KutayErim
Üye
eşleşme sistemi de iyi oldu bronz lar bronz larla silverler,gold lar diamond lar kendi ligindekilerle mac yapacak diamond da ne iyi gecer maclar ve bide sezonu gold da kapatınca 200 runik geliyor sanırım ben bronz 1 im yakında gümüş 5 olucam
o yazıtlar tek başına işlev görmez onları kitabede kullanman gerek
telefonunun versiyonu kitkat sa atabilir ayrica sistwmin karsilamiyorsa veya telefonun isiniyorsa kapanabilir telefonun rootluysa da olurSizde de atıyor mu oyundan? Çok sinir bozucu iki oyunda bir mutlaka atıyor oyundan
telefonunun versiyonu kitkat sa atabilir ayrica sistwmin karsilamiyorsa veya telefonun isiniyorsa kapanabilir telefonun rootluysa da olur
kardeşim havaya girmeye gerek yokarkadaşlar ben oyunu google storeden efekleri hoşuma gittiği için indirdim oynamaya başladım şuan 66 lvlim arkadaşımada tavsiye ettim ipone s4 e indirdi ancak sanırsam aynı serverda değiliz ne yapabilirim aynı yerde oynamak için?
3v3 mapı fazla istemci kullanıyor diye atabilir.ben telefondan girince atma yaşıyorum tablette en ufak problem yokBende lumia 920 kullanıyorum soruma cevap verirsen daha kolay halledebilirz sorunu oyun 5-5 mapında atmaz 3-3 te hep atar.Dunden beride lag var donmalar oluyor.Telefonun ısınması ile ilgili değildir sorun çoğu lumiada ısınır zaten.
Vurdukça can arttıran hüner skili hangisi bilen varmı
kardeşim ben dövüşçu kullanıyorum geneldi.Kesinlikle almayı düşünüyorum ama bendeki lebmont ateşi asla sönmez: )
Bu arada fighter için hangi kitabeyi onerirsin
Bendeki yaşıtları ve hünerleri bi arkadaş diziyor ama hala kitabe kilitli değil birde kitabe kilitli olmayınca özellikleri çalışıyor mu?Ben kisalttim o ismi artık balina diyorum o heroya: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?