Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Deadllord

Üye
Talent? Genelde fighter oynuyorum. Huner puanlarını savaşcıya mı vercem full? Ve nasıl vercem ilk sira 3 ünü fullicem mi 5li

saki3d

saki3d

Üye

çalışıyorum su an çok bir sey yazamaıyyorum ama burdaki yazı çok işine yariyacaktır.
ingilizce problemse, google translate de işini görür bir nebze.

BeyfendyTR

Üye
Oyunla ilgili basit bir site yapmayı düşünüyorum . Forumlu olacak . Eğer konuyu başlatan arkadaşımızda taktikleriyle bizi desteklerse hemen yapacağım. Böylece türk platformumuz olur.

furkan1161

Üye
kardeş internet hızı ile alakalı bazen bana da oluyor mobil veriden girince olmuyor ama wifi ile girersen düzelir
Ben mebin ve rdigi e tab dan gidiyorum engellenmiş olabilir mi

saki3d

saki3d

Üye
Ben mebin ve rdigi e tab dan gidiyorum engellenmiş olabilir mi
Bir başka arkadasında aynı tabletten varsa ona kurup deneyebilirsin ondada problem aynıysa belki meb cihaz icine oyunlar v.s. için sınırlama koymuş olabilir.
Oyunla ilgili basit bir site yapmayı düşünüyorum . Forumlu olacak . Eğer konuyu başlatan arkadaşımızda taktikleriyle bizi desteklerse hemen yapacağım. Böylece türk platformumuz olur.

Dostum katılım pek olmaz ben bir sürü yere HOC için yazı yazdım 1-2 kişi Donanım haberde katılım yaptı, bir avuç insanda burda yazıyor arasıra

katılımın olmayacagını dikkate alarak sayfanı yaparsan kendini üzmezsin

Bizlerde genel problem sadece HOC ile ilgili degil;
Sorunumuz oldugunda internette her yere yazarız, cevaplar yazılır soruyu soran ne probleminin giderildigine ilişkin bir cevap ne de bir teşekkür eder.

Oyun icinde Teşkilata giren arkadaşlar bile oyunu bıraktıklarında hiç bir şey demiyorlar, ara sıra soruyorum aktif olmayanlar birakanlar yazsın veya mesaj atsın teşkilatta yer açmam lazım diye ona bile tenezzül eden yok :(

alpegoo

Üye
Beyler lvl 40 debronen kagax 12b elf kuiras goroshia harpie bunlarda iyiyim teskilat var mi savas yapilan tabi su an bi teskilattayim hiç savas bisi yok varsa gelirim

BeyfendyTR

Üye
Bir başka arkadasında aynı tabletten varsa ona kurup deneyebilirsin ondada problem aynıysa belki meb cihaz icine oyunlar v.s. için sınırlama koymuş olabilir.

Dostum katılım pek olmaz ben bir sürü yere HOC için yazı yazdım 1-2 kişi Donanım haberde katılım yaptı, bir avuç insanda burda yazıyor arasıra

katılımın olmayacagını dikkate alarak sayfanı yaparsan kendini üzmezsin

Bizlerde genel problem sadece HOC ile ilgili degil;
Sorunumuz oldugunda internette her yere yazarız, cevaplar yazılır soruyu soran ne probleminin giderildigine ilişkin bir cevap ne de bir teşekkür eder.

Oyun icinde Teşkilata giren arkadaşlar bile oyunu bıraktıklarında hiç bir şey demiyorlar, ara sıra soruyorum aktif olmayanlar birakanlar yazsın veya mesaj atsın teşkilatta yer açmam lazım diye ona bile tenezzül eden yok :(
oda doğru fakat dh den ve bazı forum sitelerindeki hoc konularından adam toplayabilirsek kadromuzu oluşturabiliriz diye düşünmüştüm :/

Bogachan34

Üye
merhaba arkadaslar oyunu 2 gun oldu ındırelı bıraz kesfetme fırsatım oldu asıl sımdı benım ıcın onemlı olan bı serverde kalıcı olarak devamlı oynamak ve bunu yaparkende team olarak yapabılmek suanda sıfırdan yenı bı serverda karakter acmayı dusunuyorum bana yardım edebılıcek yada oyunu devamlı oynuyoruz sende gel aramıza bız sana yardım ederız dıyen bırılerı varmıdır aranızda

saki3d

saki3d

Üye
merhaba arkadaslar oyunu 2 gun oldu ındırelı bıraz kesfetme fırsatım oldu asıl sımdı benım ıcın onemlı olan bı serverde kalıcı olarak devamlı oynamak ve bunu yaparkende team olarak yapabılmek suanda sıfırdan yenı bı serverda karakter acmayı dusunuyorum bana yardım edebılıcek yada oyunu devamlı oynuyoruz sende gel aramıza bız sana yardım ederız dıyen bırılerı varmıdır aranızda

Server i nasil değiştirebiliyorsun? Andoidde server seçimi yok bildigim kadarıyla. IOS da farklı olabilir.
Yeni karakter olusturdugunda her sey sıfırlanır.!
oda doğru fakat dh den ve bazı forum sitelerindeki hoc konularından adam toplayabilirsek kadromuzu oluşturabiliriz diye düşünmüştüm :/

Dh da oyuncu yok bildigim kadarıyla,
yani oyun oynayan vardır ama forumda HOC konusunda katılımcı yok malesef. orda da saki3d nickim HOC ile ilgili nerdeyse butun konularda mesajlarım mevcut.

Biz kendi aramızda Hangouts'da grup kurduk oyuna girerken mesaj yazıyoruz daha sonra online olan oyuncularda ordan mesajlasıyor iletişimi bir nebze ordan hızlandırdık genelde maclara beraber giriyoruz. 11~12 kişiyiz şu anda.
Hangouts'dan bize katılmak isteyen olursa Strateji - Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı | Sayfa 11 - MaxiCep burdan said32 ile irtibata geçin

Son düzenleme:
blade5461

blade5461

Üye
s.a arkadaşlar 32lvlim ama oyunda türk birlik bulamadım davet ederseniz birlikte oynayalım yabancılarla anlaşmak kolay olmuyo nickim:blade5461.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
hala oynayanlar varsa ekleyin
nick: serhan

yunus96

yunus96

Üye
nick : ynsymnr
hergün özellikle geceleri onlineyim 21 levelim herkese kolay gelsin...

furkan1161

Üye
Arkadaşlar oyunu geri yükledim güncelleme arıyor diyor daha sonra da güncelleme başarısız diyip tekrarlatiyor bunun çaresi ne olabilir android surumum 4.2.2 en az kaç gerekli

dorukhan3525

Üye
Arkadaslar yenı basladım bende oyunun dukkanında kudretlı huner runıgı var 80 runık 24 saatlık tam olarak ne ıse yarıyo

oguzhank99

Üye
6aydan fazladır oynuyorum gercekten cok güzel bir oyun en iyi oynadgm hero goroshia vigelos debronee ozellikle goroshia cok fena bisi adım oguzhank99 ekleyin

Dengesiz81

Üye
arkadaslar biri su tablet olayını acıklasın dogru duzgun ya nasıl yapcaz bıde para kASıp tabletlerımımı dızeyım yoksa bı karaktermı alayım kendıme aıt yok cunku haftalıklarla oynuyorum

berkalma

Üye
Goroshia skill ve ilk itemleri yazar mısınız

yoatrak

Üye
Oyundaki adım yoatrak varsa teşkilatınız alırsanız sevinirimArkadaşlar bide kitabe ve yazıtları aldım ama kullanamıyorum yardımcı olursanız iyi olur