HG Türkçe Çeviri & Düzenleme [Durduruldu]

Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz

Tepkiler: tuareq
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz
kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?

Konu Sahibi
kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?
Heryerde uygulamaların cracklenmıs surumu var. Sadece bıraz arastırırsan bulabılırsın sende. Uygulama cracklemek ıcın uygulama yazma bılgısıne sahıp olman gerek...

son sürüm bulamadım da çoğu uygulamada. yazma işi de beni aşıyor. pek bilgim yok. teşekkürler yine de.

Buhara15

Üye
Hakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Hakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :
Uygulama hakkında biraz daha bilgi veriri misin. Yada google bağlantısı varsa oda olur

Konu Sahibi
buyur açıklama burada var ama o eski sürüm yeni yükledim kilitleri açık olan fu ll sürümü yukarıdaki linkten alabilirsin
GravityBox [KitKat] v3.4.6 Unlocked - MaxiCep
Tamamdır. İlgileneceğim
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman ulaşabilirsin https://www.maxicep.com/forum/konu/acemusic-music-player-v-4-0-hg-turkce.937012/

Adı Viper 4 android

google play :

çevirebilirmisiniz.

Konu Sahibi
Tepkiler: hikmet366
En kısa sürede ilgileneceğim

Bu eklentiyi silsen iyi olur. istediğin uygulama ile alakası yok. Verdiğin eklenti indirme yöneticisi uygulamasıdır
olabilir çünkü google playden apk alamıyoruz ve googleden aldım denemedim ama bulcam 1dk

Konu Sahibi
Tepkiler: hikmet366

Rizeli7

Üye
Verizon Messages 5.5.1
indirme linki :
birader şu uygulamayı türkçeleştirebilirsen çok makbule geçer

Konu Sahibi
Verizon Messages 5.5.1
indirme linki :
birader şu uygulamayı türkçeleştirebilirsen çok makbule geçer
Uygulamada Türkçe dil mevcut

Tepkiler: tuareq

Rizeli7

Üye

valla ben bulamadım birader

Rizeli7

Üye
evet 5.5.1
sende türkçe dil içeren sürüm var mı peki ?