saki3d
Üye
nick :albayoktay davet gönderiyorum kardeşOyundaki nickinizi yazarsanız davet gonderirimBaşka Teşkilattan Arkadaşlar varsa Teşkilat maçi yapmak istiyoruz.
Haberleşip aynı anda teşkilat maçı aratarak maç yapabiliriz.!!
HoCClub
guilde başvurdum ne zaman alıcaksın kardeşnick :albayoktay davet gönderiyorum kardeş
Aramıza Hoşgeldinnick :albayoktay davet gönderiyorum kardeş
guilde başvurdum ne zaman alıcaksın kardeş
hoşbuldumAramıza Hoşgeldin
m kagaxın üstüne warrior tanımam ultisi herkesi süpürüyor pasifide çok iyiNutt al nutt çoğu popüler ad carry lerin counter ı debronee de alabilirsin ama late de güçsüz kalıyor elfle bile yenebiliyorsun evistix stuna sahip buda gerçekten güzel bi özellik lebmont ise hem early de hem latede ezici bi üstünlüğü var eğer markshman oynamayı seviyorsan lebmot veya nuttt al derimama 40-30 lvl değilsen nutt alma beceremezsinhe bu arada lebmont kullandığım için biliyorum fu ll build tank ve fu ll build lebmont karşısında tankın hiç şansı olmuyor eğer doğru hasat itemlerini aldıysan tam cqnla bile çıkabiliyorsun mücadeledenDebronee düşünüyosan alma derim bende var çok sıkıcı bi heroEğlenceli değil ve w sundan başka adam gibi özelliği yokkaç lvl sın
kardeşim ben basvurcaktim ama clan full eger online olmayan biri varsa cikar da bni al nickim ; thegreyismetOyundaki nickinizi yazarsanız davet gonderirimBaşka Teşkilattan Arkadaşlar varsa Teşkilat maçi yapmak istiyoruz.
Haberleşip aynı anda teşkilat maçı aratarak maç yapabiliriz.!!
HoCClub
Okcunun püf noktaları neler hangi eşyalar alınmalı ? Bide kitabeler felan onların hangisi okcu için avantaj ?
İlk olarak 1.skile yani sersemletici oka yoğunlaşmalisin (ilk kanı takimina aldirip kasilmak icin ) daha sonra dükkândan hız artışı ürünlerini satın alıp farm yapmalısınız yani asker kesmelisin.2.skili açtıktan sonra büyücü hariç diğer kahraman sınıflarına öncelikli olarak saldirmalisin, eğer rakip rakım sadece büyücülerden oluşuyorsa SP arttırıcı ürünlere ağırlık verip 1.skili attiktan sonra hemen 2.skili atıp karşındakinin herosunu kesersin eğer hala canı varsa 3.skili atıp kovalayarak heroyu kesebilirsinOkcunun püf noktaları neler hangi eşyalar alınmalı ? Bide kitabeler felan onların hangisi okcu için avantaj ?
İlk olarak 1.skile yani sersemletici oka yoğunlaşmalisin (ilk kanı takimina aldirip kasilmak icin ) daha sonra dükkândan hız artışı ürünlerini satın alıp farm yapmalısınız yani asker kesmelisin.2.skili açtıktan sonra büyücü hariç diğer kahraman sınıflarına öncelikli olarak saldirmalisin, eğer rakip rakım sadece büyücülerden oluşuyorsa SP arttırıcı ürünlere ağırlık verip 1.skili attiktan sonra hemen 2.skili atıp karşındakinin herosunu kesersin eğer hala canı varsa 3.skili atıp kovalayarak heroyu kesebilirsin
kardeş internet hızı ile alakalı bazen bana da oluyor mobil veriden girince olmuyor ama wifi ile girersen düzelirRica ederim nickim harikazade yalnız oyuna 2 gündür giremiyorum oyun açılıyor güncelleme arıyor diyip öyle kalıyor bunun çaresini bilen var mı? Dosya yöneticisinden kaynaklı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?