Ensferium
Üye
ACE 2 - Ekran Kapalı Kalma - Gecikme Sorunu
Merhaba , telefonum Galaxy Ace 2 (i8160). Sorunumu kısaca anlatmak gerekirse telefonu normal kullanım sırasında ekranı kapattığımda yani güç tuşuna basıp kitlediğimde tekrar açmak isteyip tuşa basınca bazen ekran yaklaşık 3-5 saniye geç geliyor bazen ise hiç açılmıyor. Bi çok kez stock roma geri döndüm fakat sorun çözülmedi. Tahminimce Miui'nin 4.2.2 yazılımını attıktan sonra oldu sanırım ama sonuçta tekrar stockroma döndüm ve şuan 4.4.4 LiquitSmoot rom kullanıyorum bundan öncede CM11 kullanıyordum ve bu sorun devam ediyordu. Bu sorunun çözümüne bilen arkadaşlar var mı acaba ?
Edit : Bahsetmeyi unuttuğum şey Güç tuşuna basınca ekranın açıldığını görebiliyorum çünkü aydıtlatma ışıkları yanıyor ve dokunmatiği çalışıyor sadece görüntü gelmiyor. Tuş klidini açabiliyorum görmeden titreşimden belli oluyor.
Edit : Bahsetmeyi unuttuğum şey Güç tuşuna basınca ekranın açıldığını görebiliyorum çünkü aydıtlatma ışıkları yanıyor ve dokunmatiği çalışıyor sadece görüntü gelmiyor. Tuş klidini açabiliyorum görmeden titreşimden belli oluyor.
3 parçalı stock rom için nereye bakacağıma yönlendirebilir misin ve ya bir konu linki çok güzel olur 
Tabii bu sorunu dert etmiyorsanız kurabilirsiniz
İmzan max boyutlardan daha büyük bu arada, küçültsen iyi olur yoksa kaldırılır.