ben hepsinde oynuyorumda hero kesmek istiyorum sihirbaz yanlışlıkla hüner sayfası açtım sihirbaz ve dövüşçü için hangi tablet gerekio bide çok pahalı 2000bide yazıt ne işe yarıo bikaç tane varbenim beğendim kitabeler var nasıldır bunlar:delici, stratejist, aşama müdahale, ölümsüzlük, saflık, barış, zulüm hangilerinü almalıyımalvi oyun nickin nedir eklim
çok iyi anlatmışın aslında
ama oyuna alışmak istiyorsan Okçu ve lav lorduyla oyna hem büyü hemde fiziksel öğrenmiş olursun oyunu oynadikca alisiyorsun zaten bende 40 gün oldu başlayalı 39 levelim 12 karakterim var iyi oynayan Türk teşkilatı bulamadım yok sanırım
tabletler en mantıklılar koruyucu Kitabe fisildayan kitabe kana susamislik ve arzu Kitabesi[/QUOTE]merhaba senoza,bizim bir grubumuz var turklerden olusan.istersen bize katılabilirsin.bize ulaşmak için play store den Hangouts adli programi indirip [email protected]'a mesaj atman yeterlidir.30 kişi civarındayız.Beyler bende hoc oynuyorum 40 lvlim iyide oynadigimirum eklerseniz sevinirim Türkleri bir araya toplayip gücümüzü göstermelioyundaki nick: Senoza
Bence archimtiros al ya da nuut 15 levelde ikiside hard hero oluyorYa amblem nasil hizli kasiliyo bide 16 k amblem var 28000 amblem olunca debronee mi aliyim yoksa farkli bisey mi yardm edin
Tablet ve Talent lerinizi tamamlamadan herolara yüksek fiyatlar harcamanızı tavsiye etmiyorum.ucuz ve işlevli çok hero var oyunda.heroları fiyatına göre ayırmayın.Bence archimtiros al ya da nuut 15 levelde ikiside hard hero oluyor
Heroları almadan da pvpler kazanılmıyor benceTablet ve Talent lerinizi tamamlamadan herolara yüksek fiyatlar harcamanızı tavsiye etmiyorum.ucuz ve işlevli çok hero var oyunda.heroları fiyatına göre ayırmayın.
efe istediğin heroyu söle sana yardım edimSöyleyin??
1 yılı aşkın süredir oynuyorum.her hero güzeldir yeterki kombinasyonlara alış ve oynamayı bil.iyi oyuncu her heroyla oynar.ve bu oyun takım oyunudur işbirliği gerekli senin alacağın hero sana zaferi getirmez.her hafta güncellenen ücretsiz kahramanlar var zaten.onlardan da kuklanabilirsin.ayrıca asıl kitabe ve hünerin yoksa zorlanırsın.onlar oyunun kaderini değiştirir.ben 60.000 civarı harcadım kitabe ve hünerlere.benim açtığım bir konu var android oyun destek kısmında bulabilirsin ordan sorularını sor cevaplayayım.Heroları almadan da pvpler kazanılmıyor bence
Deb al en iyisi kullanmayı bilirsen durdurulmazsin benim profil resme bak debin elitiyle penta yaptim mesela bunun gibiYa amblem nasil hizli kasiliyo bide 16 k amblem var 28000 amblem olunca debronee mi aliyim yoksa farkli bisey mi yardm edin
Heroların fiyatlarını görüpte aldanma.Bazı herolarının fiyatlarının yüksek olması güçlü olduğu için değildir.sonradan çıkmış olmasıdır.gameloft un para hırsı yüzünden fiyatlar hep yükseldi yülselmesindeki amaç insanların parayla satın almaya yönelmelerini sağlamaktı.yani ucuza alacağın bir hero ile pahalıya alacağın heroların arasında hiçbir fark yoktur.sadece işlevleri farklıdır.bence düşük maliyetli herolara yönel.Ya amblem nasil hizli kasiliyo bide 16 k amblem var 28000 amblem olunca debronee mi aliyim yoksa farkli bisey mi yardm edin
archimtiros itemleri düzgün alındığında ve kombinasyonları doğru uygulandığında birçok heroyu halt edebilir.istediğin kitabeyi daha kolay çıkartmak için altın kitabe dönüştürücüsüne gel olmasını istediğin yazıtı sola herhangi bir yazıtı sağa koy 4000 ücret karşılıgı tamamlaparaya kıyıp archimtiros aldım da pek beğenmedim yardım edecek biri var mı. Bir de kitabe için altın yazıt yapıyorum sürekli kaos yazıt oluyor acaba hangi gümüşleri kullanırsam düzen yazıtı olur?
hiçbirini alma o paranla hesabın eksiklerini tamamla20 k param oldu sicze fighter karakterlerden hangisini aliyim ben ozellikle debronee ile dailiana arasinda kaldm yardm edin
zaten 20 k ya almicam 28 k ya alicamhiçbirini alma o paranla hesabın eksiklerini tamamla
ilerde pişman olursun kardeş..keşke huner ve kitabeleri tamamlasaydım diyeceksin zamaninda ben çok yaptım senin gibi amblemle pahalı herolar almayı.sonra farkına vardım yanlış yaptıgımın.60k nin uzerinde bi butce harcadım sadece fighter icin olan kitabe ve huner icin..simdi mage icin aynisini yapiyorum ve keske o herolari almasaydim diyorum..ama sen bilirsin tabizaten 20 k ya almicam 28 k ya alicam