Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

KutayErim

Üye
Vay anasını...Birde kardeş.sen bilirsin şimdi ws atarken adamı olduruyorum.sonra anında olay yerinde diriliyor.Ama bu 40 level ışınlanma değil.Anında olay yerinde diriliyor nedir bu ?

Son düzenleme:

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Vay anasını...Birde kardeş.sen bilirsin şimdi ws atarken adamı olduruyorum.sonra anında olay yerinde diriliyor.Ama bu 40 level ışınlanma değil.Anında olay yerinde diriliyor nedir bu ?
%40 canla dirilme kitabesi var gereksiz ugrasma hic canlanma runigi basinca orda doguyon

bblamanabb

Üye
ben onu kullanıyorum bence gereksiz değil çok işe yarıyor

azliop

Üye
Teşkilata davet eder misin? Oyundaki ismim azliop. Oyunu 2 senedir oynuyorum. Şu anki levelim 13. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca o çar silindi. Davet ederseniz sevirinirim :D
Bazen ise yariyor ama gereksiz evet.

Bence gereksiz değil. Mesela teke tekte senin bide rakibin canı az. Adam 15 canı kala seni öldürdü? Sen öldüğünde öldün sayılmıyor ama onu rahatça öldürüyon sonra.
arkadaslar bana ozel mesaj atarak yada bu konuya mesaj yazarak ulasin kullanici adinizi yazin bende sizi Maxicep Teskilatina davet ediyim :)

Levelim 13. 2 yıldır oynuyorum. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca gitti. (Şifreyi falan saçmaladım bide oto girişden dolayı hiç yazmadım. o yüzden şifreyi bilmiyorum)

Gameloft id: azliop
Teşkilata alırmısın?

truetr

Üye
Beyler ben login yapıyorum oyundan atıyor. Başka bi internetten girdim oyuna girdi evimdeki internette girmiyor çözüm bilen var mı? Telefonum android 4.2 Jelly.

KutayErim

Üye
40 Level isen çok önemli bir kitabe değil.En azından benim düşüncem bu şekilde 1-1 atarken ışınlanırsın oraya aynı şeye gelir.

salla85

Üye
Su kıtabe olayını resımli anlatabılcek varmı

KutayErim

Üye
Resime gerek yok yapamayanlarda neyini anlamıyor anlamıyorum.Kardeşim ilk once oyuna gir.Kitabe bolumune gir.Kitabe alanı al ilk.Sonra marketten kitabeni al.Şimdi tekrar kitabe alanına gir ve aldıgın alana bas.Sonra satın aldığın kitabeye yazıt ekle.Mesela 8-düzen 10-kaos yazıtı istiyor (bu rakamlar kitabeyi aldıgın yerde incelemelerde yazar anlatamadıysam şöyle söyleyeyim mesela fısıldayan kitabe...Dukkan-kitabe-Fısıldayan kitabe ve incelemesini oku altta kaç düzen kaç kaos enerjisi istediği yazar ona göre dukkandan yazıtları al yazıtlardada incelemede kaç kaos kaç düzen enerjisi verdiği yazar ) Bu kitabe işi bela oldu oyunda..Ofsayt gibi oldu biliyorsun ama anlatamıyorsun işte :D Birde dubsteinn arkadaşımız da anlatsın ondan daha iyi anlayabilirsin benden anlayamadıysan :D

barannn79

barannn79

Üye
%40 canla dirilme kitabesi var gereksiz ugrasma hic canlanma runigi basinca orda doguyon
- ölümsüzlük kitabesi, saflık kitabesi ve arzu kitabesi ile oynuyorum. Cesaret kitabesini almam gerek sersemletici ve dondurucu etkilerdeki hasarı azaltmak için. Hangi kitabeyi kaldırmam mantıklı olur cesaret kitabesini kullanmam için?(kagax ile oynuyorum)
arzu kitabesini kaldırmayı düşünüyorum fakat karşıma benle aynı olan kagax geldimi beni indirir

