Wsm yapıyor.Hakan omnı altyapı sanırım daha ıyıydı bunda kasma ve donma oldu dunden berı 3-4 kere oldu wsm yapabılır dıye dusundum sildim onu bıde boyle denıcem
Mi hesaptada hata var. Onu çözünce yayınlayacağımgeldi mi güncelleme ?
Boeffla kullanan var. Kuruluyor. Arter97 hakkında bilgim yok@haqanguven arkadaşlar boeffla kernel veya arter97 kernel kuruluyor mu?
Hangi sürümü cm11 versiyonu mu? Bu arada ağır oyunları sorunsuz açar de mi? Kamera dışında bir problem yok sanırım? (Whatsapp)Boeffla kullanan var. Kuruluyor. Arter97 hakkında bilgim yok
*milyon1 Milyar 200 Bin kişilik nüfusla onu da yaparlar.![]()
EvetBu Rom s3icin mi?
Mi hesap ve kamerada hata var. Onlarıda çözdüm. Güncelleme her an gelebilirHangi sürümü cm11 versiyonu mu? Bu arada ağır oyunları sorunsuz açar de mi? Kamera dışında bir problem yok sanırım? (Whatsapp)
Belki uyumsuzdur. Cm alt yapısına ilk kez geçtim. Daha önceden omni alt yapısındaydınss çalışmıyor malesef. wsm'yi kurdum ama sanırım ondan olabilir. Birde hocam cm alt yapısına geri mi döndünüz?
Belki uyumsuzdur. Cm alt yapısına ilk kez geçtim. Daha önceden omni alt yapısındaydı
Boeffla nin hangi sürümünü kullaniyorsunuz?ben biraz acemiyimde geçen sürümde root yoktu acaba bunda root varmı ? ben boeffla omni kernel kuruyorum ama hata mı ediyorum performans için ?