hp notebook şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eeezes

Üye
    Konu Sahibi
hp notebook şarj
iyi günler geçen gün notebook um dizimdeyken şarj olduğu taraftan yavaşca yere düştü ve şarj ağletinin ucu yamuldu taktımda şarj olmadı ama elimle düzelterek şarj oldu bir kaç gündür kafasına göre şarj olmamaya başladı bi şarj olup bir olmuyordu olmadığı zaman gene adaptör ün ucunu yamultarak düzeliyodu bazen taktıda hiç kımıldatmadan şarj olur bazende kımıldatınca gider ve bazende şarj olmuyorken başka bir tarafa geçince olmaya başlıyordu ama bilgisayarda pirize takılı şarj olmuyor yazıyo acaba elektirk alamıyomu nasıl düzelir nasıl düzelltirim notebook uma zarar veririmi model hp compaq

yardım ederseniz sevinirim :)))))

emre gümüş

emre gümüş

Üye
Bence temahsızlık var adaptörün ucunu değiştir en fazla 15 tl en azında 75 dolarlık adaptör almazsın :) bilgisayara zarar vereceğinden bi bilgim yok ama zarar vermez sanırım elektirik gelmiyosa açılmaz bile ama temahsızlık varsa yamulunca gider ama sanırım şarj olmuyoken elektirk var sadece şarj olmuyor öylemi kardeş

eeezes

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle daha iyi anlayan varmı

emre gümüş

emre gümüş

Üye
öyleyse bilemicem neyse

tatarpolat

tatarpolat

Üye
kardeş zararlı birebir imitasyonları var ben 35 tl ye aldım sende ver parayı rahat et

emre gümüş

emre gümüş

Üye
çakmasını ne yapıcak laptop u daha beter bozucak idare edebildiği kadar et olmuyosa ben görmüştüm şarj ın ucunu değiştirt 5 10 milyon google notebook adaptör ucu yaz çıkıyo

--------------- Ekleme ---------------

unutmayın her malın çakması zararlıdır!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...