KutayErim

Üye
Elimde olsa fısıldayan-arzu-koruyucu dizerdim baran.Her class her karakter için giderler vallaha.Fısıldayanı napıyım kagax becerimi atar diye bir yanılgıya duşme 4defa 2.skili atarsan +12 str kazanırsın.Bu 1-1 ler için çok onemlidir.Koruyucuda 1-1de yine çok işe yarar.Arzuda zaten varmış sende :D Hasar azaltıcı kitabeler warriorlar için ne kadar uygun bilemem hele kagax için gereksiz geldi. Dubsteinn ne diyecek bakalım :D neyse sonuç olarak ben olsam bunları dizerdim.Ama işte runik yok :D

Son düzenleme:
barannn79

barannn79

Üye
ben zaten 1-1 de herkesi kesiyorum(anuir hariç). Ne kadar ayakta kalsam o kadar iyi bana. Onun için saldırı tableti duşunmuyorum. Dubsteinn inde yorumu ne olur onada bakmak isterim
-anuirin, bolondisin ve şu kayan sihirbaz vardı onun kayarken hem sp mi somurmesi hemde sersemlemesini azaltması açısından cesaret kitabesini almalıyım

Son düzenleme:
Nirvana92

Nirvana92

Üye
merhaba arkadaşlar bnde yeni başladım oyuna pek bişi anlamadım , önerebileceginiz temel bilgileri içeren bi link var mı. hero alma , itemler hakkında vs vs. bide okcu vardı oyunun ilk başında sonra gitti pvpde bulamadım o okcuyu onu nasıl açarız?

AYRICA ŞUNU BELİRTEYİM VODAFONE CEPNET İLE LAGSIZ OYNANABİLİRYOR .

KutayErim

Üye
ben zaten 1-1 de herkesi kesiyorum(anuir hariç). Ne kadar ayakta kalsam o kadar iyi bana. Onun için saldırı tableti duşunmuyorum. Dubsteinn inde yorumu ne olur onada bakmak isterim
-anuirin, bolondisin ve şu kayan sihirbaz vardı onun kayarken hem sp mi somurmesi hemde sersemlemesini azaltması açısından cesaret kitabesini almalıyım

Sen silentku MyDivine psp0 kullanıcılarını sayıyorsun :D onlar wpdeki en iyi rakipler o kayan at sihirbazı direk kasıyorlar sen 4 level iken o 6 level oluyor ona ne alsan çare etmez kastırmaman lazım direk hades zırhı çekiyorlar.Zaten bunu aldıklarında iş bitti.Balondisçide aynı şekil.Bunu sadece kastırmamakla çozebilirsin.Kitabenin pek işe yarıyacağını sanmam onlara.

KutayErim

Üye
merhaba arkadaşlar bnde yeni başladım oyuna pek bişi anlamadım , önerebileceginiz temel bilgileri içeren bi link var mı. hero alma , itemler hakkında vs vs. bide okcu vardı oyunun ilk başında sonra gitti pvpde bulamadım o okcuyu onu nasıl açarız?

AYRICA ŞUNU BELİRTEYİM VODAFONE CEPNET İLE LAGSIZ OYNANABİLİRYOR .

Okçu Haftalık freededir Yani her hafta perşembe ücretsiz kahramanlar değişir.Dukkandan istersen alabilirsin o heroyu.Temel olarak oyuna yeni başladıysan hemen pvp maçlarına girme 10-15 levele kadar işbirlikte kas ve oyunu keşfet derim.Hero tavsiyesi olarakta Sihirbaz-Guervus Dovuşçu-Karanlık Surgun Elf Muhafız-Kral Reega ve Taş Yumruk Takviye-Khlint Benim her zaman kitabe tavsiyem Arzu-Fısıldayan-Koruyucu her sınıfa her karaktere gider bu kitabeler.Bu arada sağol dostum Cepnet tavsiyen için :D

