haqanguven
Üye
Ben hiç denk gelmedim öyle bir hataya. Zaten fazlada kullanamıyorum. yazılımı geliştirdiğim için her gün flaşlıyorum. Güncellemeden sonra tekrar dene yine aynı sorun olursa ilgilenirimBazen tema ayarları sıfırlanıyor....
Ben hiç denk gelmedim öyle bir hataya. Zaten fazlada kullanamıyorum. yazılımı geliştirdiğim için her gün flaşlıyorum. Güncellemeden sonra tekrar dene yine aynı sorun olursa ilgilenirimBazen tema ayarları sıfırlanıyor....

çok pis kıl oluyordum başka tarayıcı kullanıyordum bak iyi oldu buTarayıcı hızlı bağlantılar güncellendi
Hele çince yazılar filan pööfff sana
) Malesef alt yazı işini çözemedim alt yazıları filan açtım ama video playeri açmıyor alt yazıları farklı vşdeo player kullanmak zorunda kalıyorumVideo uygulaması daha beta aşamasında geliştiriyorlar. Ben alt yazıyı denemedim hiç. Demekki desteklemiyor şuan. Ne zaman destek gelir bilmiyorum ama o zamana kadar başka video uygulaması ile idare etmelisinçok pis kıl oluyordum başka tarayıcı kullanıyordum bak iyi oldu buHele çince yazılar filan pööfff sana
) Malesef alt yazı işini çözemedim alt yazıları filan açtım ama video playeri açmıyor alt yazıları farklı vşdeo player kullanmak zorunda kalıyorum
Sıkıntı yok o konuda başka program ile hallediyorum. Güncellemeyi merak ediyorum benVideo uygulaması daha beta aşamasında geliştiriyorlar. Ben alt yazıyı denemedim hiç. Demekki desteklemiyor şuan. Ne zaman destek gelir bilmiyorum ama o zamana kadar başka video uygulaması ile idare etmelisin
birde şu şarj olayını ayarlama imkanı varmı s3 Max 1000 mah alıyor daha yukarısı olmuyor şarj entekresi ona göre ayarlı onu programla değiştirme imkanı var mı şarj süresi kısalsın diyrHızlı şarj tercihi eklendiSıkıntı yok o konuda başka program ile hallediyorum. Güncellemeyi merak ediyorum benbirde şu şarj olayını ayarlama imkanı varmı s3 Max 1000 mah alıyor daha yukarısı olmuyor şarj entekresi ona göre ayarlı onu programla değiştirme imkanı var mı şarj süresi kısalsın diyr

Bir ölçüm yaparmısın kaç Mah basıyor bu seçenek diğer romlarda da var ama bitrşeye yaramıyor dün yeni sony hızlı şarj (2.1 A) aleti aldım mesela 130 140 dk dan aşağı şarj etmiyor normal kendi şarj aleti zaten onu hiç demyorum fiyasko. yani şarj aleti 2 a olsa bile telefon max 1000 mah çekiyor bunu kernel ile çözenler varmış 1500 mah lara çıkartmışlar bunu eskş konularda siyah kernel ama onunda günceliini bulamadımHızlı şarj tercihi eklendi
hangi uygulama ile ölçüm yapıyorsunBir ölçüm yaparmısın kaç Mah basıyor bu seçenek diğer romlarda da var ama bitrşeye yaramıyor dün yeni sony hızlı şarj (2.1 A) aleti aldım mesela 130 140 dk dan aşağı şarj etmiyor normal kendi şarj aleti zaten onu hiç demyorum fiyasko. yani şarj aleti 2 a olsa bile telefon max 1000 mah çekiyor bunu kernel ile çözenler varmış 1500 mah lara çıkartmışlar bunu eskş konularda siyah kernel ama onunda günceliini bulamadım
galaxy charging currenthangi uygulama ile ölçüm yapıyorsun

