kardeşim s.aleyküm. bu sp nin yanına gri bişey ekliyorlar bir tür kalkan üzerilerinde fanus gibi bişey çıkıyor. hemen hemen her hero yapıyor bunu ama bir türlü bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misin. bahseder misin nasıl yaparım21lvl var ya hani. Alayına can basan
o dedigin ozellik Koruyucu Kitabe ile oluyor.Dükkan>Kitabeler bakip bulabilirsin.ama alinca hemen olucak diye birsey yok icine yazit koyman gerekli yazitlari kafadan koymaklada olmuyor yazitin 2turlusu var duzen / kaos aldigin kitabe de de duzen ve kaosun kac puan olunca tamamlayacagi yazar altin yazitlar 5 gumusler 4bronzlar 3 tu galiba iste o kadar puan veriyor hiç anlatıcı degilim biliyorumkardeşim s.aleyküm. bu sp nin yanına gri bişey ekliyorlar bir tür kalkan üzerilerinde fanus gibi bişey çıkıyor. hemen hemen her hero yapıyor bunu ama bir türlü bulamadım rica etsem yardımcı olabilir misin. bahseder misin nasıl yaparım
) anladigin kadar artikmuhafız kahramanlarda alacağın itemler karşı takıma göre değişiklik gösterir.konumda paylaşıyorum bu tür şeyleriBeyler bana altın ödülden primatların reisi çıktı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.hangi itemleri alacağım lütfen yazın (muhafız)
android surumun kitkat ise mecbur cekiceksin bu cileyi...kitkat versiyonda stabil değil oyun.Ara sıra oyundan atıyor çok uyuz oluyorum dakika 40 heroes order chaos durduruldu dio napmalıyım sizdede atıyormu tek bir kasma bile yok telim galaxy s4
Evet kitkatMuhafız için hangi itemleri alacağım primatların reisi ?? Fiziksel saldırımı büyü müandroid surumun kitkat ise mecbur cekiceksin bu cileyi...kitkat versiyonda stabil değil oyun.
tanklara rakibe göre savunma kasılır.Evet kitkatMuhafız için hangi itemleri alacağım primatların reisi ?? Fiziksel saldırımı büyü mü
Teşekkürler bi de fighterlara hangi kitabeleri kasayımBerkalma garoshia da önce (alttan başlıyarak)
1. Skill i fulle sonra 2 sonrada 3
tavsiyelerdeki itemler zaten doğru şu mana veren şey yerine başka alabilirsin amaIsteyen eklesin ezio0305
Bakın tabletler daha önemli 3 tableti tamamlamaya çalışın en çok kullanılan koruyucu Kitabe arzu Kitabesi ve fisildayan kitabe. Marcy yi sevmiyorum ama archimtirosla 3 kişinin arasına atlayıp aldığım çok oldu illa alacaksan archimtiros al22.000 amblem var biriktirip marchy mi alayim yoksa archimtiros mu alaym

Bende 7 tane tablet var zaten [emoji57][emoji57]Bakın tabletler daha önemli 3 tableti tamamlamaya çalışın en çok kullanılan koruyucu Kitabe arzu Kitabesi ve fisildayan kitabe. Marcy yi sevmiyorum ama archimtirosla 3 kişinin arasına atlayıp aldığım çok oldu illa alacaksan archimtiros al![]()
İlk önce hangi dalda iyi oynuyosun büyücü muhafiz dovuscu takviye. Sonra tablet al 3-4 tane felan sonra alisirsin zatenBen yeni başladım tavsiye veren yok hangi heroları seçmeliyim her sınıfın en iyi heroları hangileri bide PvPmı işbirliklimi solomu not:10lvlım 11 olcam elf var para kasıyorum
çok iyi anlatmışın aslındao dedigin ozellik Koruyucu Kitabe ile oluyor.Dükkan>Kitabeler bakip bulabilirsin.ama alinca hemen olucak diye birsey yok icine yazit koyman gerekli yazitlari kafadan koymaklada olmuyor yazitin 2turlusu var duzen / kaos aldigin kitabe de de duzen ve kaosun kac puan olunca tamamlayacagi yazar altin yazitlar 5 gumusler 4bronzlar 3 tu galiba iste o kadar puan veriyor hiç anlatıcı degilim biliyorum) anladigin kadar artik
ben hepsinde oynuyorumda hero kesmek istiyorum sihirbaz yanlışlıkla hüner sayfası açtım sihirbaz ve dövüşçü için hangi tablet gerekio bide çok pahalı 2000bide yazıt ne işe yarıo bikaç tane varbenim beğendim kitabeler var nasıldır bunlar:delici, stratejist, aşama müdahale, ölümsüzlük, saflık, barış, zulüm hangilerinü almalıyımalvi oyun nickin nedir eklim="alvi, post: 7175790, member: 2540439"]İlk önce hangi dalda iyi oynuyosun büyücü muhafiz dovuscu takviye. Sonra tablet al 3-4 tane felan sonra alisirsin zaten
Pvp insana karşı insanBen yeni başladım tavsiye veren yok hangi heroları seçmeliyim her sınıfın en iyi heroları hangileri bide PvPmı işbirliklimi solomu not:10lvlım 11 olcam elf var para kasıyorum
ama oyuna alışmak istiyorsan Okçu ve lav lorduyla oyna hem büyü hemde fiziksel öğrenmiş olursun oyunu oynadikca alisiyorsun zaten bende 40 gün oldu başlayalı 39 levelim 12 karakterim var iyi oynayan Türk teşkilatı bulamadım yok sanırım
tabletler en mantıklılar koruyucu Kitabe fisildayan kitabe kana susamislik ve arzu Kitabesi