Ben mebin ve rdigi e tab dan gidiyorum engellenmiş olabilir mikardeş internet hızı ile alakalı bazen bana da oluyor mobil veriden girince olmuyor ama wifi ile girersen düzelir
Bir başka arkadasında aynı tabletten varsa ona kurup deneyebilirsin ondada problem aynıysa belki meb cihaz icine oyunlar v.s. için sınırlama koymuş olabilir.Ben mebin ve rdigi e tab dan gidiyorum engellenmiş olabilir mi
Oyunla ilgili basit bir site yapmayı düşünüyorum . Forumlu olacak . Eğer konuyu başlatan arkadaşımızda taktikleriyle bizi desteklerse hemen yapacağım. Böylece türk platformumuz olur.

oda doğru fakat dh den ve bazı forum sitelerindeki hoc konularından adam toplayabilirsek kadromuzu oluşturabiliriz diye düşünmüştüm :/Bir başka arkadasında aynı tabletten varsa ona kurup deneyebilirsin ondada problem aynıysa belki meb cihaz icine oyunlar v.s. için sınırlama koymuş olabilir.
Dostum katılım pek olmaz ben bir sürü yere HOC için yazı yazdım 1-2 kişi Donanım haberde katılım yaptı, bir avuç insanda burda yazıyor arasıra
katılımın olmayacagını dikkate alarak sayfanı yaparsan kendini üzmezsin
Bizlerde genel problem sadece HOC ile ilgili degil;
Sorunumuz oldugunda internette her yere yazarız, cevaplar yazılır soruyu soran ne probleminin giderildigine ilişkin bir cevap ne de bir teşekkür eder.
Oyun icinde Teşkilata giren arkadaşlar bile oyunu bıraktıklarında hiç bir şey demiyorlar, ara sıra soruyorum aktif olmayanlar birakanlar yazsın veya mesaj atsın teşkilatta yer açmam lazım diye ona bile tenezzül eden yok![]()
Büyük ihtimalle öyledirBen mebin ve rdigi e tab dan gidiyorum engellenmiş olabilir mi
merhaba arkadaslar oyunu 2 gun oldu ındırelı bıraz kesfetme fırsatım oldu asıl sımdı benım ıcın onemlı olan bı serverde kalıcı olarak devamlı oynamak ve bunu yaparkende team olarak yapabılmek suanda sıfırdan yenı bı serverda karakter acmayı dusunuyorum bana yardım edebılıcek yada oyunu devamlı oynuyoruz sende gel aramıza bız sana yardım ederız dıyen bırılerı varmıdır aranızda
oda doğru fakat dh den ve bazı forum sitelerindeki hoc konularından adam toplayabilirsek kadromuzu oluşturabiliriz diye düşünmüştüm :/