Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ezio0305

ezio0305

Üye
Berkalma garoshia da önce (alttan başlıyarak)
1. Skill i fulle sonra 2 sonrada 3
tavsiyelerdeki itemler zaten doğru şu mana veren şey yerine başka alabilirsin amaIsteyen eklesin ezio0305

OSCHH

Üye
21lvl var ya hani. Alayına can basan
kardeşim s.aleyküm. bu sp nin yanına gri bişey ekliyorlar bir tür kalkan üzerilerinde fanus gibi bişey çıkıyor. hemen hemen her hero yapıyor bunu ama bir türlü bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misin. bahseder misin nasıl yaparım

dubsteinn

dubsteinn

Üye
kardeşim s.aleyküm. bu sp nin yanına gri bişey ekliyorlar bir tür kalkan üzerilerinde fanus gibi bişey çıkıyor. hemen hemen her hero yapıyor bunu ama bir türlü bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misin. bahseder misin nasıl yaparım
o dedigin ozellik Koruyucu Kitabe ile oluyor.Dükkan>Kitabeler bakip bulabilirsin.ama alinca hemen olucak diye birsey yok icine yazit koyman gerekli yazitlari kafadan koymaklada olmuyor yazitin 2turlusu var duzen / kaos aldigin kitabe de de duzen ve kaosun kac puan olunca tamamlayacagi yazar altin yazitlar 5 gumusler 4bronzlar 3 tu galiba iste o kadar puan veriyor hiç anlatıcı degilim biliyorum :)) anladigin kadar artik

52asi52

Üye
Arkadaşlar Order and Chaos online isimli oyunda gameloft yazısı geliyor telefon atıyor sonra tel general mobile

oguzhank99

Üye
Beyler bana altın ödülden primatların reisi çıktı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.hangi itemleri alacağım lütfen yazın (muhafız)

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Beyler bana altın ödülden primatların reisi çıktı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.hangi itemleri alacağım lütfen yazın (muhafız)
muhafız kahramanlarda alacağın itemler karşı takıma göre değişiklik gösterir.konumda paylaşıyorum bu tür şeyleri

oguzhank99

Üye
Ara sıra oyundan atıyor çok uyuz oluyorum dakika 40 heroes order chaos durduruldu dio napmalıyım sizdede atıyormu tek bir kasma bile yok telim galaxy s4

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Ara sıra oyundan atıyor çok uyuz oluyorum dakika 40 heroes order chaos durduruldu dio napmalıyım sizdede atıyormu tek bir kasma bile yok telim galaxy s4
android surumun kitkat ise mecbur cekiceksin bu cileyi...kitkat versiyonda stabil değil oyun.

oguzhank99

Üye
android surumun kitkat ise mecbur cekiceksin bu cileyi...kitkat versiyonda stabil değil oyun.
Evet kitkatMuhafız için hangi itemleri alacağım primatların reisi ?? Fiziksel saldırımı büyü mü

dubsteinn

dubsteinn

Üye
Evet kitkatMuhafız için hangi itemleri alacağım primatların reisi ?? Fiziksel saldırımı büyü mü
tanklara rakibe göre savunma kasılır.
ama hasar kasmak istiyorsan fiziksel hasar.
benim açtığım konuya sorularını sorabilirsin.burası aktif değil gibi

• Beğen
Tepkiler: sasua42
pirenuri

pirenuri

Üye
euro serverında olan var mı ben monkum

oguzhank99

Üye
Oyundan atıyor hep uyuz oluyorum dakika 30 heroes order chaos durduruldu diyo napıcam lutfenn

berkalma

Üye
Berkalma garoshia da önce (alttan başlıyarak)
1. Skill i fulle sonra 2 sonrada 3
tavsiyelerdeki itemler zaten doğru şu mana veren şey yerine başka alabilirsin amaIsteyen eklesin ezio0305
Teşekkürler bi de fighterlara hangi kitabeleri kasayım

alvi

Üye
22.000 amblem var biriktirip marchy mi alayim yoksa archimtiros mu alaym

seyfipasa

seyfipasa

Üye
22.000 amblem var biriktirip marchy mi alayim yoksa archimtiros mu alaym
Bakın tabletler daha önemli 3 tableti tamamlamaya çalışın en çok kullanılan koruyucu Kitabe arzu Kitabesi ve fisildayan kitabe. Marcy yi sevmiyorum ama archimtirosla 3 kişinin arasına atlayıp aldığım çok oldu illa alacaksan archimtiros al :)

