holey holey üst teğmen oldum yaşasın maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
New Life

New Life

Üye
    Konu Sahibi
holey holey üst teğmen oldum yaşasın maxicep
:heyo:Arkadaşlar bugün üst teğmen oldum umarım size iyi bir emekte bulunmuşumdur. lütfen görüşlerinizi yazın:heyo:

:)Şebooo seni seviyorum İyiki varsın:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tebrik ederim :oke: Bu arada kutlama konularını kutlama bölümüne açıyoruz :)

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
tebrık ederım ben de tegmen oldum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yazık ya gerçekten yazık.
Taklitlerimize gidiyorsunuz, bilmiyorsunuz ki attan inip eşeğe bindiğinizi. Hatta biz at isek bindiğinize ancak bit derler. Zaten bu kadar sömürme sonucunda da alabilecekleri yegane isim BİTtir.

Paylaşımlarınızı da silmişsiniz giderayak.
Onları geri getirmek benim için büyük bir zevkti.
MaxiCep'e sağladığınız katkılardan dolayı da teşekkür ederiz.

Deniyor ki o sitede sana değer vermezler...
Yeni üye olarak foruma geldiği zamanları Enes söylesin, burada görülen değeri Burcu anlatsın, ayın üyesi arkadaşımız gelsin açıklasın burada, insanlar emeklerinin karşılıklarını nasıl görüyorlar diye.

Ben bu sitede değer gördüm.
Aynı şekilde her yeni üyeye de albaymışçasına değer veririm.

Özelden reklamını yapmışsınız taklidimizin. Sizi yasaklamak büyük keyifti...
Gelsin de Alperen anlatsın burada reklam yapıp-paylaşım silip de yasaklanarak neler kaçırdığınızı.

Bu kadar çene yormazdım ya...
Sinek de küçük ama mide bulandırıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dün bu arkadaş cezalı değildi ve bana müthiş birşey teklif edeceğini söyledi hepinizin tahmin edebileceği bir konuyu açtı bana..hatta burda bazı yöneticilere iftira attı baktı ki beni kandıramayacak hemen kapattı kaçtı..niye burda bundan bahsediyorum çünkü bu insanlar bazılarını kandırabileceklerini sanıyorlar..bazı hassas noktalardan girip adam çalabileceklerini düşünüyorlar ama yanılıyorlar..bana yöneticilik teklif ediyor ben yöneticiliğe hevesli olsam şimdiye kadar bir sürü sitede yönetici olurdum zaten..hem bu işler öyle adam kaçırmakla olmuyor çalışmak gerekiyor..ne yalan söyleyim ben onlarca cep sitesine üyeyim zaten bu konuda da kimse kimseyi zorlayamaz istenilen siteye üye olunur fakat insan değer verildiği ve kalbinin ısındığı siteye daha çok emek verir..ve ben kendi adıma söylüyorum şu an kendimi en rahat ve en çok değer verilen yer olarak maxicep görüyorum..böyle dalaverelerle bir yere varılamayacağını bu koskoca insanlar neden anlamıyor anlamıyorum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yazıklar olsun bu zihniyete..Besle kargayı oysun gözünü misali..
Ya diyecek çok şey var ama , işte yeri değil burası..Şu unutulması ki , etme bulma hayatı bu..Yarın bir bakmışsınız ki ortada kalıvermişsiniz..
Yazık hemde çok yazık...!

Şu da unutulmamalıdır ki , '' taklitler asıllarını yaşatır..''

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Taklitlerimize gidiyorsunuz, bilmiyorsunuz ki attan inip eşeğe bindiğinizi. Hatta biz at isek bindiğinize ancak bit derler. Zaten bu kadar sömürme sonucunda da alabilecekleri yegane isim BİTtir.

Yeni üye olarak foruma geldiği zamanları Enes söylesin, burada görülen değeri Burcu anlatsın, ayın üyesi arkadaşımız gelsin açıklasın burada, insanlar emeklerinin karşılıklarını nasıl görüyorlar diye.

Gelsin de Alperen anlatsın burada reklam yapıp-paylaşım silip de yasaklanarak neler kaçırdığınızı.

:op:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben genelleme yapmayacağım...Herkes kendi hür iradesiyle yaşıyor....Neti açtığında her siteye girebilirsin...
Ama reklam yapmak,paylaşım silmek tabi hoş davranışlar değil....

Maxicep büyük bir site...Bir konunuza 10'larca mesaj gelebiliyor...Keşke herkes eğlenmesine baksa rütbe kaygısında olmasa gerçekten insanların boş zamanlarında kullandığı net alemi daha da güzel olur....

Bu arkadaşta eminim aynı şekilde rütbe kaygılarıyla o siteye yaranmaya çalışan biri...

