hiç intihar etmeyi düşündünüz mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
niye intihar etmeyi dusunuyorsun anlat bana

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kendi amaçlarımı çizmedigimi söyleyemezsin.ben çok şey yaşadım.çok amaçlarıma ulaştım.karamsar biri değilim fakat herşeyin sonunda neden diye sorduğumda tüm sistem çöküyor.biraz felsefi yaklaşım gerektiriyor galiba

demekkı bıtmıssın bı yerde amacın kalmamıs yada bı sebebın yoksa neden dıye sordugunda hala bı cevap alabılırdın

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
bazen neden'ler cevapsız kalır.herkes için geçerlidir.görmeyi bilmek lazım yada görebilmek lazım

bydexer

bydexer

Üye
Teşekkürler Tuba :op: sana gelince;Hak din olan İslam'ı araştırmanı tavsiye ederim,ancak sorgulamadan;ha kafana takılanlar konusunda bilgili kişilerden bilgi almalısın tabiki.Sorunun daha da devam ederse bi psikolog veya psikiyatrdan tedavisi almaktan çekinmemeni öneririm;bizzat şahsi ve güncel tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki gerçekten de inanılmaz derecede faydalı oluyor :good:

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
islami araştırdım zaten.biz cezalı olarak dünyaya gönderilmişiz zaten.cezamızı çekiyoruz

bydexer

bydexer

Üye
Böyle düşünürsen zaten hayatı 1-0 yenik bi bakış açısıyla izlersin;öyle düşünmektense şöyle düşün,sana 2 seçenek sunulmuş,ya refah ya da zulüm,bu ikisinden birini kazanmak için çabalıycaksın.

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
refah için çabalayıp refaha ulaştın mi.ve çabaların sonucu zulümden sonsuza kadar uzak kalacağını garantileyebildin mi

greenmile

greenmile

Üye
dostum bi amacin yoksa bu senin sorunun,kendine amac yarat

bydexer

bydexer

Üye
Refah uğruna dünyevi ömrünü feda edersen ahiri ömrünü refah içinde geçirirsin;buna tescil olarak da şu an dünya üzerinde en hakiki kitap olma özelliğini taşıyan tek kitap olan Kur'an-ı Kerîm'i gösterebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Ateş Böceği :)

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
amacım olmadığını söylemiyorum ki.amacima ulaştığım zaman sorunların bitmeyeceğini söylüyorum

bydexer

bydexer

Üye
Emin ol yukarıdaki mesajımda kastettiğim Ahirî refaha ulaştığında tüm sorunların hallolucaktır :good:

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler böyle cevaplar bekliyorum işte

bydexer

bydexer

Üye
teşekkürler böyle cevaplar bekliyorum işte

:rica: ayrıca özel soru veya sorunların olursa çekinmeden PM atabilirsin,bilgimin yettiği derecede yardımcı olurum veya elimden geldiğince doğru kişi ve yerlere yönlendiririm seni :good:

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
zamanın üstüne çıkalım biraz.

biz insanlığın kaçıncı nesiliyiz bunu billemeyiz. bilim adamları araştırmacılar varsayımlar ve bilimsel açıklamalarla birşeyler öne sürerler.

insanlığın herhangi bir zamanında belkide bin yıl önce bir bireyi düşünelim, dünyanın herhangi bir ücra köşesinde yaşamış, kendince birşeyler yapmış, çok başarılı işlerde yapmış olabilir veya sırandanlıklarlada yaşamış olabilir ama birsabah güneş doğduğunda o ışığı göreremiştir.

DÜNYADAKİ ÖLECEĞİNİ BİLEN TEK CANLI İNSANDIR

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Düşünmedim de hani 'Ölmek istiyorum, bıktım bu hayattan' diye yanıma gelenler olur, onlara uyuz oluyorum :ehe Ergenlik hali :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt