hp laptopum masaya çarptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
hp laptopum masaya çarptı
iyi günler hp laptopum masaya çarptı 4 ay once almıstım ve yan tarafında usb hdmı cıkıs yerlerındekı plastıkte kırılma oldu catlak dıyebılırız baska herhangı bır soruna rastlamadım ben bunu garantıye versem ne kadar para isterler ortalama yada yapılırmı o sorun.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Çok ciddi bir estetik ve kullanım sıkıntısı yaratmıyorsa kullan öylece. Forumdan Orjinal HP servisi adına ortalama fiyat verecek arkadaş var mıdır bilemiyorum. Sana en yakın servis merkezine gidip sorman en mantıklısı olacaktır ya da telefonla.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kullanıcı hatası. Yapılması ıcın kasa degısımı ıstenebılır. Ve bayagı fıyat cıkarırlar sıze.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar okdr ciddi bi estetik problem yok ama içime sinmiyor oyle kullanmak dediğiniz gibi servise gidip sormak en iyisi ama kasanın tümden değişecegini sanmıyorsum yan tarafın ayrım yerlerınden kırılmıs yanı sadece o parca takılabılır gibi

----------Eklendi @ 14:53:19 ---------- Yazıldı @ 14:23:27 ----------

tam olarak böyle

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
De[M]oN*;4423267' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar okdr ciddi bi estetik problem yok ama içime sinmiyor oyle kullanmak dediğiniz gibi servise gidip sormak en iyisi ama kasanın tümden değişecegini sanmıyorsum yan tarafın ayrım yerlerınden kırılmıs yanı sadece o parca takılabılır gibi

----------Eklendi @ 14:53:19 ---------- Yazıldı @ 14:23:27 ----------

tam olarak böyle

Geçmiş olsun, görebildiğim ve bu seri HP leri bildiğim kadarıyla çok ciddi bir rakam istemeyebilirler. En güzeli servise sorman. Eğer servise sorarsan, elde edeceğin bilgiyi paylaşırsan sevinirim. :oke:

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
pazartesi sormaya gidicem en yakın zamanda bılgılendırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt