banlar belli olmazBanlamadı inşallah![]()

2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür
(Babam yanımda tabi) Özledim o günleri
Bodrum yolunda 2.vitesle kalkıyordum
Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput 

ben fistada öğrendim
Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür
Tek kazam var bu arabayla o da babam yüzünden açmış gazeteyi ayna kapalı geri geri yukarı çıkıcam çek diyorum çekmiyor biraz agresif sürdüm hafif çizilsi sağkaput
Tek kazam bu allah korusun
- - - Eklendi - - -
Sağ tampon![]()
ben agresif sürmem arabam değerli 
Heyt bee Sürmeyi tam olarak bununla öğrendim2 yıl önce ne sürerdim bunu ya içinde 2bin ekmek. Sabah 5 te bi başla 11-12'ye kadar sür allah sür
Tek kazam bu allah korusun
- - - Eklendi - - -
Sağ tampon![]()

sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seriBen opel astrayla(2008 -1.6 benzinli)![]()

bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop ederZordur deme onun kaldirmak.debriyaji bi degisikmis onlarin![]()

sen rahat arabada öğrenmişsin hem de seri![]()

bu araba dizeldir. dizellerin rölanti kavrama seviyesi çok geniş debriyajdan ayağını çektiğinde zaten itmeye başlıyor ama benzinlide çok kısadır rölanti kavrama seviyesi hemen stop eder![]()
anladim.sagol bilgi icin
rica ederimEmin ol yavas arabalari surmek daha kolay.mesela 307 surdum(dizel-acayip yavas araba)onu surmek cok kolaydi
- - - Eklendi - - -
anladim.sagol bilgi icin
![]()
bilmiyorum ben de boxer sürdüm illallah ettim kısa bi mesafeye gidene kadar 
gaza basıyorum tekliyo falan araba bozulacak diye korktumGitmiyo muydu?![]()

bizim plaka da şekil
O da kardeşim olur kendileri![]()

666 diyorum16 LZ 053 olabilirdi mesela
Kzuenleri Q7'si 06 RZE 053
- - - Eklendi - - -
16 LZ 053 olabilirdi mesela
Kuzenlerin Q7'si 06 RZE 053![]()

ne sandın lenŞeytanmısın olummm ?![]()