Ayrıca herşeyi anlarımda şu inadına yaptığı paylaşımları silmeyi anlamam...Sİleceksen çok aşırı haklı bir nedenin olmalı...Zaten adminler çöpten geri getirir...Adminin gözünde yediğin damgayla kalırsın....:ehe

Tek burda değil yaranmaya çalıştığın adamda artık seni gözünden atar...Burda bunu yapan benim mekandada aynısını yapar der....Ve hayalinde olan rütbeyi hiçbir yerde alamadan böyle banlanıp gidersin....:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben bu foruma geldiğimde çok çalıştım ... Paylaşımlar yaptım ve sürekli insanlarla etkileşim içinde oldum ... Sabah sadece konu açmak için erken kalktığımi hatta ramazan da sahur sonrası uyumadan gelip burada konu açtığımı bilirim ... Şu an bile cepten giriyorum ... Derste yolda sporda her yerde bağlanıyorum ... Neden acaba ? Buraya gelince para mi veriyorlar ?hayir ... Sonuçta kim kazandı ... Benim arkamdan kötü veya şerefsız diye konuşan 2 kişi vardır en fazla ... Emek vermeliydin hain olmamalıydın ... sabır etmeliydin ...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Salih Baba™;1772563' Alıntı:
Ben genelleme yapmayacağım...Herkes kendi hür iradesiyle yaşıyor....Neti açtığında her siteye girebilirsin...
Ama reklam yapmak,paylaşım silmek tabi hoş davranışlar değil....

Maxicep büyük bir site...Bir konunuza 10'larca mesaj gelebiliyor...Keşke herkes eğlenmesine baksa rütbe kaygısında olmasa gerçekten insanların boş zamanlarında kullandığı net alemi daha da güzel olur....

Bu arkadaşta eminim aynı şekilde rütbe kaygılarıyla o siteye yaranmaya çalışan biri...

Ayrıca herşeyi anlarımda şu inadına yaptığı paylaşımları silmeyi anlamam...Sİleceksen çok aşırı haklı bir nedenin olmalı...Zaten adminler çöpten geri getirir...Adminin gözünde yediğin damgayla kalırsın....:ehe

Tek burda değil yaranmaya çalıştığın adamda artık seni gözünden atar...Burda bunu yapan benim mekandada aynısını yapar der....Ve hayalinde olan rütbeyi hiçbir yerde alamadan böyle banlanıp gidersin....:oke:

evet aynen katılıyorum huylu huyundan vazgeçmez yarın gittiği yerlerdede aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok herkes birgün hak ettiğini bulur.:nono:

ayrıca ben maxicep ile tanışmadan önce bir sürü siteye üye olmuştum sadece birşeyler indirip telefona kurardım tek amacım telefonuma bir şeyler yüklemekti ama buradaki güzel ortamı görünce resmen takıldım kaldım birdaha da diğer forumlara uğramaz oldum zaten hiçbirisinde bir tane konu veya yorumum yoktur ben her şeye burada başladım burada biter benim için ..:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kusuruma bakma ama sizin gibi ezik takımları çok gördük biz... Size dün başımdan geçen msn anımı anlatayım... :) Benim MSN Kişi listem grup grup ayrılmış bir durumdadır... :) MaxiCep' den olan arkadaşlarım MaxiCep grubu altındadırlar... Sitemizde bir arkadaşımız vardı Alone Angel (Pınar) şimdi ezikler takımında... :) Ezikler takımına girdiği andan beri görüşmüyorduk... Dün Alone Angel (Pınar) msn açtı... :) Direk konuşma penceresi açıp...

Ulaş : Selam siz kimsiniz ?
Ulaş : Tanıyamadım... (Aslında biliyorum kim olduğunu :))
Ulaş : MaxiCep | Pınar yazıyor ama ben hala çıkartamadım...
Ulaş : Hım tamam avatarınız şimdi çıktı sen şu Alone Angel Pınarsın...
Pınar : Selam evet o benim...
Ulaş : Pınar bayadan beri konuşmuyoruz sana söyliyecek çok şeyim var ama hepside dilimin ucunda fakat kalbini kırmak istemediğim için söyliyemiyorum...
Pınad : Site içinse eğer boşver Ulaş...
Ulaş : Evet site için... Yazık... Tek kelime YAZIK...
Ulaş : Ya kalbini kırıcam... Yada silicem... Ama nekadar gurursuzda olsan kalbini kırmak istemiyorum... Engelleyip siliyorum... Hoşçakal...
Ulaş =
Pınar

Aynen yukarıda geçen konuşmamız oldu işte... :) Zamanında msn üzerinden olmadık teklifler ettiler... Şerefsizlerle işim olmaz deyip sildim... Biz bu işin karşılığında maaş almıyoruz arkadaşlar... Emek sarfediyoruz... Yaptığımız işi ve sizleri seviyoruz... Gidecek olan varsa gitsin kapımız açık... Biri gider ikisi gelir... Ama gidecekse bile başı dik gitsin ki arkasına bakacak yüzü olsun... ;)

Candy

Candy

Üye
Amaan değmeyecek bir şey için ne kadar da dil yormuşsunuz öyle...
Burda olan herkes biliyor zaten , giden kaybeder :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bende konuyu normal bir kutlama konusu sandım ya:ehe
Arkadaşta ban yemiş zaten:)
Neyse tebrikler

SRCLareon

SRCLareon

Üye

Önemli olan rütbe değil aktifliktir.

Amaç aktiflik olduktan sonra rütbede daha sonra gelir zaten.

Mayıstan bu yana üye olan biri şu an benim rütbemde olmazdı eminim. Daha iyi bir yerlerde olurdu. Ama sadece post kasmak değil işte.. Eğer gerçekten teşekkür edeceksen et o konuya değil mi.

Yukarıdaki yazı herşeyi anlatıyor zaten. Ne olup bittiğini bilmiyorum karışmakta istemem ama önemli olan rütbe değil, aktiflik.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
abi ben gene ne kaçırdım anlamadım ya şu konuyu kısaca özetleyecek bir arkadaş varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neyse konuyu uzatmayalım arkadaşlar..arkadaş hakettiğini bulmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt