Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Windows Phone oynucak varsa bende elit hero var kotun ben android oynuyorum ama ara sıra oynarım kotunu androidde kotunu dusurursem komple size veririm 40 lvl herşey dizili son seviye herşey :)

• Beğen
Tepkiler: w0dkaa

bigboosss

Üye
ben sihirbaz ve fighter kullanıyorum
şimdi hüner sayfasında bir sekmenin içinde 40 puanın 30 ' unu sihirbaz' a kalan 10' unu da muhafız seçeneğine harcasak ve oyuna sihirbaz ile girsek bu durumda iki kategoriyi de kullanmış oluyor muyuz ?
sihirbazda bazı gereksiz skiller var onları kullanmak istemiyorum,

virtuemadman

Üye
Evet

Nirvana92

Nirvana92

Üye
takviye de de hareket hızı var onuda fulle

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben oyuna yeni basladim yardim edermisiniz

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bugün ilk defa gunluk odulden canlanma runiginin dışında bişi çıktı , altın bilet : )

virtuemadman

Üye
Haha gozun aydın:)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
gri cadı çıktı ya hiçde sevmem
işe yaramaz herolar kervanına katıldı o da

virtuemadman

Üye
Sevdigin hero haftalıga gelince gir oyna cogu var bende

Nirvana92

Nirvana92

Üye
evet lut hiran gelince girerim severim keratayı

virtuemadman

Üye
Onun ulti çok manyak araya gir bas yada kaçarken her turlu alıyosun

beratfx12

Üye
Merhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım.Sihirbaz kullanıyorum ve çoğu zaman benim olduğum takım kaybediyor :D Biraz kötü oynuyorum.Acaba bana bu konu hakkında yardım edermisiniz.Ayrica kitabe yazıt gibi bilmedigim seyler soyluyorsunuz bu konudada yardim ederseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler... :) nick:beratfx12

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Onun ulti çok manyak araya gir bas yada kaçarken her turlu alıyosun
evt hemen hemen her heroya karşı gelebilir bi çok hero anuir gibi herolarda çaresiz , ama lutun her zman bi kozu var. bugün teşkilat etkinligi tamamlıcakmış perşembe 300 runik gelir şimdi balondisi duşunuyorum ama lut uda alıcam bigun inş , seher titanı açık olsa ilk lutu alırdım da yok işte.
Merhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım.Sihirbaz kullanıyorum ve çoğu zaman benim olduğum takım kaybediyor :D Biraz kötü oynuyorum.Acaba bana bu konu hakkında yardım edermisiniz.Ayrica kitabe yazıt gibi bilmedigim seyler soyluyorsunuz bu konudada yardim ederseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler... :) nick:beratfx12
android de işler farklı ben wp de oynuyorum ama sihirbazlar genel olarak skill odaklı , normal saldırıları etkisiz sp si yuksek herolara iki skill yeterli olmıcaktır ya vur kaç yapıcan yada bnm gibi fiziksel hero kullanıcan

• Beğen
Tepkiler: beratfx12

beratfx12

Üye
evt hemen hemen her heroya karşı gelebilir bi çok hero anuir gibi herolarda çaresiz , ama lutun her zman bi kozu var. bugün teşkilat etkinligi tamamlıcakmış perşembe 300 runik gelir şimdi balondisi duşunuyorum ama lut uda alıcam bigun inş , seher titanı açık olsa ilk lutu alırdım da yok işte.

android de işler farklı ben wp de oynuyorum ama sihirbazlar genel olarak skill odaklı , normal saldırıları etkisiz sp si yuksek herolara iki skill yeterli olmıcaktır ya vur kaç yapıcan yada bnm gibi fiziksel hero kullanıcan
Peki fighter da hangi itemler almalıyım

Nirvana92

Nirvana92

Üye
ilk baş iki kemerle başla düşmanlarının sp lerine bak kemer almayan birinin spsi duşuk olucaktır hemen yapış yakasına ama minyonlarada dikkat et başta çok vururlar ilk başta kill alırsan üstünlugu saglarsın , altının 1100 olunca yuz parçalıyıcıyı al onu snra akhan kaması yapmalısın , ben önceden demir kılıç kullanıyodum ama yeşim balta daha fazla hasar veriyo. ayrıca yeşim balta parçalı oldugu için itemsiz beklemek zorunda kalmassın bileşenleri alıp kullanırsın , akhan kamasıyla yeşim baltayı aldıkdan snra hades zırhının parçalarını al onu tamamla , bnm yazıtlardan ve hunerden sp hasatı geliyo , sp hasatınıda fazla tutarsan full defans asılan herolara can çizdirmessin , savaer gibi herolara saldırı hızı alman lazım ama debrone gibi herolara saldırı hızı almana gerek yok onun yerine hasar asıl . hades zırhınıda sona bırak , hasarın iyi olursa minyonlarıda rahat kesersin . başta üstünlügü kur , ustunlugu korumak daha kolay.
sihirbaz itemleri ek olarak sp , bp veriyo . fiziksel itemler hız , kritik , sp hasatı . sp n sihirbaz kadar yüksek olmıcaktır ama sp hasatı kullanırsan faydasını gorursun .

• Beğen
Tepkiler: beratfx12

virtuemadman

Üye
Dostum bence. Ne oynucagını belirle cunkı bu oyunda ablem hiç bişeye yaramıyo runik aldıysan ytl ile youtube video izle heroları hangisi hoşuma giderse onu al ablemle bu oyunda ilerleyemezsin benim yazıtlar hepsi altın ama ablemle alınan kitabeler bi boka yaramıyo o yüzden yazıtlarda fazla işe yaramıyo oyunda 3 kitabe kullanıyosun onlarda runikle alınıyo ablemle alınanlar bi boka yaramıyo fısıldayan. Arzu koruyucu oyunda bu kitabeler en iyisi bunlarda runikle ben bu yüzden android geçtim

Son düzenleme:

w0dkaa

Üye
Windows Phone oynucak varsa bende elit hero var kotun ben android oynuyorum ama ara sıra oynarım kotunu androidde kotunu dusurursem komple size veririm 40 lvl herşey dizili son seviye herşey :)
Reis ben alabilirim. Neden olmasın :))
Gençler bi sorum olucak. Benim kitabe bölümünde bütün sayfalar dolu silmek istediğim bikaç tablet var hiçbişeye yaramayan cinsten bi çokkez kilidi açtım kitabeleri indirdim sayfayı kaydettim. Tekrar yaptığımda yeni bikaç tablet almama rağmen aynı tablet giriyo devreye.. Yardımcı olabilcek bi cengaver varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar ;)

virtuemadman

Üye
Silemezsin. Ama degiştirirsin işe yaramayanları onada işe yaramaz altın bide 4000 ablem gerekli bunu genç öğrendim çok ablem bedavaya gitti senin gitmesin :)

• Beğen
Tepkiler: w0dkaa

beratfx12

Üye
Yeni bi karakter alcam 3 krakter belirledim ancak kararsız kaldım.Lut hiran,mistik(asama ustası),ve goroshia(kiyamet habercisi) sizce hangisini almaliyim?

dinemo

dinemo

Üye
Golge nişanı bulmam gerekiyor gorevi isaretliyorum ama nereye gidecegimi gostermiyor nerde bulcam