sağolTebrik ederimBu arada kutlama konularını kutlama bölümüne açıyoruz
![]()
Yazık ya gerçekten yazık.
Taklitlerimize gidiyorsunuz, bilmiyorsunuz ki attan inip eşeğe bindiğinizi. Hatta biz at isek bindiğinize ancak bit derler. Zaten bu kadar sömürme sonucunda da alabilecekleri yegane isim BİTtir.
Paylaşımlarınızı da silmişsiniz giderayak.
Onları geri getirmek benim için büyük bir zevkti.
MaxiCep'e sağladığınız katkılardan dolayı da teşekkür ederiz.
Deniyor ki o sitede sana değer vermezler...
Yeni üye olarak foruma geldiği zamanları Enes söylesin, burada görülen değeri Burcu anlatsın, ayın üyesi arkadaşımız gelsin açıklasın burada, insanlar emeklerinin karşılıklarını nasıl görüyorlar diye.
Ben bu sitede değer gördüm.
Aynı şekilde her yeni üyeye de albaymışçasına değer veririm.
Özelden reklamını yapmışsınız taklidimizin. Sizi yasaklamak büyük keyifti...
Gelsin de Alperen anlatsın burada reklam yapıp-paylaşım silip de yasaklanarak neler kaçırdığınızı.
Bu kadar çene yormazdım ya...
Sinek de küçük ama mide bulandırıyor.

Salih Baba™;1772563' Alıntı:Ben genelleme yapmayacağım...Herkes kendi hür iradesiyle yaşıyor....Neti açtığında her siteye girebilirsin...
Ama reklam yapmak,paylaşım silmek tabi hoş davranışlar değil....
Maxicep büyük bir site...Bir konunuza 10'larca mesaj gelebiliyor...Keşke herkes eğlenmesine baksa rütbe kaygısında olmasa gerçekten insanların boş zamanlarında kullandığı net alemi daha da güzel olur....
Bu arkadaşta eminim aynı şekilde rütbe kaygılarıyla o siteye yaranmaya çalışan biri...
Ayrıca herşeyi anlarımda şu inadına yaptığı paylaşımları silmeyi anlamam...Sİleceksen çok aşırı haklı bir nedenin olmalı...Zaten adminler çöpten geri getirir...Adminin gözünde yediğin damgayla kalırsın....
Tek burda değil yaranmaya çalıştığın adamda artık seni gözünden atar...Burda bunu yapan benim mekandada aynısını yapar der....Ve hayalinde olan rütbeyi hiçbir yerde alamadan böyle banlanıp gidersin....![]()

Benim MSN Kişi listem grup grup ayrılmış bir durumdadır...
MaxiCep' den olan arkadaşlarım MaxiCep grubu altındadırlar... Sitemizde bir arkadaşımız vardı Alone Angel (Pınar) şimdi ezikler takımında...
Ezikler takımına girdiği andan beri görüşmüyorduk... Dün Alone Angel (Pınar) msn açtı...
Direk konuşma penceresi açıp...
)
Zamanında msn üzerinden olmadık teklifler ettiler... Şerefsizlerle işim olmaz deyip sildim... Biz bu işin karşılığında maaş almıyoruz arkadaşlar... Emek sarfediyoruz... Yaptığımız işi ve sizleri seviyoruz... Gidecek olan varsa gitsin kapımız açık... Biri gider ikisi gelir... Ama gidecekse bile başı dik gitsin ki arkasına bakacak yüzü olsun... Güzel sözAma gidecekse bile başı dik gitsin ki arkasına bakacak yüzü olsun...

Yazık ya gerçekten yazık.
Taklitlerimize gidiyorsunuz, bilmiyorsunuz ki attan inip eşeğe bindiğinizi. Hatta biz at isek bindiğinize ancak bit derler. Zaten bu kadar sömürme sonucunda da alabilecekleri yegane isim BİTtir.
Paylaşımlarınızı da silmişsiniz giderayak.
Onları geri getirmek benim için büyük bir zevkti.
MaxiCep'e sağladığınız katkılardan dolayı da teşekkür ederiz.
Deniyor ki o sitede sana değer vermezler...
Yeni üye olarak foruma geldiği zamanları Enes söylesin, burada görülen değeri Burcu anlatsın, ayın üyesi arkadaşımız gelsin açıklasın burada, insanlar emeklerinin karşılıklarını nasıl görüyorlar diye.
Ben bu sitede değer gördüm.
Aynı şekilde her yeni üyeye de albaymışçasına değer veririm.
Özelden reklamını yapmışsınız taklidimizin. Sizi yasaklamak büyük keyifti...
Gelsin de Alperen anlatsın burada reklam yapıp-paylaşım silip de yasaklanarak neler kaçırdığınızı.
Bu kadar çene yormazdım ya...
Sinek de küçük ama mide bulandırıyor.