haqanguven
Üye
Teşekkürler. Bunun başka bir konusunu denemiştim çalışmamıştı bakalım bu çalışacak mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkdeki radyoyu indirip kullanabilirsiniz.
Teşekkürler. Bunun başka bir konusunu denemiştim çalışmamıştı bakalım bu çalışacak mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkdeki radyoyu indirip kullanabilirsiniz.
Anladım anladımSpirit sağlıklı çalışmadığı için rom'a eklemek istemiyorum. yoksa eklemesi birşey değil. Daha sağlıklı radyo uygulaması bakıyorum ama onuda bulamadım. Bulduklarımda kitkat ile uyumlu değil.
Klavye ayarlarından klavye görünümü değiştirebilirsinklavyede düzenleme yapılabilirmi mesela ifadeleri girerken birazcık uğraştırıyor. Arka plan bembeyaz göz alıyor. Birde mesajı gönder butonu çok küçük kalmış görsel olarakta. Arka plan demişken ayarlar kısmıda beyaz o neysede mesaj yazarken arka plan beyaz olmasıda göz alıyor. Bu kısımlar ayarlanabilir olabilir mi mesela.
MÜzik playerde müziği açınca aşağıda ince çizgi halinde gözüküyor çalınan şarkı orayı tıklamakla uğraşmaktansa o kısım biraz daha geniş büyük olsa şuan çalınan şarkıya geçmek daha kolay olacak.
TElefon şuan elimden düşmüyor. Kullanılabilirliği mümkün mertebe arttırabilecek kişisel görüşlerimi paylaşıyorum hakan yanlış anlama kötülemiyorum kesinlikle. Bu şekilde bu şekilde çok güzel olan bu romunu mükemmel yapman için (:
Bİrde Miu rom nasıl buna göre sen hangisini kullanıyorsun
Siyah klavye harika durdu.Klavye ayarlarından klavye görünümü değiştirebilirsin
Müzik çaları o şekilde yapmışlar. Geri bildirim yaparak miui sunucularına gönderirsen eğer onlarda kabul ederse düzenleyebilirler. Ben uygulama düzenlemesinden o kadar çok anlamıyorum o yüzden müzik çalar isteğini yapamam
Hiui'nin alt tabanı zaten miui'dir. Ben alt tabanın üzerinden düzenlemer yaparak bu hale getiriyorum. Benim kullandığım Rom tabikide bu, yani hiui'dir.
Estağfurullah isteklerinizi yanlış anlamam. Burada olsun xda veya başka forumda da istekler oluyor ve dikkate alıyorum...
Düzeltme. kapanma sebebini bulamadım ama idare etme yöntemini buldum. Blackmart dan istediğimiz uygulamaya giriyoruz ve yükle demiyoruz kesinlikle yükle dediğimiz de önce indiriyor blackmart dowland dosyasına kaydediyor ve kuruluma geçerken dediğim sorun oluyo. Ama yükle demeden sağda seçenekler var üç nokta şeklinde ona tıklayıp indir diyoruz. Ve sadece apk dosyası iniyor sonra o apk yı telde bulup kendimiz yüklüyoruz. Bunuda böyle halletmiş oluyoruz.Siyah klavye harika durdu.
Yeni hata fark ettim blackmart tan uygulama indirmede telefon açlış ekranına dönüyor. İlk açılış şu baloncuklar varya ve orada takılı kalıyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Ama blakmarttan dosyayı indirmiş oluyor sadece kurulum yaparken böyle bir sorun oluyor bunu sebebi ne olabilir

Henüz bir yayınlama tarihi belirlemedim. Güvenlikteki pil tasarrufu dil sorununu çözdükten sonra büyük ihtimalle yayınlarım. Çıkacak olan güncelleştirme ile rom beta aşamasından çıkmış olacak. Alt yapı çoğunlukla oturdu ve stabil hale geldiOlabilir. Yeni güncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum aşağı yukarı bir tarih varmı
Çok iyi olur sanki şarjı biraz fazla yiyordu normal bir Wifi ye göreBu güncelleştirmede en önemli özellik wifi çekim gücü artırılmış olması olacaktır![]()

Wifi'nin şarj yemesi kullandığınız uygulama çokluğundan değişir. Çünkü her uygulamanın kendine göre özelliği vardır. Örneğin twitter. Twitter devamlı internete bağladır ve arka planda çalıştırdığınız sürece internet ile alış verişi daimdir. O yüzden şarj olayı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Ayrıca ekte size vereceğim kernel ile şarj daha iyi bir duruma geliyor. Tabi bu benim gözlemlediğim bir durum. Siz nasıl bir sonuç alırsınız onu kullanacak göreceksinizÇok iyi olur sanki şarjı biraz fazla yiyordu normal bir Wifi ye göre![]()