Haber HTC 10 resmi olarak duyuruldu; 5.2 inç ekran, Snapdrangon 820, 12MP Ultrapixel kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

HTC 10'u beğendiniz mi?

• Evet, diğer cihazlarına göre çok şey düzeltilmiş

• Hayır beğenmedim

• Birkaç şey hariç beğendim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
furyzer0

furyzer0

Üye
Htc nin bu telefonu başarılı ama seveni dışında neden başkası alsın ki?Hele s7 exynos versiyonu tr ye gelmişken?Ne ekstrası var bence ön kameraya ois koymak yerine daha çok göze batan bir yenilik eklemeliydi. samsung ve lg gibi daha garanti markalar varken alacaklarını sanmıyorum.Burada telefon alınmaz demiyorum cihaz çok güzel ama samsung ve lg den bir artısı yokken insanlar tercih etmezler demek istiyorum

Sent from mtalk using lumia 950

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6

Luck Star

Luck Star

Üye
Ois titememesi için ama daha fena titriyor. Ama buna rağmen ben on kamerayı beğendim fena değil. Arkayı beğenmedim bi g5 veya s7 etmez kesinlikle. Tasarımı da önden mahvetti dediğiniz gibi pek bir özelliği kalmadı. Zaten spigen önceden sezip kılıf bile çıkarmamış bir göz gezdirdim aksesuar falan da yok hiç bir yerde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Yeni tanittigi s9 bundan yakisikli geldi gözüme. Mutlaka alicisi cikacaktir ben sahsen almazdim.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Htc nin bu telefonu başarılı ama seveni dışında neden başkası alsın ki?Hele s7 exynos versiyonu tr ye gelmişken?Ne ekstrası var bence ön kameraya ois koymak yerine daha çok göze batan bir yenilik eklemeliydi. samsung ve lg gibi daha garanti markalar varken alacaklarını sanmıyorum.Burada telefon alınmaz demiyorum cihaz çok güzel ama samsung ve lg den bir artısı yokken insanlar tercih etmezler demek istiyorum

Diğer telefonlarda olup bunda olmayan ne var?

furyzer0

furyzer0

Üye
Diğer telefonlarda olup bunda olmayan ne var?
marka algısı yok şimdi samsung ve lg çok iyi bir algı yarattı ama htc nin durumları kötü diye bir ton haber yaptılar yine araştırmayan kulaktan dolma bilgilerle gelen insanlar tereddüt etmeden s7 ya da g5 alacaklar üstelik s7 nin performansına bakınca bu sene diğer oemlere fark atacağı belli

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
marka algısı yok şimdi samsung ve lg çok iyi bir algı yarattı ama htc nin durumları kötü diye bir ton haber yaptılar yine araştırmayan kulaktan dolma bilgilerle gelen insanlar tereddüt etmeden s7 ya da g5 alacaklar üstelik s7 nin performansına bakınca bu sene diğer oemlere fark atacağı belli
LG'nin fiyatları hızlı bir şekilde düşmese (G4 şu an 1100'e kadar alınabilir) o da Samsung gibi tutmazdı. G2 ile kendini tanıttı zaten burada. Sony, HTC hatta alakasız olacak ama AMD bile her zaman zararda ama hala buradalar. :) Burada da olmaları lazım çünkü rekabet olmadığı sürece diğer firmalar her türlü şeyi yapar. Açıkçası ben performans değerlerine, hız testlerine vs. bakmıyorum bile. Biz kullanırken farkına varıyor muyuz? Seninki 0.5 saniyede açar bir uygulamayı benimki 0.7.

HTC, 10'la bütün eksikliklerini giderdi bence. Ne yenilik varsa almış hepsini koymuş cihaza. Özellikle hem yeni Boomsound hemde 3.5mm'lik kulaklık girişindeki özel amfi bütün cihazlara fark atar. Kutudan çıkan yaklaşık 250 liralık kulaklıkla da bunun farkına varır bence herkes. Bu cihaz olmuş bence. :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Farkındaysan ben kötû demedim almayın alınmaz da demedim ben sadece almayacaklarını söyledim arada fark var ben de android firmalar arasında htc yi severim ama ama satamayacağını düşünüyorum kötü olduğunu değil
Ayrıca amd ye gelince amd zaten yok gibi intel en ûst işlemcilerini fahiş fiyatlara satıyor yakın zamanda bakmadım ama eskiden i5 ler 500 tl civarında gezerken i7 direk 1000 tl barajından çıkıyordu yani amdnin yarışabildiği işlemcilerin fiyatını normal,amd nin yetişemediği işlemcileri yüksek fiyattan satıyor

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Luck Star
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Farkındaysan ben kötû demedim almayın alınmaz da demedim ben sadece almayacaklarını söyledim arada fark var ben de android firmalar arasında htc yi severim ama ama satamayacağını düşünüyorum kötü olduğunu değil
Ayrıca amd ye gelince amd zaten yok gibi intel en ûst işlemcilerini fahiş fiyatlara satıyor yakın zamanda bakmadım ama eskiden i5 ler 500 tl civarında gezerken i7 direk 1000 tl barajından çıkıyordu yani amdnin yarışabildiği işlemcilerin fiyatını normal,amd nin yetişemediği işlemcileri yüksek fiyattan satıyor

Bende zaten kötü dediniz gibi bir şey demedim. Bir daha okuyun bence. :) Altta kendi yorumumu belirttim sadece. O benim görüşüm. :)

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kamera örnekleri çok iyi

Burada OIS kötü gözüküyor

Ama burada baya iyi

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Htc 10 da iki farkli panel kullanmis.

Luck Star

Luck Star

Üye
Htc 10 da iki farkli panel kullanmis.

LG de aynısını yapıyor ben sarıyı seviyorum gözü yormuyor ve daha doğal geliyor renkler. LG de bu yüzden 4 kere telefon değişimi yapan arkadaşım var. Böyle saçmalık olmamalıydı.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
LG de aynısını yapıyor ben sarıyı seviyorum gözü yormuyor ve daha doğal geliyor renkler. LG de bu yüzden 4 kere telefon değişimi yapan arkadaşım var. Böyle saçmalık olmamalıydı.

Tianma firmasini iphone ekrani uretigini soyluyorlar (cakma olan telefoncularin taktigi) ama xda dada cok iyi seyler soylenmiyormus bu panel hakinda.

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla iyi olabilir kimse bilemez. Ben şöyle derdim ya benimki farklı olduğu için içim rahat etmez ya da benim sevdiğim panel bana gelmediyse yine içim rahat etmez derdim.

Yani her türlü insanin içine kurt düşer hele ki 3000 lira gibi beklentinin çok çok üstünde bir fiyat ile çıkarttı. LG bile çok yüksek fiyattan çıkmışken daha doğru düzgün satış yapamayan htc ye ne oluyor hemen? Bilmiyorum valla ama bildiğim tek şey bu olmamalıydı.

Son düzenleme:

Emre

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Üst Alt