Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herşeyiyle mükemmel Bir telefon önerebilirmisiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Ufukcan77
Üye
samsung galaxy nexus 750 800 tl bulursun sıfır
aleranol
Üye
303 iyi olabilir. Ama çok büyük bir beklentin olmasın
MrExpert
Üye
Her Şeyiyle Mükemmel bir cihaz daha icad Edilmedi.
Çok saçma cevaplar veriyorsunuz konu dışında cevaplar lütfen vermeyin ya düzgün cevap yazın yada hiç yazmayın neymiş bulursanız bana söyleyinmiş adamı hasta etmeyin
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bakın beni yanlış anlıyorsunuz ben herşeyiyle mükemmel kelimesini kötü özellikleri olmaması açısından dedim !
Yorumun için teşekkür ederim bakalım belki garantisiz ucuza bir nexus bulabilirim
Massbattle
Üye
Kesinlikle ace 2 veya 303 u tercih etme sahsn ace kulandım nefret ettm androidden şimdi 303 kullanıyorum bunuda sevmedim s4 aldım en iyisi istersen kötü ve iyi yanlarınıda yazarım..
Kesinlikle ace 2 veya 303 u tercih etme sahsn ace kulandım nefret ettm androidden şimdi 303 kullanıyorum bunuda sevmedim s4 aldım en iyisi istersen kötü ve iyi yanlarınıda yazarım..
Ben daha çok oyun oynamak için alıyorum birde ace 2 yi neden sevmedin yakında s4 mini çıkacağı için s3 mini ucuzlayacağı için onu alacağım sanırım çünkü ilk çıktığında 1000 tl idi şimdi 770 tl