0live456 Üye pelın_' Alıntı: aman sakın ya sevgılı dedıgın nekı kolun atkıp gezmek ıstıyosan sokak adam kaynıyo Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: aman sakın ya sevgılı dedıgın nekı kolun atkıp gezmek ıstıyosan sokak adam kaynıyo Genişletmek için tıkla ...
Kǔr Şâd Üye Delikanlı adam ise zaten gelir sana duygularını söyler. Yok gelmiyorsa boşver gitsin. pelın_ http://www.maxicep.com/konu-disi/ho...li-miyim-531170-mesaj3706162.html#post3706162 aman sakın ya sevgılı dedıgın nekı kolun atkıp gezmek ıstıyosan sokak adam kaynıyo Genişletmek için tıkla ... Af edersinizde Abaza denir öyle kişilere. Benim sınırlı Türkçem ile.
Delikanlı adam ise zaten gelir sana duygularını söyler. Yok gelmiyorsa boşver gitsin. pelın_ http://www.maxicep.com/konu-disi/ho...li-miyim-531170-mesaj3706162.html#post3706162 aman sakın ya sevgılı dedıgın nekı kolun atkıp gezmek ıstıyosan sokak adam kaynıyo Genişletmek için tıkla ... Af edersinizde Abaza denir öyle kişilere. Benim sınırlı Türkçem ile.
ChavRash Emekli Yönetici Uğurcan.' Alıntı: Delikanlı adam ise zaten gelir sana duygularını söyler. Yok gelmiyorsa boşver gitsin. Genişletmek için tıkla ... Delikanlılıkla ne alâkası var ki? Hadi utangaç biriyse?
Uğurcan.' Alıntı: Delikanlı adam ise zaten gelir sana duygularını söyler. Yok gelmiyorsa boşver gitsin. Genişletmek için tıkla ... Delikanlılıkla ne alâkası var ki? Hadi utangaç biriyse?
0live456 Üye pelın_' Alıntı: nıye guldun öle ama Genişletmek için tıkla ... Kötü anlamda değil son cümlen hoşuma gitti ^^
pelın_' Alıntı: nıye guldun öle ama Genişletmek için tıkla ... Kötü anlamda değil son cümlen hoşuma gitti ^^
Anıl Umut Emekli Yönetici Her şey önce bir merhaba demeyle başlar.Önce bir merhaba de zaten karşındaki devamını getirir..
pelın_ Marakeş' Alıntı: Kötü anlamda değil son cümlen hoşuma gitti ^^ Genişletmek için tıkla ... ama gercekten öle hakszmıyım
Marakeş' Alıntı: Kötü anlamda değil son cümlen hoşuma gitti ^^ Genişletmek için tıkla ... ama gercekten öle hakszmıyım
vapur dumanı Üye Konu Sahibi Ya kararımı verdim.Bu gün numaramı yazıp atıcam onların tarafa doğru.Baktım ters tepti olay.Sana diildi derim ----------Eklendi @ 15:19:53 ---------- Yazıldı @ 15:18:30 ---------- chavrash utangaç olma ihtimali pek yok aslında.
Ya kararımı verdim.Bu gün numaramı yazıp atıcam onların tarafa doğru.Baktım ters tepti olay.Sana diildi derim ----------Eklendi @ 15:19:53 ---------- Yazıldı @ 15:18:30 ---------- chavrash utangaç olma ihtimali pek yok aslında.
pelın_ esra seyhan' Alıntı: Ya kararımı verdim.Bu gün numaramı yazıp atıcam onların tarafa doğru.Baktım ters tepti olay.Sana diildi derim ----------Eklendi @ 15:19:53 ---------- Yazıldı @ 15:18:30 ---------- chavrash utangaç olma ihtimali pek yok aslında. Genişletmek için tıkla ... aman yapmaa
esra seyhan' Alıntı: Ya kararımı verdim.Bu gün numaramı yazıp atıcam onların tarafa doğru.Baktım ters tepti olay.Sana diildi derim ----------Eklendi @ 15:19:53 ---------- Yazıldı @ 15:18:30 ---------- chavrash utangaç olma ihtimali pek yok aslında. Genişletmek için tıkla ... aman yapmaa
0live456 Üye pelın_' Alıntı: ama gercekten öle hakszmıyım Genişletmek için tıkla ... Haklısın tabiiki
vapur dumanı Üye Konu Sahibi çok saol yaaa valla baya moral oldu bana )) Bu arada pelın bu olay tabiki gerçek.Olmayan olayları anlatacak kadar kafayı yemedim henüz ama az kaldı )) ----------Eklendi @ 15:23:38 ---------- Yazıldı @ 15:22:50 ---------- Offfffffffff offfffffff
çok saol yaaa valla baya moral oldu bana )) Bu arada pelın bu olay tabiki gerçek.Olmayan olayları anlatacak kadar kafayı yemedim henüz ama az kaldı )) ----------Eklendi @ 15:23:38 ---------- Yazıldı @ 15:22:50 ---------- Offfffffffff offfffffff
pelın_ ya sakın uanlış anlama ama bu aralar bu tarz soruları pek sık duyar olduk el sallayanlar falan ınş dıledıgın gıbı olur
ya sakın uanlış anlama ama bu aralar bu tarz soruları pek sık duyar olduk el sallayanlar falan ınş dıledıgın gıbı olur
Nef'i Üye Kablosuz ağlarına bağlan hackle ve facebook adresini al sonra faceden söyle daha rahat açılırsın
Elektr0 Üye zaza' Alıntı: bekle o açılsın sen niye atlıyon ki Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bekle sen açılma
zaza' Alıntı: bekle o açılsın sen niye atlıyon ki Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bekle sen açılma
fireman87 Üye Toplulumumuz bu olayı şöyle kabullenir ; Kız açılırsa yüzsüzlüktür. ; Seçim senin. Ya sürünüceksin yada yüzsüz olucaksın
Toplulumumuz bu olayı şöyle kabullenir ; Kız açılırsa yüzsüzlüktür. ; Seçim senin. Ya sürünüceksin yada yüzsüz olucaksın