Hesabım Çalındı. :'( Yardım Edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Noktalama işaretleri , yorumlarındaki samimilik derecesi ve geçmiş mesajlarına bakıldığında smiley fazla kullanmadığın görünüyor ki doğru çıktı ... Ben inanıyorum yaa :D

Saol . Noktalama işaretlerine dikkat ederim ve en sevdiğim üç nokta'dır. (...) :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Üzüldüm dostum hesabının çalındığına, içinde çok şey yoktu umarım. Kredi kartları, kimlik falan :D

Tails işi bilen tecrübeli bir üye. Böyle bir durumda Site Hakkında'ya konu açmaz, direk Ozan'a PM atardı. Oradan bakınca bu kadar insan enayi gibi mi görünüyor. Bu arada Tails'in profiline neden girdin. Memleketini, mesajlarındaki noktalama işaretlerini falan mı inceledin. Aynısını yapabilmek ve sorulduğunda doğru yanıtlayabilmek için.

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Üzüldüm dostum hesabının çalındığına, içinde çok şey yoktu umarım. Kredi kartları, kimlik falan :D

Tails işi bilen tecrübeli bir üye. Böyle bir durumda Site Hakkında'ya konu açmaz, direk Ozan'a PM atardı. Oradan bakınca bu kadar insan enayi gibi mi görünüyor. Bu arada Tails'in profiline neden girdin. Memleketini, mesajlarındaki noktalama işaretlerini falan mı inceledin. Aynısını yapabilmek ve sorulduğunda doğru yanıtlayabilmek için.

Kredi kartı fln yoktu. İlgine teşekkürler :) sizin gibi iyi insanlar tarafından tanınmak beni gerçekten memnun etti...

Odysseus

Odysseus

Üye
Gerçek Tails'i iyi tanırdım.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm Resmini koy bakalım Melih :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Yahu bende Negative'yim arkadaşlar. Şifremi kaybettim rica etsem alabilir miyim ?. :D

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
:D çekerim resmi ama bluetooth'u dün annem ütü yaparken görmemiş PC'de takılıydı. USB yeri kırıldı. Canım bluetooth'um :( neyse PC'me bir bakim vardır mutlaka çekindiğim. Gönderirim.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Of Adem ağabey ya , kendimi şartlamıştım bu çocuğa inanacağim diye ama sen yolumu kapattın:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adem abi Henry olmasın Melih :ehe :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi parçaları birleştirince doğru söylediği çıkıyo ortaya :D Benden kurt olur değil mi :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Henry olabilir evet, adam koca mevkide :ehe ( aslında küçük bir yer ) gelmiş hâlâ çocuk gibi bu siteyle uğraşıyor ( eğer Henry ise )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok yahu adamın günahını alıyoruz :ehe Alsa kesin Adem abinin hesabını alırdı o :ehe

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Sağdaki benim (Melih=tails) Salih Ankara Buluşması Yapıldığı Zaman. Burger King (yanimdaki Hakan=Firrari<--(eski nick'i yenisini bilmiyorum) Tabii eski görünüm şimdi daha farklı .. :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
O zaman sağ kolu.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam tamam sensin :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Sağdaki benim (Melih=tails) Salih Ankara Buluşması Yapıldığı Zaman. Burger King (yanimdaki Hakan=Firrari<--(eski nick'i yenisini bilmiyorum) Tabii eski görünüm şimdi daha farklı .. :D

Güzel çıkmışsın ama ellerin aşağıda olduğu için inanmıyorum. :ehe

melih06628

melih06628

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca eski telefonum Samsung Star'dı. Salih abi ve Hakan bilir :) Şimdi 5800 XM Grey Nadir3391 arkadaşımıza danışmıştım alırken :)

Godfather

Godfather

Üye
ben inanıyorum sen olduguna ;)

--------------- Ekleme ---------------

şimdi tails gelip bu konuya mesaj yazsa ne olay olurdu bea :ehe :ehe :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt