Hoşlandığım komşu oğluna açılmalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:)))) aman allahım konum geri geldi.teşekkür ederim arkadaşım açıklaman için.Neyse zaten ben sizi haberdar ederim gelişmelerden :)))

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:)))
az kaldı az.1 saat.Bakalım duruma göre hareket edecez :)

pelın_

konu nıye kapatıldıkı zaten anlamdım cnm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
valla bende bilmiyorum :))
Ne konuymuş yaa valla maksi peşime düştü bunun yüzünden :)

pelın_

:kop::kop::kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Özellikle mi açtın bu konuyu :off: .

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
evet neden sordun?

----------Eklendi @ 17:46:38 ---------- Yazıldı @ 17:42:39 ----------

Çıkış saatim geldi arkadaşlar.Balkon beni bekler.Görüşmek üzere ekstra bi durum olursa yazarım gece :)))

jigsaw_54

Üye

Delikanlılıkla ne alâkası var ki? :hmmm Hadi utangaç biriyse?

aynı ben işte hep bu yüzden kaybetmişliğim çok oldu açılmam içinse biraz yakınlaşmak gerekiyor :D

esra bencede belli et ama onun atak yapmasını bekle :D

Utku

Utku

Üye
kaç sayfa olmuş :ehe:aha:

pelın_

acaba naptı ya

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Geldim geldiiim.Öncelikle herkese günaydın..
Kısaca olayı anlatayım eve gittim balkona baktım kimse yok.tam apartmana giriyodum çıktı.Çaktırmadan ona bakıyorum bende.Bakıyo bizim balkona camaaa.Neyse daha fazla yormıyim dedim.Beni görebileceği yere geçtim beni görünce güldüüü ve selam verdi.Bende ona.Gülüştük.Sonra ben yukarı çıkmam gerekiyo gibilerinden işaret yaptım.Annesi geldi balkona öylede kaldı :(((((
Yine bakıştık baya ama ablası ziyarete gelmiş biraz kalabalıktı ev.Öyle kaldı anlayacağınız :((((

V/RS

V/RS

Üye
Geldim geldiiim.Öncelikle herkese günaydın..
Kısaca olayı anlatayım eve gittim balkona baktım kimse yok.tam apartmana giriyodum çıktı.Çaktırmadan ona bakıyorum bende.Bakıyo bizim balkona camaaa.Neyse daha fazla yormıyim dedim.Beni görebileceği yere geçtim beni görünce güldüüü ve selam verdi.Bende ona.Gülüştük.Sonra ben yukarı çıkmam gerekiyo gibilerinden işaret yaptım.Annesi geldi balkona öylede kaldı :(((((
Yine bakıştık baya ama ablası ziyarete gelmiş biraz kalabalıktı ev.Öyle kaldı anlayacağınız :((((

işin içine gülümsemede girdiyse tamam o iş onunda gözü sende yani en azından ben hoşlandığım kızın balkonunu seyrederim ve onu görüncede gülüp selam verirdim :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:)))
Umarım öyledir burak.

phasan

phasan

Üye
sen açıl bence

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bence bekleyeyim phasan.. :))

technoshark

technoshark

Üye
[video=youtube;CRnGoZUneQ0]http://www.youtube.com/watch?v=CRnGoZUneQ0&feature=related[/video]

Yeterli Bence ;)
:oke:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ne yeterli anlamadım?açılmalımıyım technoshark

atmaca508

atmaca508

Üye
naptın kız açılamadınmı daha boşver açıl gitsin bakalım kabul edecekmi hemen havalara girer diye düşünüyorsunuz belki sevgilisi var kabul etmeyecek.açılda kurtul yolunu çiz evet derse ne mutlu sana hayır dersede ne mutlu sana rahatlarsın sıkıntıdan kurtulursun

Üst Alt