Htc 8S için güncelleme geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra performans artışı oldu sanki. Daha mı hızlı çalışıyor yokksa bana mı öyle geliyor :)

evarietyw

evarietyw

Üye
ben oyle birşey hissetmedim :)

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Psikolojik sanırım :D

luckysleven

luckysleven

Üye
şu sesin yankılı gitme sorunu da devam ediyor bende : ) sadece aynı kişiyi arayınca bu sorunun olması sinirimi bozdu iyicene : )

acoustic

acoustic

Üye
bende güncelledim fakat gözle görünür bir değişiklik fark etmedim belki sistemsel bir kaç değişiklik olabilir. 10 gün önceki güncellemem de toplu mesaj gönderimi duzeltilmişti.

sergen8s

Üye
Ustam lütfen yardım edin. güncellemeyi yapıcam yeterince alan yok diyor telde hiç bişey yok 3 4 şarkı 2 3 resim face ve twitter uygulamaları bunlar yer bile kaplamıyor bir sürü yer olmalı ama yer yok diyor 4gb kartta taktım işe yaramıyor telefon hafızası şuan 7mb boşta telde bişey yok ama bu kadar alan nasıl doluyo kendi kendine lütfen yardım edinnnnn ?

sergen8s

Üye
kardeş güncelleme yapcam alan yok diyor telefon boşboş 3 4 şarkı 4 5 resim 2 uygulama bunlarda yer kaplamıyor fazla başka hiç bişey yok kartta taktım ekstra ama yok olmuyor yardım et napabilirim

blackss

Üye
Fabrika ayarlarına dönmeyi denedinmi veya hard reset at ?

• Beğen
Tepkiler: sergen8s
luckysleven

luckysleven

Üye
kardeş güncelleme yapcam alan yok diyor telefon boşboş 3 4 şarkı 4 5 resim 2 uygulama bunlarda yer kaplamıyor fazla başka hiç bişey yok kartta taktım ekstra ama yok olmuyor yardım et napabilirim

uyarı verdiği zaman kapat dediğinde devam etmesi lazım ben öyle yaptım devam etti güncellemeye . Olmadı telefonu fabrika ayarlarına dön sonra güncelleme yap

• Beğen
Tepkiler: sergen8s
acoustic

acoustic

Üye
Htc ye ait modüller dahil oyunları da sil 700 mb alan lazım

Üst Alt