Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
konveksiyonel hero arıyosan balondisi al : )

mertekingen

Üye
marithus ve deb efektif değilmi
konveksiyonel ne ya balondis şuan haftanın ücretsiz herosu ultisi süper onun

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Bak efektif hero istiyoaan nutty kortav evistix ama hep kazancam diyosan marithus debrone kagax aralarında en iyisi kagax ama çabuk sıkılırsın

android de balondis yok herhalde hep kazancam diyen debronee kagax alıyosa U_U

mertekingen

Üye
balondis muhafız olan diilmi oysa o bayadır var bide sence nirvana deb mi nutt mı evistix mi yoksa marithusmu
yani skill ve ultisi güçlü olan hero class farketmez
ya çok soru sordum biliyorum çünkü birikti kortav mı evistix mi marithus mu arya mı dailiana mı deb mi

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bunların arasında debronee daha avantajlı tabi saldırı hızı almadan da iş görür . ilk demir kılıç alırsın snra yeşim balta , golgelerin yayı gibi defans kırıcı itemlerle devam edersin , tabi karşıda balondis varsa ona skill atamıyacagın için diger normal herolara karşı çabuk üstünlük saglar.
bu heroları tek tek ele almak lazım ama en az altınla en çok işi burda debrone yapar balondis hariç. bide duman tacından bahsetmişler o item 45sn de sana atılan bi skillin hasarını emiyo ama gereksiz bi item ve güven olmuyo o iteme.

virtuemadman

Üye
Göze. Hoş gelen anlamında zem zevkli hem atack hem def hero kortav ama çok zor ve strateji gerektirir alışman zaman alır

Nirvana92

Nirvana92

Üye
virtue gelen kutuna bak halledelim şu işi adamlar yapmış biz kaldık

mertekingen

Üye
deb e bebe herosu diolar
peki evistix mi kortav mı marithus mu 3ü arasında
kortavı düşünüyorum bakalım

Nirvana92

Nirvana92

Üye
varı yogu tek bi skill ondan öyle diolardır ee haksızda sayılmazlar

mertekingen

Üye
peki şu 3 arasında hangisi

Nirvana92

Nirvana92

Üye
ben sürekli balondisle oynarım hepsi ayaklı altın benim için . sen neden bunların arasına balondisi eklemiyosun?
marithus bizde yok onu bilmiyorum ama kortav daha iyidir en azından kesemesende kaçarsın : )

virtuemadman

Üye
Oyunda kime yokki teşkilattan

mertekingen

Üye
balondisi denicem
balondis harika da ben pvpde oynayamıyom zorluyo hep yüksrk lvllı adamlar gelio

Nirvana92

Nirvana92

Üye
kortav al o zmn ben susturma atınca iki tane olamıyo ama diger herolara karşı iyi baya bide onun arkasından vurmalı skilli vardı iyi ya kortav al sen

Demircs

Demircs

Üye
Ben ulti ne demek onu bilmiyorum ama marithus oynuyorum skill sıralamasını alıncak eşyaları söylerim show yaparsın :)) bide şu elit görünüşün bir artısı varmı ??
deb e bebe herosu diolar
peki evistix mi kortav mı marithus mu 3ü arasında
kortavı düşünüyorum bakalım
Kardeşim marithus mütiş :) alabilirsin ben aldım tek oynadığım karakter o

mertekingen

Üye
bende marithusu düşünüyodum para biriktiriyim aliyim ben elitin artısı görünüş güzelliği başka yok diye biliyorum . marithus videoları izledim yardırıyor. peki muhafız olarak ne önerirsiniz. B12 mi lut hiran mı balondis mi ben dövüşçü ve muhafızda iyiyimde bide pvp başlayıp alişimmi yoksa 20 seviyeye kadar pvp mi kasim
son cümle işbirliklimi kasim olcaktı
ulti en üstteki skill genelde çok güçlü oluyo. bide demürcs platform ne lvl kaç
pvpde strateji önemli değilmi

Demircs

Demircs

Üye
Platform ios level 23 ama sanki 40 yıllık oyuncu gibi alıştım marithusla çok iyiyim az önce 3v1 maç aldım :) videoları kaydedip youtube nasıl atıcaz ? Pvpde aldığın itemler önemli bence..muhafızdada lut hiran iyi gibi .. B12 defansı çok öldürmek imkansız yani.

mertekingen

Üye
ok pvp de ilk oyunlarda biraz kötü oynamam kötü oynadığm içinmi olur yoksa işbirlikliden geçtim diyemi

mertekingen

Üye
bide biraz fazla ölüyorum