%40 canla dirilme kitabesi var gereksiz ugrasma hic canlanma runigi basinca orda doguyonVay anasını...Birde kardeş.sen bilirsin şimdi ws atarken adamı olduruyorum.sonra anında olay yerinde diriliyor.Ama bu 40 level ışınlanma değil.Anında olay yerinde diriliyor nedir bu ?
%40 canla dirilme kitabesi var gereksiz ugrasma hic canlanma runigi basinca orda doguyon
ben onu kullanıyorum bence gereksiz değil çok işe yarıyor
Bazen ise yariyor ama gereksiz evet.
arkadaslar bana ozel mesaj atarak yada bu konuya mesaj yazarak ulasin kullanici adinizi yazin bende sizi Maxicep Teskilatina davet ediyim![]()
Teşkilata alırmısın?
Birde dubsteinn arkadaşımız da anlatsın ondan daha iyi anlayabilirsin benden anlayamadıysan 
- ölümsüzlük kitabesi, saflık kitabesi ve arzu kitabesi ile oynuyorum. Cesaret kitabesini almam gerek sersemletici ve dondurucu etkilerdeki hasarı azaltmak için. Hangi kitabeyi kaldırmam mantıklı olur cesaret kitabesini kullanmam için?(kagax ile oynuyorum)%40 canla dirilme kitabesi var gereksiz ugrasma hic canlanma runigi basinca orda doguyon
Hasar azaltıcı kitabeler warriorlar için ne kadar uygun bilemem hele kagax için gereksiz geldi. Dubsteinn ne diyecek bakalım
neyse sonuç olarak ben olsam bunları dizerdim.Ama işte runik yok 
ben zaten 1-1 de herkesi kesiyorum(anuir hariç). Ne kadar ayakta kalsam o kadar iyi bana. Onun için saldırı tableti duşunmuyorum. Dubsteinn inde yorumu ne olur onada bakmak isterim
-anuirin, bolondisin ve şu kayan sihirbaz vardı onun kayarken hem sp mi somurmesi hemde sersemlemesini azaltması açısından cesaret kitabesini almalıyım
onlar wpdeki en iyi rakipler o kayan at sihirbazı direk kasıyorlar sen 4 level iken o 6 level oluyor ona ne alsan çare etmez kastırmaman lazım direk hades zırhı çekiyorlar.Zaten bunu aldıklarında iş bitti.Balondisçide aynı şekil.Bunu sadece kastırmamakla çozebilirsin.Kitabenin pek işe yarıyacağını sanmam onlara.merhaba arkadaşlar bnde yeni başladım oyuna pek bişi anlamadım , önerebileceginiz temel bilgileri içeren bi link var mı. hero alma , itemler hakkında vs vs. bide okcu vardı oyunun ilk başında sonra gitti pvpde bulamadım o okcuyu onu nasıl açarız?
AYRICA ŞUNU BELİRTEYİM VODAFONE CEPNET İLE LAGSIZ OYNANABİLİRYOR .

o kitabeleri tavsiye etmiyorum.fighter icin en uygun kitabeler zulum-kana susamislik-delici ama illa onlari kullanicam dersen saflık kitabesini cikart- ölümsüzlük kitabesi, saflık kitabesi ve arzu kitabesi ile oynuyorum. Cesaret kitabesini almam gerek sersemletici ve dondurucu etkilerdeki hasarı azaltmak için. Hangi kitabeyi kaldırmam mantıklı olur cesaret kitabesini kullanmam için?(kagax ile oynuyorum)
arzu kitabesini kaldırmayı düşünüyorum fakat karşıma benle aynı olan kagax geldimi beni indirir
kitabeleri özet geçeyim ;o kitabeleri tavsiye etmiyorum.fighter icin en uygun kitabeler zulum-kana susamislik-delici ama illa onlari kullanicam dersen saflık kitabesini cikart
karakterine güç verecek tabletler kullanılmalı. bana çok adam geliyor doğma tabletini alan.sağolsunlar doğuyorlar doğuyorlar kesiyorum penta atmama ve kasıp oyunu bitirmemi sağlıyorlarben onu kullanıyorum bence gereksiz değil çok işe yarıyor
eski hesabın nedir kardesim hangi maptaydin genellikle? eskileri tanırım androiddeysen?Teşkilata davet eder misin? Oyundaki ismim azliop. Oyunu 2 senedir oynuyorum. Şu anki levelim 13. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca o çar silindi. Davet ederseniz sevirinirim
Bence gereksiz değil. Mesela teke tekte senin bide rakibin canı az. Adam 15 canı kala seni öldürdü? Sen öldüğünde öldün sayılmıyor ama onu rahatça öldürüyon sonra.
Levelim 13. 2 yıldır oynuyorum. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca gitti. (Şifreyi falan saçmaladım bide oto girişden dolayı hiç yazmadım. o yüzden şifreyi bilmiyorum)
Gameloft id: azliop
Teşkilata alırmısın?