aralarında en iyisi lut hiran , ultiyi bas gir ne anuir tutabilir ne hareket hızın yavaşlar . goroshianın skilleri iyi vuruyo ama sp alan heroları kesemessin iki skille.Yeni bi karakter alcam 3 krakter belirledim ancak kararsız kaldım.Lut hiran,mistik(asama ustası),ve goroshia(kiyamet habercisi) sizce hangisini almaliyim?
Eyvallah kardeşim sağolasın. Emin ol benim kadar amblem boşa harcamamışındırSilemezsin. Ama degiştirirsin işe yaramayanları onada işe yaramaz altın bide 4000 ablem gerekli bunu genç öğrendim çok ablem bedavaya gitti senin gitmesin![]()

marithus alın gençler ben aldım oynamasıda zevkli olduğum takım mutlaka kazanıyor yenilgim çok nadir..Dostum bence. Ne oynucagını belirle cunkı bu oyunda ablem hiç bişeye yaramıyo runik aldıysan ytl ile youtube video izle heroları hangisi hoşuma giderse onu al ablemle bu oyunda ilerleyemezsin benim yazıtlar hepsi altın ama ablemle alınan kitabeler bi boka yaramıyo o yüzden yazıtlarda fazla işe yaramıyo oyunda 3 kitabe kullanıyosun onlarda runikle alınıyo ablemle alınanlar bi boka yaramıyo fısıldayan. Arzu koruyucu oyunda bu kitabeler en iyisi bunlarda runikle ben bu yüzden android geçtim
oyuna girerken tam skill karakter felan seçtiğin yerden kitabenide seçiceksinReis ben alabilirim. Neden olmasın)
Gençler bi sorum olucak. Benim kitabe bölümünde bütün sayfalar dolu silmek istediğim bikaç tablet var hiçbişeye yaramayan cinsten bi çokkez kilidi açtım kitabeleri indirdim sayfayı kaydettim. Tekrar yaptığımda yeni bikaç tablet almama rağmen aynı tablet giriyo devreye.. Yardımcı olabilcek bi cengaver varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar![]()
oyuna girerken tam skill karakter felan seçtiğin yerden kitabenide seçiceksinReis ben alabilirim. Neden olmasın)
Gençler bi sorum olucak. Benim kitabe bölümünde bütün sayfalar dolu silmek istediğim bikaç tablet var hiçbişeye yaramayan cinsten bi çokkez kilidi açtım kitabeleri indirdim sayfayı kaydettim. Tekrar yaptığımda yeni bikaç tablet almama rağmen aynı tablet giriyo devreye.. Yardımcı olabilcek bi cengaver varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar![]()
eyvahWp marithus yok![]()
büyük sıkıntı marithus yoksa .. defansı çok fazla oyunun başlarında ilk 3 level olup 3 sikili birden açtıkdan sonra ölüm makinası oluyorsun 6-7 level olduğunda herkez 3-4 de kalıyor