Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Banlamadı inşallah :ehe

Legendary.

Legendary.

Üye

Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim :sirit: 2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür :ehe (Babam yanımda tabi) Özledim o günleri :züü: Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum :sirit: Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput :ehe
Tek kazam bu allah korusun :)

- - - Eklendi - - -

Sağ tampon :zzz:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim :sirit: 2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür :ehe (Babam yanımda tabi) Özledim o günleri :züü: Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum :sirit: Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput :ehe

- - - Eklendi - - -

ben fistada öğrendim :D ben agresif sürmem arabam değerli :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben opel astrayla(2008 -1.6 benzinli):D

Legendary.

Legendary.

Üye
Bende :D Ama babam sinirlenince varya uuufff korkarım ya :ehe ama güzel sürüyor :)

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Zordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin:hmmm

Legendary.

Legendary.

Üye
Yoo zorluk çekmedim hiç :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam.yenileri farkli sanirim:hmmm

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Zordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin:hmmm
bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder :)

Kerim.

Kerim.

Üye

sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seri :D

Emin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi:D

- - - Eklendi - - -

bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder :)
:hmmmanladim.sagol bilgi icin:)

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Emin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi:D

- - - Eklendi - - -

:hmmmanladim.sagol bilgi icin:)
rica ederim :D bilmiyorum ben de boxer sürdüm illallah ettim kısa bi mesafeye gidene kadar :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Gitmiyo muydu?:D

Legendary.

Legendary.

Üye

:sirit:
O da kardeşim olur kendileri :)

Legendary.

Legendary.

Üye