Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Ne görevi yahu ben bu oyunda görev olduğu hiç bilmiyom :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
başarılar kısmında bi gunde 10 gorev yap yazıyo bnde dedim ne gorevi die ama varsada yaparız .. : )
Yeni bi karakter alcam 3 krakter belirledim ancak kararsız kaldım.Lut hiran,mistik(asama ustası),ve goroshia(kiyamet habercisi) sizce hangisini almaliyim?
aralarında en iyisi lut hiran , ultiyi bas gir ne anuir tutabilir ne hareket hızın yavaşlar . goroshianın skilleri iyi vuruyo ama sp alan heroları kesemessin iki skille.
bak virtuemadman a pek sever sp yi
takım savaşında da daha faydalıdır lut , lut candır .

w0dkaa

Üye
Silemezsin. Ama degiştirirsin işe yaramayanları onada işe yaramaz altın bide 4000 ablem gerekli bunu genç öğrendim çok ablem bedavaya gitti senin gitmesin :)
Eyvallah kardeşim sağolasın. Emin ol benim kadar amblem boşa harcamamışındır :)

virtuemadman

Üye
Ben artık oyunun stratejik kısmını bıraktım ezbere ve görsel heroları oynuyom yoksa oyunu bırakırım :)

bigboosss

Üye
archimitrios ile önüme geleni kesiyorum. 8 den sonra kimse duramıyor desem yeridir.
30 tane sihirbaz muhafızdan 5 fiziksel defans, takviyeden de %4 hareket hızı kullanıyorum.

yanlız hareket hızı çok farketmedi gibi geldi bana.
sadece muhafızlar biraz zorluyor, eğer büyü defansı almışlarsa onları birebir kesemeyebiliyorum ama bunların dışında zorlayan marthius var defansı baya iyi .

Demircs

Demircs

Üye
Dostum bence. Ne oynucagını belirle cunkı bu oyunda ablem hiç bişeye yaramıyo runik aldıysan ytl ile youtube video izle heroları hangisi hoşuma giderse onu al ablemle bu oyunda ilerleyemezsin benim yazıtlar hepsi altın ama ablemle alınan kitabeler bi boka yaramıyo o yüzden yazıtlarda fazla işe yaramıyo oyunda 3 kitabe kullanıyosun onlarda runikle alınıyo ablemle alınanlar bi boka yaramıyo fısıldayan. Arzu koruyucu oyunda bu kitabeler en iyisi bunlarda runikle ben bu yüzden android geçtim
marithus alın gençler ben aldım oynamasıda zevkli olduğum takım mutlaka kazanıyor yenilgim çok nadir..
Reis ben alabilirim. Neden olmasın :))
Gençler bi sorum olucak. Benim kitabe bölümünde bütün sayfalar dolu silmek istediğim bikaç tablet var hiçbişeye yaramayan cinsten bi çokkez kilidi açtım kitabeleri indirdim sayfayı kaydettim. Tekrar yaptığımda yeni bikaç tablet almama rağmen aynı tablet giriyo devreye.. Yardımcı olabilcek bi cengaver varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar ;)
oyuna girerken tam skill karakter felan seçtiğin yerden kitabenide seçiceksin
Reis ben alabilirim. Neden olmasın :))
Gençler bi sorum olucak. Benim kitabe bölümünde bütün sayfalar dolu silmek istediğim bikaç tablet var hiçbişeye yaramayan cinsten bi çokkez kilidi açtım kitabeleri indirdim sayfayı kaydettim. Tekrar yaptığımda yeni bikaç tablet almama rağmen aynı tablet giriyo devreye.. Yardımcı olabilcek bi cengaver varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar ;)
oyuna girerken tam skill karakter felan seçtiğin yerden kitabenide seçiceksin

virtuemadman

Üye
Wp marithus yok :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
oyunda çeviri hataları var oyunu türkçe oynamayın fiziksel saldırı veren iteme fiziksel savunma falan yazmış..

virtuemadman

Üye
Hadiys hangisine yazmış

Nirvana92

Nirvana92

Üye
azrail eldiveninde 45 fiziksel savunma yazıyo tr de , ing de 45 saldırı
golge yayında %30 fiziksel hasar deler dio trde aslında fiziksel defans deler ing de. şuan ikisini farkettim ayrıca fısıldayan kitabede 3puan arttırır dio trde , ing de %3 arttırır yazıo.
iyki bi balondis aldık hemen haftalıga düştü

Demircs

Demircs

Üye
eyvah :D büyük sıkıntı marithus yoksa .. defansı çok fazla oyunun başlarında ilk 3 level olup 3 sikili birden açtıkdan sonra ölüm makinası oluyorsun 6-7 level olduğunda herkez 3-4 de kalıyor :D

Nirvana92

Nirvana92

Üye
wpyede gelsede kafesin içinde daire çizdirsek

bigboosss

Üye
İLK BAŞLARDA 3 vs 3 haritada hemen tak diye maçı alıyordum şimdi gümüş 3. ligdeyim maçlar bi hayli zor geçiyor lige göre mi karşıdaki adamları seçiyor ? yani altın lige geldiğimde rakipler daha mı zorlu olacak

virtuemadman

Üye
Evet daha zorlu olucak :)
Altın lige çıkarsan karşılaşabiliriz senle
Ama 3vs3 girmem ben

mertekingen

Üye
Ben 14 lvlım işbirliklide 7-10 kill alıyorum ama pvpde öldürüyorlar hemen arzu kitabesi var hünerleride yaptım fighter-mage iyi oynuyorum bide kitabeyi hemen yaptım yapamayanlqrı anlayamıyorum. marithusmu nutt mu deb mi savaer mi(fighterlarda) archimtiros mu goroshia mı migrove mu(mage) not:android ama iphone 6 plus alcam
şimdi bakim dedim altın bilet çıktı bide görünüm çıktı mesela heroyu alınca görünümü kullanabilirmiyim
ya iksir çıktı ya

virtuemadman

Üye
Gorunum çıktığında onun ilk halini alman lazım yoksa kullanamazsın magede ise ben goldfur oynuyorum tek takılcaksan goldfur takımla beraber oynucaksan migrove ve anauir iyidir

mertekingen

Üye
peki figghter
her class için uygun fiyatlı(max 16000)hero önerirmisiniz
28000 olarak hangi hero

timur61

Üye
platform : android
nickname : _jart_
teşkilat arıyorum eklesenizde olur bıktım gavurlardan :D

virtuemadman

Üye
Bak efektif hero istiyoaan nutty kortav evistix ama hep kazancam diyosan marithus debrone kagax aralarında en iyisi kagax ama çabuk sıkılırsın

mertekingen

Üye
efektif derken zevkli mi kagaxı sevmiyom ben nutt evistix veya deb alıcam saol