Hızlıal'dan alışverişmi! Birdaha Asla!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Hızlıal'dan alışverişmi! Birdaha Asla!
Hızlıal sitesinden, nokia c6-01 cihaz satın aldım, cihaz üretim sorunu nedeni ile ayıplı guruba girmektedir. 7 iş günü içerisinde siteleri aracılığı ile "iade-değişim" formu açarak taraflarına yazılı olarak bildirdim. ve 7 iş günü içerisinde kargo firmasına teslim ettim. şimdi bu ürünü kalkıp değiştirmek, yada para iadesi yapmak yerine. tamir ettirip sıfır ürünü-yani ayıplı mal'ı. aynen geri yolluyorlar. gerçekten sorunlu ve güvensiz bir site. mahkeme yolu ile hakkımı arayacağım bakalım ne olacak.
tüketici arkadaşların dikkatine.

nalcam22

nalcam22

Üye
elden ticaret en iyisi diye bas bas bağrıyoz

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
sıfır arızalı ürünü kalk al, sonra değişim iste, tamir edip versin sana. yok böyle bir saçmalık. telefon bayisinden alsam, bin kere test eder, üzerine 10 kere değişim istersin adamlar gık demez. arızalı dedinmi, yeni kutuyu koyuyorlar önüne. nerden bulaştıysak online alışveriş trendine. hiç olmayacak uğraşlar veriyorum. 30 gün oldu telefon yok, kargoymuş, yazışmaymış. bir ton fiyasko iş.

nalcam22

nalcam22

Üye
ne diyeyim geçmiş olsun

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, birdahamı tövbe bilsemki piyasadan 100 TL daha ucuza veriyorlar, yinede elden güvenli alışveriş tercih edeceğim. yazık ya, insanları kandırıyorlar. 2. elleri bile satsalar sıfır diye, hiçbir hak talep edemezsiniz. iyi günler.

franzliszt

franzliszt

Üye
insanlarda gurur kalmamış , böyle şey olurmu sıfır aldığın cihazı garantiye yollasınlar .. sürünsünler benimde iphoneun sarj cihazı yüksek voltajdan patladı garantiye verdim adamlar yan sanayi göndermiş koskoca firmanın yaptığına bak migrosun teknoloji bölümünden almıştım pegasus garantimi neymiş adamlar yan sanayi yolluyor zorladım başka orjinal kutu açıp onun sıfır sarj aletlerini verdiler ,ayak üstü kazıklıcaklar

Masha

Masha

Üye
Geçmiş olsun arkadaşım.. Ayrıca aynı hataya düşmememiz içinde uyardığın için teşekkürler..

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, umarım bir başkasının başına gelmez. Tüketici mahkemesine bütün belgelerim ile dava açacağım zaten. basın kanalı ilede duyurmaya çalışacağım bu olayı. kargo'dada sıkıntı yaratıyorlar. aynı gün kargo yazıyor. ama zorlarsanız mesajlar ile sürekli 3-4 günde veya 10 günde zor geliyor elinize. kargo takip numarası bile vermekten acizler. mesaj atarak soruyorsun, kendi kendine iş yapan personeli yok. zaten tahmin ediyorumki, merdiven altı bir şirket profili izlenimi yarattı bende. bozuk ürünleri satıp,müşteriye tamir ettirtmek bunlar iğrenç şeyler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnternetten neler neler aldım. Hiç sorun yaşamadım. Yoksa teknik servisin aksaklığı bana denk mi gelmedi:hmmm

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
Ramno_Ft amaç insanları bilgilendirmek, burda hiçbir firmaya durduk yere iftira yada karalama yapacak değiliz. banamı denk gelmedi yoksa falan fistan gibi imalı konuşmalar yersiz ve gereksizdir. sizin şirket ile ilğili sorununuz olmayabilir, ama birçok kişi yaşayıpta buraya yansıtmamışta olabilir. ben tecrübemi paylaşıyorum. burda provokasyon yapmıyorum... yersiz mesajlara gerek yok bence.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben kimseyi savunmuyorum. Mağdur olanlar var bunu biliyorum. Özellikle sikayetvar.com a bakarsanız mağdurların ne kadar çok olduğunu görebilirsiniz.

Ben burada insanların online alış-verişten soğutulmasına karşıyım. Bir akrabam sadece Çin'den online alış-veriş yapıyor ve mağduriyeti yok. Online alış-veriş yaparken çok daha dikkatli olmak zorundayız. Kendim alış-veriş yapmadan önce siteyi mutlaka araştırırım.

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
    Konu Sahibi
ben online alışveriş sitelerinin reklam veya sponsorluğunu yapmıyorum. önerilecek bir site olsaydı önerirdim, ancak farkındaysanız.
Şu online siteden alışveriş yapmayın, falan filancadan alında demiyorum. sadece bilgi paylaşıyorum. neden acaba? işin içine, farklı yorumlar veya anlaşılmalara sebebiyet verecek imalı mesajlar veriyorsun, herkez almak istediği yerden alabilmekte özgürdür...

umut681

umut681

Üye
ya kardeşim internetten alım satım mı aman aman.sahibinden.com dan telefon sattım ürün adama ulaştı iyi hoş oda onayı verdi.gelin görün ki sitede para 3 gün içinde hesabıma aktarılacaktı 1 hafta oldu aradım herif en kısa sürede yatacak dedi yok asıl dolandırıcı bu siteler yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt