Htc 8S için güncelleme geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8S için güncelleme geldi :)
Evet arkadaşlar an itibariyle 8S için güncelleme geldi.

Farkettiğim hiç bir değişiklik yok malesef.

pirenuri

pirenuri

Üye
Hayırlı olsun ben L920 kullanıcısıyım ama merak ediyorum neler var yeni

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Görünürde değişen hiç birşey yok malesef.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
zaten ne bekliyoruz ki 3. çeyrek sonuna kadar iyi bir yazılım güncellemesi gelmez

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Aslında benim çok fazla bir beklentim yok :)

-Ekran döndürme olayını iptal seçeneği eklensin,
-Geçici dosyalar bölümü silinebilsin,
-Bildirim ledi aktif olarak kullanılabilsin,
-Bildirim çubuğu eklensin,
-Uygulamalar hafıza kartına yüklenebilsin yeter benim için :D

• Beğen
Tepkiler: delece23 ve pirenuri
osilost

osilost

Üye
bende güncelledim arkadaşlar HAYRINA ne yenilikler varsa yorum atın

evarietyw

evarietyw

Üye
Bende yükledim ama değişen hiçbir şey görmedim ne vardı acaba 400mb olan güncelleştirmenin içinde

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar tam anlamıyla bir yenilik varmı hep fiyasko güncellemeler beklentileri karşılamıyor

evarietyw

evarietyw

Üye
kulaklıkla konuşma sırasında ses gelip gitmesinde iyileştirmeler var gibi geldi bana şu an fark ettiğim o sadece

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bende bu telefondan dün aldım çokta memnunum androidden sonra çok sade ve keyifli geldi arayüzü fakat bir iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ..

1-şu anda uygulamaları harici sd karta taşımanın bir yolu yok doğrumudur ? hafızanın şişmesi an meselesi hafıza kartı boşuna takılı duruyor ..
2-müzik çalar bulamadım telefonda tavsiye edebileceğiniz müzik indirme ve onu dinlemek için uygulama var mı ?
3-resim,müzik vs medya dosyalarınıda mı telefon hafızasına kaydediyor ? çünkü sd karta kaydet dedim ama çektiğim resim yine telefon hafızasına gitmiş .
4-telefonu aldıktan sonra 20 kere görüşme yapmışımdır fakat sadece 1 numara ile görüşme yaparken sanki mikrafondan sesi dışarı veriyormuşum gibi oluyor ses yankılı gidip geliyor.. karşı tarafta bunu onayladı ama mikrafon kapalı halbuki nedir bunun sebebi ?

evarietyw

evarietyw

Üye
1-sd karta uygulama taşıma yok maalesef şimdilik. Hafızada yer açmak için shrink storage yi kullanabilirsin.
2- telefonun kendi müzik çalarını kullanıyorum o yüzden Bi uygulama aramadım hiç :)
3- resim müzik videolar hafıza kartına yüklenebiliyor ancak öncelikle hafıza kartını telefonda biçimlendir
4- bunun hakkında hiçbir fikrim yok :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
1-sd karta uygulama taşıma yok maalesef şimdilik. Hafızada yer açmak için shrink storage yi kullanabilirsin.
2- telefonun kendi müzik çalarını kullanıyorum o yüzden Bi uygulama aramadım hiç :)
3- resim müzik videolar hafıza kartına yüklenebiliyor ancak öncelikle hafıza kartını telefonda biçimlendir
4- bunun hakkında hiçbir fikrim yok :)

Cevaplar için sağol hocam . Valla umarım şu uygulama taşıma olayını çözerler yoksa sıkıntı arz eder : )

evarietyw

evarietyw

Üye
sıkıntı arz ediyo valla telefonun tel sıkıntı çektiğim noktası şu anda :)

csH

csH

Üye
telefonla gelen müzik+videolar programı var ben onu kullanıyorum bi de bu program var müzik çaları zamanlı ayarlayabiliyorsun yatmadan önce falan iyi oluyor yalnız programın açık durması gerekiyor tam yatmadan önce çalıştırmak lazım :D bence gayet kullanışlı dene derim. bi de şu program var şarkılara göre resim buluyor ve arka plana kaydediyor fakat kaydettikten sonra mpatool adıyla sanatçılar kısmında bi grup oluşturuyor işimiz bitince o gruba girip silince hiçbir sorun kalmıyor

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
yine güncelleme geldi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
geçenlerde 8x lere gelmişti. Onunla aynı olabilir belki.

simkart hatası giderilmiş

İnternet paylaşimi sorunlari giderilmiş

skype aramasinda ses gitneme sorunu giderilmiş.

Evet aşiri derecede şarji gidenler bu guncellemeyle sorunlari cozulmuş olabilir. Cunku internet paylaşimi kapali olsa bile aslinda acik kaliyormuş.

luckysleven

luckysleven

Üye
nasıl yani bundan başkamı ?

dün gece bir tane güncelleme yaptım birde şimdi yaptım toplam 2 tane oldu bu seferki uzun sürdü ama bir değişiklik göremedim

bunların yazılı olduğu bir changelog listesi falan yok mu ?

evarietyw

evarietyw

Üye
dün gece bir tane güncelleme yaptım birde şimdi yaptım toplam 2 tane oldu bu seferki uzun sürdü ama bir değişiklik göremedim

bunların yazılı olduğu bir changelog listesi falan yok mu ?

güncellemelerin boyutları ne kadardı acaba ben bir tane yaptım oda 400mb falandı

Üst Alt