Hesabım Çalındı. :'( Yardım Edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Hesabım Çalındı. :'( Yardım Edin.
Kısa bir süre önce "tails" adlı hesabım çalındı. 2007 yılından beri üyeydim. Yardım edebilirmisiniz?? Güzelim hesabımı geri istiyorum... :ağlarım:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yalancı ;)

Şifreni iste ozaman Yalancıııı
;)
Önyargı değil benim yaptığım :)

arslansem

arslansem

Üye
Son günlerde birileri sürekli bişey diyor ve başka birisi de onu yalanlıyor sürekli.Rolünü oynayan neden güzel oynayamıyor acaba :ehe
Mevzu ne Bilal bu sefer :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Melih nasıl oldu biraz açar msn bu konuyu ... Çünkü en son yaptığın giriş çok da yeni değil :)

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Yalancı ;)

Şifreni iste ozaman Yalancıııı
;)
Önyargı değil benim yaptığım :)

Yalan söylemiyorum anlıyormusun??? hesabımdaki maili başkası üzerine almış. Tamam mı??

Son günlerde birileri sürekli bişey diyor ve başka birisi de onu yalanlıyor sürekli.Rolünü oynayan neden güzel oynayamıyor acaba :ehe
Mevzu ne Bilal bu sefer :)

Rol oynayanda yok...

--------------- Ekleme ---------------

Melih nasıl oldu biraz açar msn bu konuyu ... Çünkü en son yaptığın giriş çok da yeni değil :)

Ya hesabıma giriş yapamıyorum. Ozan abi'den yardım istedim. [email protected] maili üzerine kayıtlı bu hesap dedi. Ama o hesap taki mail benim mail değil. Arkadaşımın gmail'iydi. Hemde çok güvendiğim :( Herşeyimi paylaştığım. Neyse hesabıma girmiş ve maili değiştirmiş, hesabı kendi üzerine almış. Yani giriş yapamıyorum. ve Yardım istiyorum.
Hikaye Bu!..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ip adresi kontrolü yapılır hep girdiğin adresten giriyorsan doğru söylediğin kanıtlanir :oke:

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rahat ol , ben inanıyorum sana :)

arslansem

arslansem

Üye
Yalan söylemiyorum anlıyormusun??? hesabımdaki maili başkası üzerine almış. Tamam mı??

Rol oynayanda yok...

Ya hesabıma giriş yapamıyorum. Ozan abi'den yardım istedim. [email protected] maili üzerine kayıtlı bu hesap dedi. Ama o hesap taki mail benim mail değil. Arkadaşımın gmail'iydi. Hemde çok güvendiğim :( Herşeyimi paylaştığım. Neyse hesabıma girmiş ve maili değiştirmiş, hesabı kendi üzerine almış. Yani giriş yapamıyorum. ve Yardım istiyorum.
Hikaye Bu!..
Şahsına yönelik bişey diyen yok arkadaşım.Biri kesin bir ağızla karalama haricinde yalan söylüyorsun diyorsa orada mutlaka bişey vardır sanırım.Son zamanlarda da bu sık sık olduğu için öyle dedim.Neyse...

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Şahsına yönelik bişey diyen yok arkadaşım.Biri kesin bir ağızla karalama haricinde yalan söylüyorsun diyorsa orada mutlaka bişey vardır sanırım.Son zamanlarda da bu sık sık olduğu için öyle dedim.Neyse...

Böyle şeyler sitede sık oluyor. Yalan söyleyenler çok ztn. Haklısınız. Ama benim hesabım en yakın arkadaşım tarafından çalındı. Yalan değil bu gerçek. Araştırsınlar IP'mi fln ne varsa. Ama yeter ki canım hesabıma kavuşayım!

Godfather

Godfather

Üye
Ya mail nasıl değiştiriliyorduki daha dogrusu değiştiriliyormu :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aynı duruma ben düşsem böyle tepki alır miydim acaba diye düşünüyorum ...

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi

Bilmiyorum. Demek ki değiştiriliyor.. :( Keşke değiştirilmese..

Aynı duruma ben düşsem böyle tepki alır miydim acaba diye düşünüyorum ...

Bilmem. Sanki herkes bana düşman...

Profiliniz--> E-mail ve şifre ayarları'ndan değiştiriliyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ozan halleder kafanı yorma...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Eğer sen isen , farkındaysan seni savunuyorum.. Ama başkasıda olabilirsin ve son zamanlarda bu olaylar çoğaldı..Kimseye inanmamak lazım öyle değil mi..Ama inanmak istiyoruz sana ve son sözü Nega verir.

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Eğer sen isen , farkındaysan seni savunuyorum.. Ama başkasıda olabilirsin ve son zamanlarda bu olaylar çoğaldı..Kimseye inanmamak lazım öyle değil mi..Ama inanmak istiyoruz sana ve son sözü Nega verir.

Öyle. Salih abi'de bilir beni. Onunla Maxicep Ankara Buluşmasın'da buluşmuştuk. Ama Ozan abi'yi tanımıyorum. (yani görmedim anlamında çünkü Ankara'da oturuyorum :) )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Noktalama işaretleri , yorumlarındaki samimilik derecesi ve geçmiş mesajlarına bakıldığında smiley fazla kullanmadığın görünüyor ki doğru çıktı ... Ben inanıyorum yaa :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Nega gel artık dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt