hosting ve domain almak için site öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
hosting ve domain almak için site öneriniz
ya arkadaşlar sabah konu açtım başlıktanmıdır, içeriğinde site linki verdiğimden dolayımı nedir konu silindi bnde o yüzden napcağımı şasırdım,

neyse simdi ben site kurcam kişisel bir site olcak resim, video, yazı olcak tamamen yasal bir şekilde tabi bazı yerlere baktım özellikle türk olanlar çok pahalı tutuyor ama yabancı sitelerden birinde aylık 1$ sınırsız depo + trafik buldum link değilde site adı versem umarım konu silinmez m2host diye bir site varmı bunu bilen ?

eyer bu iyi değil derseniz önerebilceğiniz ama yıllık herşey dahil host+domain 50$ geçmezse ve alanı oldukca geniş olursa sevinirim :D

teşekkürler...

irfandeveci

irfandeveci

Üye
siteground al :D sağlam kolay kolay root yemez o serverleri

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
benm sordugm ste yavas diyorlar. peki snn verdgn ste nasil hzlimi ftp fln ? Kac hit kaldirir

irfandeveci

irfandeveci

Üye
valla benim baktığımda :D page rank 4 den aşağı sitesi yok yani grisini sen düşün

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
iyimiş :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
m2host gayet güzel özellikleri olan ve çok hesaplı bir host :)
Fakat güvenlik konusunda hangi noktada orasınıda bilmek lazım :)

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
hostgatorü nasıl bilirsiniz :D

Edit. M2host nasıldır kullanan varmı ? yani hızlımı ? güvenlimi , yoksa hostgator den alıcam :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
M2host kullananmadım ama bayağı iyiye benziyor + türkçe destek de veriyor :)

irfandeveci

irfandeveci

Üye
m2host linux verir :D 2 günde root yersin yemesen bile gel bana shell atayım serverde açık olmasa bile config dosyanı :D 10 dk içinde çekeyim safe mod hep off önemli olan perm leri ayarlaman safe_dir mod olması :oke:

icais

icais

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm :vur :sopa: anlamadım :'(

ensarb

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...