Haydar
Emekli Yönetici
Hindi Etli Makarna
MALZEMELER
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış) 2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir
tabağın içerisine alın. Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su
ekleyin 8-10 dakika pişirin. Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları
ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine
devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve
haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış) 2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir
tabağın içerisine alın. Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su
ekleyin 8-10 dakika pişirin. Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları
ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine
devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve
haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın