Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
var şarj gerilimi ayarlıyorsun ama sonuç olumlu değil. hatta programda 1300 ve üstünü mah bastığını gördüm o programlar bunlardan birisi değil ama çok saçma geli bunların hepsi 1000 gösterirken o diğer program max şarj limiti ne ayarladıysam onu gösterdi. Be yine kararsız şarğ eğilimi ve şarj emniyet sınırını kapattımı hangi şatj aletini takarsam tayaım 1000 mah gösteriyor buna 700mah çıkışı olan şarj aletide dahil ve bunuda süre ile ölçtüm alakası yok normalde neyse o yani 1000 filan değil. işte bunda kesin bir sonuç bi bulsam harika olacak
Miui romlarda çoğu kernel uyumsuz. o özellik olsada kullanamıyorsun
Sanal tuşları eklesek mi? :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
hakan ne zamana gelir rom başka roma geçtim de geri dönücem güncelleme yakında ise hiç eski versiyonu yüklemiyim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ne zamana gelir rom başka roma geçtim de geri dönücem güncelleme yakında ise hiç eski versiyonu yüklemiyim.
Görüyorsun her gün rom'a yeni birşey ekliyorum. çalışmalarım devam ediyor. Geniş çaplı bir güncelleme olacağı için ne zaman yayınlarım bilmiyorum. Denemeler de yapıyorum. Eklediklerim de hata aldığım yerleri düzeltiyorum buda zaman alıyor maalesef

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Görüyorsun her gün rom'a yeni birşey ekliyorum. çalışmalarım devam ediyor. Geniş çaplı bir güncelleme olacağı için ne zaman yayınlarım bilmiyorum. Denemeler de yapıyorum. Eklediklerim de hata aldığım yerleri düzeltiyorum buda zaman alıyor maalesef
Ok beklemeye devam o zaman

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Desteğiniz, ilginiz ve sabrınız için teşekkürler. . .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: harunharunbursa ve osman5901

uncanny_young

Üye
Sanal tuşları boşver ya :) Samsung'un güzel tarafı bu işte kasasında tuş var ya :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sanal tuşları boşver ya :) Samsung'un güzel tarafı bu işte kasasında tuş var ya :))
Onu isteğe göre ekte mod olarak vereceğim. İsteyenler onu kurup kullanabilecekler :)
Müzik çalar ve videolar çevrimiçi sayfalarıda kaldırıldı :)

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Bi ara blekota guncellemelerini boyle beklerdim ama mevzu miui olunca insan dahada heyecanlaniyor cok seviyorum bu romu seninde ellerine saglik hakan cok guzel isler cikartiyorsun

osman5901

Üye
Hakan Hocam nette miui nin v5 versiyonunda s3 miui v5 note 2 edition diye bir roma rastladım da note 2 kamera apk sı gayet düzgün çalışıyordu onu ekleme bi şansımız olabilir mi yoksa oda mı v6 da uyumsuz olur.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara blekota guncellemelerini boyle beklerdim ama mevzu miui olunca insan dahada heyecanlaniyor cok seviyorum bu romu seninde ellerine saglik hakan cok guzel isler cikartiyorsun
Teşekkürler. Whats app yüklemede sorun alıyorum. Sorunu çözersem bu cuma günü güncellemeyi yayınlarım :)
Hakan Hocam nette miui nin v5 versiyonunda s3 miui v5 note 2 edition diye bir roma rastladım da note 2 kamera apk sı gayet düzgün çalışıyordu onu ekleme bi şansımız olabilir mi yoksa oda mı v6 da uyumsuz olur.
Samsung alt yapısına geçmediğim sürece zor. Portlamadan olmaz. Kesin oda samsung alt yapısıdır

Rhino Prime

Üye
paylaşılan cwm dokunmatik mi acaba ? philz in yapımı ?

HeLLFoRCe

Üye
Kardeş şu hücre yayınınıda kaldırırsan süper olcak sıktı artık

ciwano0114

Üye
İki sorum olacak
Birincisi güncellemeler telefondan yapılabilir mi? Yani maxicep ten buradan indirme ihtiyacı duymadan
İkincisi root nasıl yapılıyor bu rom ıcın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İki sorum olacak
Birincisi güncellemeler telefondan yapılabilir mi? Yani maxicep ten buradan indirme ihtiyacı duymadan
İkincisi root nasıl yapılıyor bu rom ıcın?

Ota desteği yoktur. Kök için detaylı anlattım yorumlarda bakıp yapabilirsin. Kısacası uygulamaya gir kök izni istesin sonrada güvenlik / izinler / kök erişimine gir ve uygulamaya oradan kök izni ver

ciwano0114

Üye

Ota desteği yoktur. Kök için detaylı anlattım yorumlarda bakıp yapabilirsin. Kısacası uygulamaya gir kök izni istesin sonrada güvenlik / izinler / kök erişimine gir ve uygulamaya oradan kök izni ver
Güncellemeyi kontrol et bölümü işe yaramıyor mu ki

uncanny_young

Üye
Onu isteğe göre ekte mod olarak vereceğim. İsteyenler onu kurup kullanabilecekler :)
Müzik çalar ve videolar çevrimiçi sayfalarıda kaldırıldı :)
Herşey gün geçtikçe daha iyi oluyor :) Erzuruma gideceğim memleketime salı günü 15 gün net olmadan onun için biran önce yayınla bende kurayım öyle gideyim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Herşey gün geçtikçe daha iyi oluyor :) Erzuruma gideceğim memleketime salı günü 15 gün net olmadan onun için biran önce yayınla bende kurayım öyle gideyim :)
Bu günki güncelleme ile mipatchda sorun olmazsa yayınlarım

Takipçi Satın Al

Üst Alt