Enes
Üye
yazıkŞaka bi yana bende 1-2 aydır felan sürmüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

yazıkŞaka bi yana bende 1-2 aydır felan sürmüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hantal konnekt
- - - Eklendi - - -
Sizin araba neydi mert?

evet hantal bi araçHantal mi?connect ha?
![]()
Yok ya.baya seri onlar
evet hantal bi araç

karşında test sürüşünden test sürüşüne giden biri varYok ya.baya seri onlar![]()
ismail bilir 
öyle tabiHantalmış şşşttt![]()

karşında test sürüşünden test sürüşüne giden biri varismail bilir
![]()
bende sasirmistim hatta bunlar bu kadar serimiydi diyearabaya lafım yok ki burda Q5 e çarptı Q5 i dağıttı yani şahsen o arabayla çarpılan taraf olmak istemem tank gibiOna göre hantal olabiler. Ama bana göre çok güzel araba![]()

yan taraftan anlamak biraz daha zor gaz pedalına veridiği tepki önemliBenim kullanma sansim olmadi ama binmistim gecenlerde.araba uçuyodubende sasirmistim hatta bunlar bu kadar serimiydi diye

avea ve turkcell varHantal aslında biraz ama o kadar da değil ya200 yaptık onla biz
Enes hattın vodafone ise akşam arayım bedava var .sirit: ENGİN BİLGİLERİNİd inlemek isterrim![]()
onunda açıklaması şu ibrelerde sapma olabiliyor yani gerçek değil biraz daha fazla gösteriyor ibre araştır istersen 
arabaya lafım yok ki burda Q5 e çarptı Q5 i dağıttı yani şahsen o arabayla çarpılan taraf olmak istemem tank gibi
- - - Eklendi - - -
yan taraftan anlamak biraz daha zor gaz pedalına veridiği tepki önemli![]()

alırız onu daHayır neden vodafone yok![]()
![]()

nerden bulayım la senin ki de lafAkşama bulaydın iyiydiKonuşurduk
![]()

o deil de araba konusu açıldı metin yine isyanlarda galibaBulaydın eyiydi neyse la 1-2 liram var yeter![]()