Haber HTC 10 resmi olarak duyuruldu; 5.2 inç ekran, Snapdrangon 820, 12MP Ultrapixel kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

HTC 10'u beğendiniz mi?

• Evet, diğer cihazlarına göre çok şey düzeltilmiş

• Hayır beğenmedim

• Birkaç şey hariç beğendim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
man20

man20

Üye
Ciddi ciddi bu tasarım ilemi çıkacak bu model, s7 ve iphone 6s karşısında hiç sansı yok, hele birde kamera ultra pixsell saçmalığı ile gelirse hiç mi hiç şansı yok bence.
Yalnız kamera 4 MP ultrapixel değil dikkatinizi çekerim 12 MP ultrapixel. Belki bu sefer çok iyi olabilir.

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Aynı zamanda HTC yine bir ilke imza attı. Ön kamerası OIS'e sahip ilk telefon oldu HTC 10.

• Beğen
Tepkiler: kelooo
bidost06

bidost06

Üye
3 milyar mı murat 131 e devamm.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mayk29

Mayk29

Üye
Sen 3 milyar 750 milyon milyar naptın

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
htc 10 batarya testi sonuçları

basemark testi

gfx bench testi sonucu

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve Luck Star
ANIL

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Luck Star

Luck Star

Üye
htc 10 batarya testi sonuçları

basemark testi

gfx bench testi sonucu

Sonuçlar fena değil gibi ancak bir şey dikkatimi çekti. S7 ve S7 Edge'ler testte SD820 işlemci versiyonu ile test edilmiş. Uluslararası versiyon Exynos ve bununla arasında bariz dağlar kadar şarj performansı farkı var. Bu yönden yanıltıcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve Murat Alper
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım hariç donanım eski modellerde olmayan özelliklere "sonunda" dedirtti. Kendi kitlesini etkileyebilir ama geniş yelpaze için cezbedici durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Htc 10 kutu açılış videosu bu arada kendileriyle çalışma fırsatı sunuyorlar kanalın sahibi videoada belirtiyorlar :ehe :ehe :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
Kutudan çıkmış cihaza kutu açılışı videosu çekmiş bravo be :ehe:bann:

byAndroid

byAndroid

Üye
Güzel cihaz yalnız, G serisi ve M serisi çok kalın be. Buda kalın olmuş. Yinede htc fiyattan kaybedip daha az satacak tır

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
Poşette mi geldi yani onlar adam almış kullanmış incelemis kutu açılışı diye video çekiyor akıllı.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Güzel cihaz yalnız, G serisi ve M serisi çok kalın be. Buda kalın olmuş. Yinede htc fiyattan kaybedip daha az satacak tır
Ön kamerada OIS var. Çıkıntı olmaması için daha kalın olmuştur. Bence o görmezden gelinebilir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ön kamerada OIS var. Çıkıntı olmaması için daha kalın olmuştur. Bence o görmezden gelinebilir.
Evet çok yenilik var özellikle ois vs. Müthiş olmuş. Yani pc üzerinden bakma fırsatım olmadı video falanda izleyemedim. Mobil üzerinden ne gördüysem konuşuyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Başka bir forumda da ön kamerada neden makro çekimi yok diyor adam ne çekecek merak ettim. Ois ne kadar gerekli bilmiyorum ama ois elin titremesini engellemiyor. OIS kameraya sahip 4 cihaz kullandım.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
furyzer0

furyzer0

Üye
Ön kamerada ois olması iyi ama fark yapacak bir özellik te olduğunu düşünülmüyorum

Sent from mtalk using lumia 950

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Ön kamerada ois olması iyi ama fark yapacak bir özellik te olduğunu düşünülmüyorum

Sent from mtalk using lumia 950
Testlerde zaten daha çok sallanıyor ben de şaşırdım ama kötü çekmiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
htc 10 dayanıklılık testi

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
htc 10 dayanıklılık testi
Bide dayanıksız çıktı şuna bak o kadar sağlam metal kasa yap ekran 50cm den patlasın :D komik gerçekten.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: iizzz ve Murat Alper

Üst Alt