hangisi daha iyigalaxy charging current
Charge Dr
Ampere
Charging Report
Hepsi yüklü ve hepsi ile bakıyorum aynı değer alıyorum ölçüm sağlam olsun diye![]()
ben şimdi bu romu kullanıyorum, inanın bana bu rom kadar akıcı ve stabilizesi iyi olan başka hiçbir rom yok
orjinal stock romdur ve hiçbir kernel yüklemedim, root yaptım gereksizleri temizledim mükemmel çalışmaktadır. Keşke bu romun üzerine note 4 görünümü olsaydı çok iyi olurdu.
okuduğunuz için teşekkür ederimana menüye dönme deki kasmayı ben beoflea kullanarak çözdüm hç bir sıkıntı yok o konuda. Güncellemede kamera değişecek dedi Hakan. Root yetkisi haklısın sıkıntılı ama ben bu son kurduğumda değilde öncesinde Supersu kullandım sadece suoper su için kök erişimi aldım diğerlerinde super su işini gördüKardeş bu romda son güncellemede sorunlar ne alemde, öğrenmek isterimde, ilk mesajda yazmıyor güncelleme bilgileri.
Bun yazdıklarım kötüleme değil yanlış anlaşılmasın arkadaşlar.
Kullandığım zaman karşılaştığım sorunlar
1. Kamera programı berbattı, sd karta kayıt yoktu, video kaydederken resim çekemeyiz, kayıt ayarlarının hiçbirisi yok.
2. Faceden yada herhangi bir oyundan ve uygulamadan sonra, ana sayfa yükleniyor yada yenileniyor yazısı çıkıyor ve en az 5 saniye felan sürüyordu
3. Bir müddet kullanımdan sonra, mesela 20 saat 50 saat sonra telefon sürekli ara ara menülerde kasıntılı oluyordu.
4. Uygulama girişleri ve çıkışları çok uzundu
5. Mesaja izin verirseniz sizden habersin tl gitmesi
6. Rom kendi halinde bile çok fazla izin istemesi, ayarlara girdiğimde çoğu yerde izin vermeden kullanılamıyordu.
7. Root yetkisi bence saçma, tek tıkla root yerine tek bir uygulama root yetkisi verirken tam 5 sefer 5 er saniyeden ortalama 30 saniyeyi sizden çalıyor, bence çok uzun bir süre. Tek tıkla her şeye root yetkisi gelse daha mantıklı.
8. Normal s3 de olan çoğu özellik bu romda gitmiş durumda.
9. Screen mirror yani ekran yansıtma özelliği yok, benim için en önemli özelliklerden biridir.
10. Çoklu pencere yok
11. Hat üzerinden Görüntülü konuşma yok
Aklıma gelenler bunlarben şimdi bu romu kullanıyorum, inanın bana bu rom kadar akıcı ve stabilizesi iyi olan başka hiçbir rom yok
orjinal stock romdur ve hiçbir kernel yüklemedim, root yaptım gereksizleri temizledim mükemmel çalışmaktadır. Keşke bu romun üzerine note 4 görünümü olsaydı çok iyi olurdu.
okuduğunuz için teşekkür ederim
Habersiz tele gitmesi olayı benimde canımı yaktı ama daha dikaktliyim şimdi son arama kaydı mi mesaj mi hesap falan filan bunlardan ücret kesiyor. s3 özellikleri gitmiş olabilir mesela o dediğin program nasıl çalışır bilmem bile iştew ihtiyaç meselesi haklısın herkesin ihtiyacına cvp vermeli ama zamanla olacaktır eminim. görüntülü konuşma snaırım çoğu rom da yok. Çok lu pencere telefonu kasmaktan başka bir işe yaramıyor ilk başlarda çok seksi dursada sonradan aman senlemi uğraşacağım dedirtiyor insana
Görüntü olarak mesela note 4 evet güzel hatta onuda kurdum bütün programlarımı yükledim ve backup aldım yedek hafıza kartıma kaydettim aynı işlemi nbu romada yaptım haftaya memlekete gideceğim net yok herhangi akslikte backuplardan dönecem ve tavsiye edeirm çok iyi oluyor
Görüntü diyordum benimde bu çok hoşuma gitti görüntü olarak ıphone havası katıyor ama bugün yarın s6 veya onnun edge sini alabilirim s3 efsanesi kardeşimde olacak ama ben yine takip edeceğim. 1 gb ram lık tele bunları yapıyorsalar ilerlerde s6 ya neler yaparlar neler
Haqanguven e bu konuda güveniyorum 
Galaksy olan zaten özellikle s3 için yapılmış gibi onu kullan birde doğruluğu terst etmek için de ampere kullanabilirsinhangisi daha iyi

eline sağlık kardeşim (: bunları şimdi kurayım mı yoksa güncellemede hepsi olacak mı güncellemeyi bekleyeyim miTamam sonra test edeceğim. Samsung base dışında diğer tüm romlarda görüntülü konuşma yoktur. Şuanda sizde olan sürümde Wsm çalışmıyor ama çıkacak sürümde çalışır hale gelecek. Ekran bölmemi istiyorsunuz, dinamik durum çubuğumu istiyorsun ve sayamadığım bir sürü özelliği isteğinize göre kurup kullanabileceksiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi kursan telefonun açılmaz. Wsm desteği şuan yok, güncelleme ile gelecek. Rom'a gömmeyeceğim isteğe bağlı yüklersinizeline sağlık kardeşim (: bunları şimdi kurayım mı yoksa güncellemede hepsi olacak mı güncellemeyi bekleyeyim mi
Anladım teşekkür ederim . Birde dediğim şarj hususuna bakmanı rica ediyorum en önemlisi o şuanda neden telefonlarımız 1 saatte şarj olmasınki batarya 2100 mah ee şar aleti 2100 mah devlet bahçeli hesabı ile 1 saatte dolması gerekirken 2 saat 10 20 dk klar nedirŞimdi kursan telefonun açılmaz. Wsm desteği şuan yok, güncelleme ile gelecek. Rom'a gömmeyeceğim isteğe bağlı yüklersiniz

Kullandığın kernelda o özellik yoksa o yüzden çalışmıyor olabilir. üzerindeki kernel ile denedin mi hiç?Anladım teşekkür ederim . Birde dediğim şarj hususuna bakmanı rica ediyorum en önemlisi o şuanda neden telefonlarımız 1 saatte şarj olmasınki batarya 2100 mah ee şar aleti 2100 mah devlet bahçeli hesabı ile 1 saatte dolması gerekirken 2 saat 10 20 dk klar nedir![]()
var şarj gerilimi ayarlıyorsun ama sonuç olumlu değil. hatta programda 1300 ve üstünü mah bastığını gördüm o programlar bunlardan birisi değil ama çok saçma geli bunların hepsi 1000 gösterirken o diğer program max şarj limiti ne ayarladıysam onu gösterdi. Be yine kararsız şarğ eğilimi ve şarj emniyet sınırını kapattımı hangi şatj aletini takarsam tayaım 1000 mah gösteriyor buna 700mah çıkışı olan şarj aletide dahil ve bunuda süre ile ölçtüm alakası yok normalde neyse o yani 1000 filan değil. işte bunda kesin bir sonuç bi bulsam harika olacakKullandığın kernelda o özellik yoksa o yüzden çalışmıyor olabilir. üzerindeki kernel ile denedin mi hiç?