dubsteinn

dubsteinn

Üye
- ölümsüzlük kitabesi, saflık kitabesi ve arzu kitabesi ile oynuyorum. Cesaret kitabesini almam gerek sersemletici ve dondurucu etkilerdeki hasarı azaltmak için. Hangi kitabeyi kaldırmam mantıklı olur cesaret kitabesini kullanmam için?(kagax ile oynuyorum)
arzu kitabesini kaldırmayı düşünüyorum fakat karşıma benle aynı olan kagax geldimi beni indirir
o kitabeleri tavsiye etmiyorum.fighter icin en uygun kitabeler zulum-kana susamislik-delici ama illa onlari kullanicam dersen saflık kitabesini cikart
o kitabeleri tavsiye etmiyorum.fighter icin en uygun kitabeler zulum-kana susamislik-delici ama illa onlari kullanicam dersen saflık kitabesini cikart
kitabeleri özet geçeyim ;
kana susamislik ile team fight ta %27 artar hasar.inanılmaz hasar bırakırsın rakibe.
zulüm 1vs1 kaldıgında cok etkilidir.orn birbirinize karsılıklı 200 vuruyorsunuz 5-6 vurusta 1 kritik geliyor. canin bi seviyeye inince kritik oranin ve sansin %20 civari artar 3 vurusundan 1 i kritik olur ve kritik hasarin rakibinden fazla olur yani rakip sana 200/200/400(kritik)/200/200/000 vuruyorsa sen ona 200/200/600(kritik)/200/600/600(kritik)/ şeklinde vurabilirsin
delici kitabe tankların sonunu getirir.3 vuruşundan biri veya 5 sn de bir fiziksel hasarın %50 sini yok edersin yay+balta ile birlestigini dusunun %80 fiziksel savunma delme + 30 fiziksel savunma delme.etkileyici?
ben onu kullanıyorum bence gereksiz değil çok işe yarıyor
karakterine güç verecek tabletler kullanılmalı. bana çok adam geliyor doğma tabletini alan.sağolsunlar doğuyorlar doğuyorlar kesiyorum penta atmama ve kasıp oyunu bitirmemi sağlıyorlar ;)
Teşkilata davet eder misin? Oyundaki ismim azliop. Oyunu 2 senedir oynuyorum. Şu anki levelim 13. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca o çar silindi. Davet ederseniz sevirinirim :D

Bence gereksiz değil. Mesela teke tekte senin bide rakibin canı az. Adam 15 canı kala seni öldürdü? Sen öldüğünde öldün sayılmıyor ama onu rahatça öldürüyon sonra.

Levelim 13. 2 yıldır oynuyorum. Eskiden 40 level çarım vardı ancak tablete format atınca gitti. (Şifreyi falan saçmaladım bide oto girişden dolayı hiç yazmadım. o yüzden şifreyi bilmiyorum)

Gameloft id: azliop
Teşkilata alırmısın?
eski hesabın nedir kardesim hangi maptaydin genellikle? eskileri tanırım androiddeysen?

barannn79

barannn79

Üye
kana susamışlık kitabesinde jem rakibe hemde sana %3 ek hasar verdirtiyor. %27 nasıl oluyor anlamadım?
-zulum kitabesinde ise rakibin sp si %20 kaldıktan sonra %10 kritik + %17.5 ek hasar verdirtiyor
- Delici kitabedede 5 saniye içinde zaten bir kişi ölüyor. Yani ilk vuruştaki savunmayı delme dışında bir etkisi olmuyor

Hypn0tiz3

Üye
Bende hero alıcam ama Savaş mühendisi mi yoksa Evistix mi alayım hangisini tavsiye edersiniz ? iOSda oynuyorum dogan5555 nick ekleyebilirsiniz.

barannn79

barannn79

Üye
silentku bana edemiyorki. Diğer iki oyuncuyu tanımıyorum. Benim mağlup olduğum iki kişi cocopamba ve minkul sadece