holey holey üst teğmen oldum yaşasın maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herkesin ne olduğu er yada geç ortaya çıkıyor. Helal olsun ki böylelerini keşif edenlere. Bizde giden geri dönemez. Nasılsa birşeyler kayıp ettiklerini anlayıp bunun acılarını yaşayacaklar.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bir yöneticinin başka bir sitede aktifliği kesinlikle kabul edilemez birşeydir ve gerekenin yapılması gereklidir. Zamanında gerekenleri yaptık. Fakat üyeler için bunu söyleyemeyiz. İstediği sitede aktif olur. İsterse iki, üç sitede birden de aktif olabilir. Ama buraya konu açtıysa bu konu artık onun konusu değildir. O konu açtığı sitenin malıdır. Her ne sebeple olursa olsun paylaşımlarının içini boşaltamazsın. Zaten boşaltmak istesende sen sadece boşalttığını sanırsın. Bu saygısızlık ve ahlak kurallarına aykırı bir durumdur.

Bazen bu şahsı Site Hakkında Bölümünde açılan konulara yaptığı fanatik yorumları ile görüyordum. Ama fanatizm zamanında güzeldi. Artık fanatiğim diyen birine inanmak bile içimden gelmiyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ne ekersen onu biçersin ..

Henüz kişiliği dahi oturmamış kendine hayrı olmayan bebeler için bu kadarını yazmak bile fazla .. Selametle

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu gibi üyeler Maxicep'ten hep geldi, geçti...
Giden de gittiğiyle kaldı..
Maxicep onlarsız da devam ediyor..
Devam edecek de..
Bu o kişinin kendini kandırmasından başka bir şey değil..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu gibi üyeler Maxicep'ten hep geldi, geçti...
Giden de gittiğiyle kaldı..
Maxicep onlarsız da devam ediyor..
Devam edecek de..
Bu o kişinin kendini kandırmasından başka bir şey değil..

Güzel..

Anlaşılmayan noktaya değinmiş Mustafa.. Belki dayanağımız paylaşımlar, ancak her giden paylaşımcının yerini mutlaka birileri alıyor.. Bu sistem büyük forumlarda gayet güzel işler, bizde de böyle işliyor ve işleyecek de. Gidenin arkasından üzeleceğimiz kişi, karakterli olandır; bugün Salih Baba , Cowboy gibileri gitse, üzülürüz.. Ama size değil.

Neyse, en azından çürüklere, bize sağlamlarla işimize devam etmelerini sağladıkları için teşekkür edelim bari..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Güzel..

Anlaşılmayan noktaya değinmiş Mustafa.. Belki dayanağımız paylaşımlar, ancak her giden paylaşımcının yerini mutlaka birileri alıyor.. Bu sistem büyük forumlarda gayet güzel işler, bizde de böyle işliyor ve işleyecek de. Gidenin arkasından üzeleceğimiz kişi, karakterli olandır; bugün Salih Baba , Cowboy gibileri gitse, üzülürüz.. Ama size değil.

Neyse, en azından çürüklere, bize sağlamlarla işimize devam etmelerini sağladıkları için teşekkür edelim bari..

+10.000.000.000.000

Teşekkürler Hasan güzel açıklamaydı.. :oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
Yazık ya gerçekten yazık.
Taklitlerimize gidiyorsunuz, bilmiyorsunuz ki attan inip eşeğe bindiğinizi. Hatta biz at isek bindiğinize ancak bit derler. Zaten bu kadar sömürme sonucunda da alabilecekleri yegane isim BİTtir.

Paylaşımlarınızı da silmişsiniz giderayak.
Onları geri getirmek benim için büyük bir zevkti.
MaxiCep'e sağladığınız katkılardan dolayı da teşekkür ederiz.

Deniyor ki o sitede sana değer vermezler...
Yeni üye olarak foruma geldiği zamanları Enes söylesin, burada görülen değeri Burcu anlatsın, ayın üyesi arkadaşımız gelsin açıklasın burada, insanlar emeklerinin karşılıklarını nasıl görüyorlar diye.

Ben bu sitede değer gördüm.
Aynı şekilde her yeni üyeye de albaymışçasına değer veririm.

Özelden reklamını yapmışsınız taklidimizin. Sizi yasaklamak büyük keyifti...
Gelsin de Alperen anlatsın burada reklam yapıp-paylaşım silip de yasaklanarak neler kaçırdığınızı.

Bu kadar çene yormazdım ya...
Sinek de küçük ama mide bulandırıyor.
kendini böyle insanlar için yormaya bıle değmez atacım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt