylemiyorum da, hafiflik diyince aklıma geldi,
sırf bir cihaz daha hafif diye tercih sebebi olabilir mi? 8x ile 920 karsılastırılıyor, 8x daha hafif daha iyi falan deniyor... öncelik hafiflik mi olmalı.. benim tercih sebeplerimde son sırada.. hatta sıralamaya bile girmiyor.. benim için tek kriter "kalite"dir. kamera da kalite, tasarım da kalite, malzeme de kalite, işletim sisteminde kalite, ekran da kalite, ekstra özelliklerde kalite..

pirenuri

pirenuri

Üye
sırf bir cihaz daha hafif diye tercih sebebi olabilir mi? 8x ile 920 karsılastırılıyor, 8x daha hafif daha iyi falan deniyor... öncelik hafiflik mi olmalı.. benim tercih sebeplerimde son sırada.. hatta sıralamaya bile girmiyor.. benim için tek kriter "kalite"dir. kamera da kalite, tasarım da kalite, malzeme de kalite, işletim sisteminde kalite, ekran da kalite, ekstra özelliklerde kalite..

Katılıyorum sana.
Ayrıca nokiasız wp8 i düşünemiyorum çünkü şimdilik wp8in marketi boş denilebilecek kadar kötü bu açığı nokia kendi uygulamalarıyla kapatmaya çalışmış örn. Bilen göz, maps(navigasyon drive vs. ),panoroma ve birkaç kamera programı,mix radio vs. O açığı telafi edebiliyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bu telefonu alanlar bir sene uygulama beklemesin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hafiflik hissi biraz farklı. Mesela Galaxy S3 ile One X arasında ağırlık farkı çok az. Ancak garip bir şekilde S3 ele hafif gelirken One X çok ağır geliyor. Sanırım bu malzemelerin farklılığından kaynaklanıyor.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia aldım beyler

zorbaa

Üye

iki tlfda ayni degerlere sahip ve ayni isletim sistemini kullaniyorlar hersey ayni olunca boyle ufak farklari soylemekde sakinca gormuyorum bunu tercih sebebi yapabileceklerde vardir ben kendim lumia kullanicisiyim

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
iki tlfda ayni degerlere sahip ve ayni isletim sistemini kullaniyorlar hersey ayni olunca boyle ufak farklari soylemekde sakinca gormuyorum bunu tercih sebebi yapabileceklerde vardir ben kendim lumia kullanicisiyim
Nokia Shop taki bayana 8X dediğim anda bana şunu diyordu hep. HTC 8X, 820 ayarında bir cihaz Lumia 920 ile karşılaştırma demişti. Çok mantıklı buldum

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Haftasonu Vatan'da %30 indirim var.. Tahinlerime göre 8X, 1499 TL nin altında bir fiyata alınabilir. :polis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...