haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Estağfurullah. Bu konu sizin istekleriniz için var. İsteğinle en kısa sürede ilgileneceğimHaqan kardeşim seni de rahatsız ediyorum ama FlipBeats PRO - Best Music Player Pro v1.0.24 uygulamasını türkçe yapar mısın ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba. teşekkürler. İstek yapma hakkında bilgi için lütfen ana başlıktaki notlarımı okuyunuzSelamın aleyküm Hakan bey kolay gelsin. Kusura bakma ama MeiPai adlı uygulamayı türkçeleştirir misin? Olumlu veya olumsuz şimdiden teşekkürler.
Merhaba. teşekkürler. İstek yapma hakkında bilgi için lütfen ana başlıktaki notlarımı okuyunuz
En kısa sürede ilgileneceğimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızo zaman şöyle linki veriyim. Şimdiden teşekkürler.
TeşekkürlerEn kısa sürede ilgileneceğim
En kısa sürede ilgilenecğimhakan kardeş çok minik bir uygulama araştırdım hiç Türkçe bulamadım.kapını çaldım.şimdiden teşekkürler.
Konunuz onaylandığı zaman vermiş olduğum linkten istek çevirinize ulaşabilirsinizhakan kardeş çok minik bir uygulama araştırdım hiç Türkçe bulamadım.kapını çaldım.şimdiden teşekkürler.
hakan bey,çeviri henüz yayınlamamış ama ben şimdiden çok teşekkür ederim emekleriniz için.En kısa sürede ilgilenecğim
Konunuz onaylandığı zaman vermiş olduğum linkten istek çevirinize ulaşabilirsiniz
https://www.maxicep.com/forum/konu/image-shrink-lite-resizer-v-2-4-3-90-hg-turkce.932965/
Rıca ederım. Onaylandıgı zaman gule gule kullan artıkhakan bey,çeviri henüz yayınlamamış ama ben şimdiden çok teşekkür ederim emekleriniz için.
Rıca ederim. En kısa surede ilgileneceğimMerhaba yaptığınız emek takdir edilesi teşekkürler öncelikle
Uygulama Adı:vBoating Europe (Navionics)
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm No:3.1.1
Açıklama:Balıkçıların kullandığı navigasyon uygulaması denizdeki kayalıkları deniz seviyesini ve balığın bol bulunduğu bölgeleri işaretleyip bir dahaki avda yerini bulma imkanı.Mesafe vb...
İsteğiniz yayınlanmıştır. Konu onaylandığı zaman ulaşabilirsiniz https://www.maxicep.com/forum/konu/call-toolbox-pro-v-1-4-hg-turkce.933142/hakan kardeş meraba. güzel konu olmuş. bende senden bi uygulama çevirmeyi rica ediyorum. benim için bu uygulama olmasa olmazlardan çünki çağrı ve sms seçeneklerini hepsi bir arada sunuyor.
uygulama ismi Call Toolbox Pro v1.4
linki asagida
Bu uygulama için nekadar emek vermiş olduğunuzu çok iyi biliyorum. Allah senden razı olsun. Bu uygulama senin adından tüm maxicep üyelerine hayırlı olsun.Rıca ederim. En kısa surede ilgileneceğim
İsteğiniz yayınlanmıştır. Konu onaylandığı zaman ulaşabilirsiniz Call Toolbox Pro V.1.4 [HG Türkçe] - MaxiCep
Allah sizdende razı olsun. Güle güle kullanın...Bu uygulama için nekadar emek vermiş olduğunuzu çok iyi biliyorum. Allah senden razı olsun. Bu uygulama senin adından tüm maxicep üyelerine hayırlı olsun.
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylanınca görebilirsiniz. https://www.maxicep.com/forum/konu/flipbeats-v-1-0-24-hg-turkce.933277/#post-7480077Haqan kardeşim seni de rahatsız ediyorum ama FlipBeats PRO - Best Music Player Pro v1.0.24 uygulamasını türkçe yapar mısın ?
Verdiğiniz linkte hata var. Google play linkini verseniz de olurMerhaba Hakan kardeş yine benimsenden yine bir uygulama çevirmeyi rica etsem diyorum. Gerçektende kullanışlı bir uygulama diye düşünüyorum. Daha eskiden kullanıyordum ama malesef Türkçe dil desteği yoktu.
Multitasking_Pro_v1.10
o zaman google play linkiVerdiğiniz linkte hata var. Google play linkini verseniz de olur
Tamam ilgilenicem en kısa zamandao zaman google play linki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?