haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsinizaga adamın dibisin yahu. forumlarda gördüğün en hızlı çalışan arkadaşsn. hele ki türkçeleştirme konusunda. Allah razı olsun. Çok teşekkür. Daimi böyle olman dileğiyle.
yalnız ne zaman onaylanır bunlar ayrca onay olmadan olmuyor mu. senin türkçeleştirmen yapılmış dosyayı yüklemeyi düşünmek sabrsızlaştırıyor.
kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz
Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsinizaga adamın dibisin yahu. forumlarda gördüğün en hızlı çalışan arkadaşsn. hele ki türkçeleştirme konusunda. Allah razı olsun. Çok teşekkür. Daimi böyle olman dileğiyle.
yalnız ne zaman onaylanır bunlar ayrca onay olmadan olmuyor mu. senin türkçeleştirmen yapılmış dosyayı yüklemeyi düşünmek sabrsızlaştırıyor.
Heryerde uygulamaların cracklenmıs surumu var. Sadece bıraz arastırırsan bulabılırsın sende. Uygulama cracklemek ıcın uygulama yazma bılgısıne sahıp olman gerek...kardeşim ya bu pro içi satn almalı uygula veya prime olan nasıl uygulama içi satın almayı yapıtn ve primeda son sürüm prime yaptın ?
son sürüm bulamadım da çoğu uygulamada. yazma işi de beni aşıyor. pek bilgim yok. teşekkürler yine de.Yorumun için teşekkürler. İnşallah daim olur bu durumumda sizlere yardımcı olurum. Onaylama yöneticiye kalmış o ne zaman onaylarsa o zaman konuya erişebilirsiniz
Heryerde uygulamaların cracklenmıs surumu var. Sadece bıraz arastırırsan bulabılırsın sende. Uygulama cracklemek ıcın uygulama yazma bılgısıne sahıp olman gerek...
Uygulama hakkında biraz daha bilgi veriri misin. Yada google bağlantısı varsa oda olurHakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur açıklama burada var ama o eski sürüm yeni yükledim kilitleri açık olan full sürümü yukarıdaki linkten alabilirsinHakan herkesin çok beğenerek kullandığı bu mödül yarım yamalak türkçe. . Düzenleyip paylaşırsan çok makbule geçer
Link :
Tamamdır. İlgileneceğimbuyur açıklama burada var ama o eski sürüm yeni yükledim kilitleri açık olan fu ll sürümü yukarıdaki linkten alabilirsin
GravityBox [KitKat] v3.4.6 Unlocked - MaxiCep
İsteğin yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman ulaşabilirsin https://www.maxicep.com/forum/konu/acemusic-music-player-v-4-0-hg-turkce.937012/Haqan kardeşim ACEMusic Player 4.0 uygulamasını türkçeleştirip adını Müzik çalar yapar mısın ?
İndirme Linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En kısa sürede ilgileneceğimAdı Viper 4 android
google play :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çevirebilirmisiniz.
Bu eklentiyi silsen iyi olur. istediğin uygulama ile alakası yok. Verdiğin eklenti indirme yöneticisi uygulamasıdırAdı Viper 4 android
çevirebilirmisiniz.
olabilir çünkü google playden apk alamıyoruz ve googleden aldım denemedim ama bulcam 1dkEn kısa sürede ilgileneceğim
Bu eklentiyi silsen iyi olur. istediğin uygulama ile alakası yok. Verdiğin eklenti indirme yöneticisi uygulamasıdır
aldım ben aldımolabilir çünkü google playden apk alamıyoruz ve googleden aldım denemedim ama bulcam 1dk
buldunmu ?aldım ben aldım
evet mağazadan indirdimbuldunmu ?
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz: https://www.maxicep.com/forum/konu/viper4android-fx-v-2-2-1-1-hg-turkce.937066/#post-7530507Adı Viper 4 android
çevirebilirmisiniz.
Tesekkurlerevet mağazadan indirdim
İsteğiniz yayınlanmıştır. Onaylandığı zaman görebilirsiniz: https://www.maxicep.com/forum/konu/viper4android-fx-v-2-2-1-1-hg-turkce.937066/#post-7530507
Uygulamada Türkçe dil mevcutVerizon Messages 5.5.1
indirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birader şu uygulamayı türkçeleştirebilirsen çok makbule geçer
Son sürümü yüklediniz mi?
valla ben bulamadım birader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?