Yalancı
Şifreni iste ozaman Yalancıııı
Önyargı değil benim yaptığım![]()
Son günlerde birileri sürekli bişey diyor ve başka birisi de onu yalanlıyor sürekli.Rolünü oynayan neden güzel oynayamıyor acaba
Mevzu ne Bilal bu sefer![]()
Melih nasıl oldu biraz açar msn bu konuyu ... Çünkü en son yaptığın giriş çok da yeni değil![]()
Herşeyimi paylaştığım. Neyse hesabıma girmiş ve maili değiştirmiş, hesabı kendi üzerine almış. Yani giriş yapamıyorum. ve Yardım istiyorum. Ip adresi kontrolü yapılır hep girdiğin adresten giriyorsan doğru söylediğin kanıtlanir![]()
Şahsına yönelik bişey diyen yok arkadaşım.Biri kesin bir ağızla karalama haricinde yalan söylüyorsun diyorsa orada mutlaka bişey vardır sanırım.Son zamanlarda da bu sık sık olduğu için öyle dedim.Neyse...Yalan söylemiyorum anlıyormusun??? hesabımdaki maili başkası üzerine almış. Tamam mı??
Rol oynayanda yok...
--------------- Ekleme ---------------
Ya hesabıma giriş yapamıyorum. Ozan abi'den yardım istedim. [email protected] maili üzerine kayıtlı bu hesap dedi. Ama o hesap taki mail benim mail değil. Arkadaşımın gmail'iydi. Hemde çok güvendiğimHerşeyimi paylaştığım. Neyse hesabıma girmiş ve maili değiştirmiş, hesabı kendi üzerine almış. Yani giriş yapamıyorum. ve Yardım istiyorum.
Hikaye Bu!..
Rahat ol , ben inanıyorum sana![]()
Hesabım gümbürtüye gitmesinde 
Şahsına yönelik bişey diyen yok arkadaşım.Biri kesin bir ağızla karalama haricinde yalan söylüyorsun diyorsa orada mutlaka bişey vardır sanırım.Son zamanlarda da bu sık sık olduğu için öyle dedim.Neyse...
Ya mail nasıl değiştiriliyorduki daha dogrusu değiştiriliyormu![]()
Keşke değiştirilmese..Aynı duruma ben düşsem böyle tepki alır miydim acaba diye düşünüyorum ...
Ya mail nasıl değiştiriliyorduki daha dogrusu değiştiriliyormu![]()
Eğer sen isen , farkındaysan seni savunuyorum.. Ama başkasıda olabilirsin ve son zamanlarda bu olaylar çoğaldı..Kimseye inanmamak lazım öyle değil mi..Ama inanmak istiyoruz sana ve son sözü Nega verir.
)