Hologram Live Wallpaper v2.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

phantasm

Üye
gerçekten çok güzel birşey. xperia X10'a yükledim sorunsuz çalıştı hiçbir sorun yok, gayet güzel...

glhnysf

Üye
teşekkürr

turker10

turker10

Üye
tşk.

efekan83

Üye
adamım bu apk yı henüz denemedim ama senin soruya verilecek cevap: belki ilauncher veya go launcher programlarından biri işini görebilir...saygılar

serinaga

serinaga

Üye
Süper walla, teknolojiye bak yaw ??? Yakında telini göster pasaport kontrolü :aha:

olay38

Üye
arkadaşlar filesonic patlamış alternatif varmı

oviahmetovi

Üye
evet link patlamış?

m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
süper bişey gercekten

2009MRT

Üye
Teşekkürler emek için ama link ölmüş bilginize.

berkant12345

Üye
tesekkurler

navti

navti

Üye
Denedim ama galaxy aceyi inanilmaz derecede kasti

infiant

Üye
number one kardesım helall guzel bır paylasım ...

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ama galaxy aceyi inanilmaz derecede kasti

arkadasım mumkun degıl soyledıgın ben bunu bızzat galaksy gıoda çalıstırıyorum vodafon 945 de çalıtırıyorum ayrıca bu dedgım gıbı bır hareketlı duvar kagıdı oldugu ıçın kasması ımkansız çunku bundan daha buyuk hem uygulama hemde duvar kagıtları olabılıyor senın telefonunu bır resetlesen dıyorum ramden çalan baska bır uyuglamların olabılır habersız çaklısan uygulamlar olabılır tesekkurler

kaan dean

kaan dean

Üye
premium istiyor arkadasim

emrecorduk

emrecorduk

Üye
Merhaba bende samsung i5700 galaxy spica telefona yükledim ama aç butonu aktif olmadı ayrıca canlı duvar kagıtları diye bir bölüm yok nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz.Android 2.1 yüklü.

ibrahim_akkaya

ibrahim_akkaya

Üye
hahah manyak bişeymiş bu yav :D sevdim bunu

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bende
samsung
i5700
galaxy
spica
telefona
yükledim ama aç butonu aktif olmadı ayrıca
canlı
duvar kagıtları diye bir bölüm yok nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz.Android 2.1 yüklü.

arkadasım canlı duvar kagııdı dıye bır bolum mutlaka vardır duvar kagıtları bolumunde degıl ekran seçeneklerınde var canlı duvar kagıtlarını seç onların ıçıne yuklenıyor baska yerde veya uygulamaların ıçınde aramayın bol snlaşr

premium istiyor arkadasim

baktım ıstemıyor arkadasım rahat rahat ındırebılırsın kendı uploadımdır gule gule kullanın tesekkuru unutmayın emege saygı çogu forumlarda bu uygulama yoktur maxıcep farkı

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler kardeşim :)

emrecorduk

emrecorduk

Üye
arkadasım canlı duvar kagııdı dıye bır bolum mutlaka vardır duvar kagıtları bolumunde degıl ekran seçeneklerınde var canlı duvar kagıtlarını seç onların ıçıne yuklenıyor baska yerde veya uygulamaların ıçınde aramayın bol snlaşr
Valla baktım heryere ama göremedim öle bir şey :S Android 2.1 olmasından olabilir mi?

djcanteen

Üye
arkadaşlar bende neo v var uygulamayı sd karta attım fakat nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı oluranız sevinirim