alvi

Üye
Bakın tabletler daha önemli 3 tableti tamamlamaya çalışın en çok kullanılan koruyucu Kitabe arzu Kitabesi ve fisildayan kitabe. Marcy yi sevmiyorum ama archimtirosla 3 kişinin arasına atlayıp aldığım çok oldu illa alacaksan archimtiros al :)
Bende 7 tane tablet var zaten [emoji57][emoji57]

mertekingen

Üye
Ben yeni başladım tavsiye veren yok hangi heroları seçmeliyim her sınıfın en iyi heroları hangileri bide PvPmı işbirliklimi solomu not:10lvlım 11 olcam elf var para kasıyorum

alvi

Üye
Ben yeni başladım tavsiye veren yok hangi heroları seçmeliyim her sınıfın en iyi heroları hangileri bide PvPmı işbirliklimi solomu not:10lvlım 11 olcam elf var para kasıyorum
İlk önce hangi dalda iyi oynuyosun büyücü muhafiz dovuscu takviye. Sonra tablet al 3-4 tane felan sonra alisirsin zaten

mertekingen

Üye
="alvi, post: 7175790, member: 2540439"]İlk önce hangi dalda iyi oynuyosun büyücü muhafiz dovuscu takviye. Sonra tablet al 3-4 tane felan sonra alisirsin zaten[/QUOTE]
ben hepsinde oynuyorumda hero kesmek istiyorum sihirbaz yanlışlıkla hüner sayfası açtım sihirbaz ve dövüşçü için hangi tablet gerekio bide çok pahalı 2000bide yazıt ne işe yarıo bikaç tane varbenim beğendim kitabeler var nasıldır bunlar:delici, stratejist, aşama müdahale, ölümsüzlük, saflık, barış, zulüm hangilerinü almalıyımalvi oyun nickin nedir eklim
o dedigin ozellik Koruyucu Kitabe ile oluyor.Dükkan>Kitabeler bakip bulabilirsin.ama alinca hemen olucak diye birsey yok icine yazit koyman gerekli yazitlari kafadan koymaklada olmuyor yazitin 2turlusu var duzen / kaos aldigin kitabe de de duzen ve kaosun kac puan olunca tamamlayacagi yazar altin yazitlar 5 gumusler 4bronzlar 3 tu galiba iste o kadar puan veriyor hiç anlatıcı degilim biliyorum :)) anladigin kadar artik
çok iyi anlatmışın aslında

seyfipasa

seyfipasa

Üye
="alvi, post: 7175790, member: 2540439"]İlk önce hangi dalda iyi oynuyosun büyücü muhafiz dovuscu takviye. Sonra tablet al 3-4 tane felan sonra alisirsin zaten
ben hepsinde oynuyorumda hero kesmek istiyorum sihirbaz yanlışlıkla hüner sayfası açtım sihirbaz ve dövüşçü için hangi tablet gerekio bide çok pahalı 2000bide yazıt ne işe yarıo bikaç tane varbenim beğendim kitabeler var nasıldır bunlar:delici, stratejist, aşama müdahale, ölümsüzlük, saflık, barış, zulüm hangilerinü almalıyımalvi oyun nickin nedir eklim
çok iyi anlatmışın aslında[/QUOTE]
Pvp insana karşı insan
İşbirlikli insana karşı bilgisayar
Solo sadece sen varsın gerisi bilgisayar
İnternetten oyun videolarını izle nasıl oynanir hangi tablet kullanıyorlar onlara bak
Hero kesmek bir anda olmaz kendini gelistirmen lazim :) ama oyuna alışmak istiyorsan Okçu ve lav lorduyla oyna hem büyü hemde fiziksel öğrenmiş olursun oyunu oynadikca alisiyorsun zaten bende 40 gün oldu başlayalı 39 levelim 12 karakterim var iyi oynayan Türk teşkilatı bulamadım yok sanırım :) tabletler en mantıklılar koruyucu Kitabe fisildayan kitabe kana susamislik ve arzu Kitabesi