Hologram Live Wallpaper v2.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
Hologram Live Wallpaper v2.0.0
[video=youtube;DrjTnKuKIVI]http://www.youtube.com/watch?v=DrjTnKuKIVI&feature=player_embedded[/video]

vıdeosunu ızleyın sonra ındırın hak vereceksınız

ındırme lınkı: alttaki linki kopyalayın arama sayfasına yapıstırın git e tıklayın otomatık ınecektır

yeni link isteyenler buradan ındırın lınk canlandı:naughty:

ındıren arkadaslar tesekkur atmayı unutmayalım:naughty:

• Beğen
Tepkiler: muratacar_, Lord_oF_Dark, corus54 ve 89 diğerleri

ramboq

Üye
wallla süpermiş eline saglık telefonum vodefone 945 di ama oldu sagolasın gardaş

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
iphnedeki hologramlara birde göz atın :)

Yigit315

Yigit315

Üye
sırf bu duvar kağıtları için android alınır :evet::evet::evet:

• Beğen
Tepkiler: comando_legend
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
süper amoled de Daha iyi oluyor denendi gerçkten çok daha başarılı sağa yaparken renkler kararmıyor

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
süper amoled de Daha iyi oluyor denendi gerçkten çok daha başarılı sağa yaparken renkler kararmıyor

yahu remzı amolet dıyorsun kararma olabılırmı ya:naughty: bu duvarkagıdı gayet basarılı en sevdıgım yanı baya ıçınde farklı ıçerıklerıde var 20 tane falan bızzat test ettım kullanıyorum:ehe

last321

Üye
güzel yapmışlar

yevkumen

yevkumen

Üye
bende gm fenomen var bende çalışmadı sizce nedeni ne olabilir arkadaşlar yardım lütfen (aç simgesi sönük seçim yapmadı)

efe-

efe-

Üye
bu ne ya..şaşırdım..süpermiş.adamlar neler yapıyo

nemkate

Üye
Hocam bunu kuruyorum ama telefonda nerde görünüyor bulamadım. Kişileştir kısmını altüst ettim bulamadım. Tek bu degil diger temalarda da aynı bulamadım. Uygulama yöneticisinde kurulu gorunuyor ama

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
    Konu Sahibi
bende gm fenomen var bende çalışmadı sizce nedeni ne olabilir arkadaşlar yardım lütfen (aç simgesi sönük seçim yapmadı)
Hocam bunu kuruyorum ama telefonda nerde görünüyor bulamadım. Kişileştir kısmını altüst ettim bulamadım. Tek bu degil diger temalarda da aynı bulamadım. Uygulama yöneticisinde kurulu gorunuyor ama

arkadaslar kuruyoruz daha sonra duvar kagıtları seçılen bolume gelerek canlı duvar kagıtlarına gırıyoruz ve ıçerısınde gorunecektır gule gule kullanın gayet basıt bu uygulama degıl menunun ıçersınde bulunmaz duvar kagıtlarının ıçerısındekı canlı duvar kagıtları bolumune kuruluyor ancvak orada bulablırsınız ıyı gunlerde kullanın(h)

• Beğen
Tepkiler: redspawn

nemkate

Üye
arkadaslar kuruyoruz daha sonra duvar kagıtları seçılen bolume gelerek canlı duvar kagıtlarına gırıyoruz ve ıçerısınde gorunecektır gule gule kullanın gayet basıt bu uygulama degıl menunun ıçersınde bulunmaz duvar kagıtlarının ıçerısındekı canlı duvar kagıtları bolumune kuruluyor ancvak orada bulablırsınız ıyı gunlerde kullanın(h)

Hocam cok tesekkur ederim Allah razı olsun hallettim :)

eyupkaraman

Üye
arkadaşlar hologram duvar kağıdı için android telefon şart mı 5800'a olmaz mı bu?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben kurdum bütün objeler kırmızı gözüküyo?

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
Teşekkürler

mc_shekil

mc_shekil

Üye
videoda cok güzel ama x10 da pek güzel durmadı ya

cglrrrr

Üye
:d hocam harbiden iyiymiş..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
manyak bişi ya :D:aha:

altay89

altay89

Üye
süper paylaşım,

----------Eklendi @ 09:56:09 ---------- Yazıldı @ 09:46:35 ----------

ana ekrandayken seçeneklerden duvar kağıdı canlı duvar kağıtları ve ıstedıgini seçip ayarlıyosun yanlız hologram için tema ayarlarından g sensörü açman gerek

OğuzcanAbi

Üye
süpermiş :yavrum: