Hildon sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blorde

blorde

Üye
    Konu Sahibi
Hildon sorunu !
Telefon bazen Hildon calıştırılamıyor dıye hata veriyor. Ornegin mesaj veya cağrı geldiği zaman ekranda cıkan mesaj karesine tıkladıgımda uzunbi sure tıkladıktan sonra acılıyor. bazende hiç açılmayıp hıldon çalıştırılamıyor diyor. Telefonu açıp kapattıktan sonra duzeliyor ama bi kaçgün sonra yine ayni sorun oluşuyor.Sizdede bu sorun varmı ? Ben çözümlemek için elimden geleni yapıyorum ama bi türlü hatayı bulamadım . denemedqim tek bi yol kaldı oda kullandıqım ikonları ve masa üstünü deqiştirmek. ONuda degiştirip size yazarım sonucunu eger olumlu bi sonuc alırsam benden sonrakı kullanıcılarda bu hata oluşursa onlara faydam olur

tahirx6

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var.neden kimse cevap yazmıyor bilen yokmu acaba....telefonu satma noktasına geldim valla sırf bu sorun yüzünden.

blorde

blorde

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar neden kımse yardımcı olmuyor.telefonda donmalar başladı acaba sorunu neden olabılır ben bır cok yolu denedım hala denıyorum ama bi sonuca ulasamadım

Black_34

Üye
dostum en kolay yolu bas flashı gitsin hiç uğraşma....

murattiy

murattiy

Üye
:aha:
arkadaşlar aynı sorun bendede var.neden kimse cevap yazmıyor bilen yokmu acaba....telefonu satma noktasına geldim valla sırf bu sorun yüzünden.

takılmalar ,donmalar, muzik playerde takılmalar bilimum ıvır zıvır yasarsanız x term kodları var yapın gibi sonuclarla cozmeniz cok zor guzelce yeni surum vanila ve pr1,3 flaslayın fabrika cıkısı gibi sorunsuz olsun ,
56 kere flash attım 45 ı vanilia surum ile birlikte
bu arada vanilia surum mevcut herseyı silecektir
sadece pr1.3 surum sadece promramları siler dosyalara dokunmaz, telefon sms muzık resim video gibi doyalarınız saklı kalır

NR6630

NR6630

Üye
:aha:

takılmalar ,donmalar, muzik playerde takılmalar bilimum ıvır zıvır yasarsanız x term kodları var yapın gibi sonuclarla cozmeniz cok zor guzelce yeni surum vanila ve pr1,3 flaslayın fabrika cıkısı gibi sorunsuz olsun ,
56 kere flash attım 45 ı vanilia surum ile birlikte
bu arada vanilia surum mevcut herseyı silecektir
sadece pr1.3 surum sadece promramları siler dosyalara dokunmaz, telefon sms muzık resim video gibi doyalarınız saklı kalır
arkadşlar muratty haklı yani n900 çok genişş bir arkaplana sahip niye donuyo neden donuyo diye boşuna araştırmayın allah aşkına nerden bulucaksınız bakın kendi bile uzman olduğu halde bulamamış 45vanillalı format çekmiş ki bende aynen onun gibiyim anında flash çekerim yaw en iyisi bu,, basın flash ı gitsin nerden bulucaksınız milyon tane yapılandırma dosyası var ki bunlardan birtanesiçökse bile aksamalar medana gelebilir.. ama neyden yavaşladığını bilirsen o ayrı mesele onu kaldırırsın gider :oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt