Haber HTC 10 resmi olarak duyuruldu; 5.2 inç ekran, Snapdrangon 820, 12MP Ultrapixel kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

HTC 10'u beğendiniz mi?

• Evet, diğer cihazlarına göre çok şey düzeltilmiş

• Hayır beğenmedim

• Birkaç şey hariç beğendim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
man20

man20

Üye
Bende arkadaşlara katılıyorum önden görünüşü hiç güzel değil ama yanlardaki ve arkasındaki tasarım çizgilerini çok beğendim. Donanımı da güzel. Diğer cihazların fiyatlarını düşününce bu daha çok hak ediyor fiyatını ama yine de genel olarak bakınca fiyatlar çok fazla ben kesinlikle bu fiyatlarda telefon almam.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Anket ekledim :oke:

Onur K.

Onur K.

Üye
Şu orta tuş ekran arası boşluk hariç süper

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

MaxipmaN

Üye
Önden ayfon gibi mi duruyor yahu bu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benden bi 2.000 çalışır.

Üstü için şansı yok.

Gemiyi kurtaracak bir model değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
3000:tl: Vereceğime Gider Daha Uygun Fiyat-Performans Telefonu Alırım Param Cebimde Kalır.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
yeumyang

yeumyang

Moderator
Benden bi 2.000 çalışır.

Üstü için şansı yok.

Gemiyi kurtaracak bir model değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani diyorsunuz gemi batar bence tasarım güzel olmuş ufak tefek eksik yönleri var yorumlarda arkadaşların belirttigi kısımlar ama genel anlamda begendim fiyatı fazla geldi 2700 2800 olsa süper olurdu bakalım gemi yüzecek mi batacak mı
Ben bu cihaz için Z2'den vazgeçmeye hazırım :ehe

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sony den vazgeçeçek kadar begendiniz heralde cihazı :hmmm suya dayanıklı yapıda gelseydi daha güzel olurdu

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Güzel cihaz olmuş tasarımı biraz htc'ye yakıştıramadım fiyat yine uçuk

2999 tl neyin kafası :duvar2:

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Cihaz genel olarak oldukça başarılı. Ama benim anlamadığım nokta, özellikle LG ve HTC fiyat belirlerken piyasadaki marka algılarına hiç mi dikkat etmiyor. Yani 2800 liraya insanlar Galaxy S7 ve İphone 6S alabilirken neden seni tercih etmeli? İnsanlara mutlaka bunu anlatabilmelisin.

Kamera ve batarya S7 ile aynı. S7'nin IP68 sertifikası artısı. HTC 10'un ise Boomsound ve yekpare metal kasa artısı. Ortada Samsung Galaxy S7'nin marka algısı varken S7'den daha yüksek fiyatla akıllı telefon SATAMAZSINIZ.
Yoksa cihazın fiyatını hak edip etmemesi önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: turancen, osicik ve bmw_m6
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Anlamıyorsun Htc Dede Anlamıyorsun :kotu:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony den vazgeçeçek kadar begendiniz heralde cihazı :hmmm suya dayanıklı yapıda gelseydi daha güzel olurdu
Aynen HTC ne yenilik varsa hepsini eklemiş cihaza çok hoşuma gitti telefon. Bir an önce incelemek istiyorum cidden.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Fiyatı hariç beğendim ben artık yeni amirali çıktığında bunu alırım o zamana anca düşer fiyat. Cihaz yazılımsal olarak çok güzel herşeyin en iyisini yapmışlar gibi görünüyor. Tasarımıda güzel bana göre tabi göreceli bir şey.
3000 yerine diğer cihazlar ile aynı fiyat koysa 2800 gibi yüksek başarı elde ederdi. 2800 veren adam 3000 ide verir buda var :-D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Evet fiyatı çok yüksek ama bence kulaklığı ve özellikleriyle o paraya değer. Param olsa cidden alırım şu an.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yeni görseller konuya eklendi

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
M7 ve M8'in kırmızı hali daha iyiydi :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ön kısım çok çirkin

turancen

turancen

Üye
Ciddi ciddi bu tasarım ilemi çıkacak bu model, s7 ve iphone 6s karşısında hiç sansı yok, hele birde kamera ultra pixsell saçmalığı ile gelirse hiç mi hiç şansı yok bence.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi ciddi bu tasarım ilemi çıkacak bu model, s7 ve iphone 6s karşısında hiç sansı yok, hele birde kamera ultra pixsell saçmalığı ile gelirse hiç mi hiç şansı yok bence.
İnternette 12MP UltraPixel kamera örnekleri var, bakın öyle yorum yapın.

Apple iPhone 6 tasarımını HTC One M7'den çaldı! Öndeki orta tuşta Samsung'a ait değil.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt