Oyun Heroes Of Order & Chaos [Soru-Cevap] Sorun Cevaplayayım!

Sponsorlu Bağlantılar

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Kayıp Hermetist'in Pelerini (Arch in anahtar itemidir.Olmazsa olmaz)
•Kibir Pelerini(Oyundaki magelerin hemen hemen hepsinde kullanılan item.)
•Dağlayıcı Küre(Yüksek hasar için.)
•Hades Zırhı(Fighter lerin hasarını azaltmak için.)
Bağnaz Sireni/Kraliçe örümceğin zırhı.ismi böyleydi sanırım.(Oyun uzadıkça arch güçsüzleşir.O güçsüzlüğün bi nevi önüne geçmek için.Botu da araya sıkıştırırsın yüksek bi fiyatı yok sonuçta.

berkalma

Üye
Kayıp Hermetist'in Pelerini (Arch in anahtar itemidir.Olmazsa olmaz)
•Kibir Pelerini(Oyundaki magelerin hemen hemen hepsinde kullanılan item.)
•Dağlayıcı Küre(Yüksek hasar için.)
•Hades Zırhı(Fighter lerin hasarını azaltmak için.)
Bağnaz Sireni/Kraliçe örümceğin zırhı.ismi böyleydi sanırım.(Oyun uzadıkça arch güçsüzleşir.O güçsüzlüğün bi nevi önüne geçmek için.Botu da araya sıkıştırırsın yüksek bi fiyatı yok sonuçta.
Çok teşekkürler. Bir de son olarak hangi tabletleri dizmeliyim?

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler. Bir de son olarak hangi tabletleri dizmeliyim?
Her klasın kitabeleri farklıdır.
fighter için istiyorsan

Delici kitabe.
Kana Susamışlık Kitabesi.
Zulüm Kitabesi.

Her zaman beklerim ben burdayım aklına ne takılırsa sor ;)

berkalma

Üye
Her klasın kitabeleri farklıdır.
fighter için istiyorsan

Delici kitabe.
Kana Susamışlık Kitabesi.
Zulüm Kitabesi.

Her zaman beklerim ben burdayım aklına ne takılırsa sor ;)
Archimtiros için hangi kitabeleri dizeyim

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Archimtiros için hangi kitabeleri dizeyim
1 heroya yoğunlaşmamak gerek tabletlerde.basit bir iş değil çünkü.archtan sıkılırsan diğer herolarda etkisiz kalır o tablet.yapmak basit iş değil.ben 60k gibi bi parayla yaptım tabletlerimi.ben sana mage için olanı veriyim her magede iş görsün.

Türkçeleri aklımda değil

Desire
Whispering
Elder
Purity
Assistance
Redemption

bunlar magede kullanacağın tabletler.
Tabletlerin yazıtları ise

Order kısmı Hp+Cooldown
chaos kısmı Pierce Thru Magical

oyunu ingilizce oynuyorum vaktim yoktu çeviremedim.

berkalma

Üye
1 heroya yoğunlaşmamak gerek tabletlerde.basit bir iş değil çünkü.archtan sıkılırsan diğer herolarda etkisiz kalır o tablet.yapmak basit iş değil.ben 60k gibi bi parayla yaptım tabletlerimi.ben sana mage için olanı veriyim her magede iş görsün.

Türkçeleri aklımda değil

Desire
Whispering
Elder
Purity
Assistance
Redemption

bunlar magede kullanacağın tabletler.
Tabletlerin yazıtları ise

Order kısmı Hp+Cooldown
chaos kısmı Pierce Thru Magical

oyunu ingilizce oynuyorum vaktim yoktu çeviremedim.
Tamamdır sıkıntı değil ingilizce olması çok teşekkürler

berkalma

Üye
Fish hakkında ne düşünüyorsun bu ara baya sardı beni fena da oynamıyorum :)

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Fish hakkında ne düşünüyorsun bu ara baya sardı beni fena da oynamıyorum :)
reega 1v1 de ultisiyle birlikte çok etkilidir.Takım savaşındada öyle ama karşıdaki rakip senin için harvest kasıyorsa sıkıntı yaşayabilirsin sen ulti açtığın halde sana saldırır ve senin yansıttığın hasarı harvestliyerek tamamlayabilir.bide polyphemus sıkıntı çıkarıyor bu heroya.onun dışında ucuza gayet kullanışlı bir hero

furkan1161

Üye
Kardeş simdi oyundayiz herkes en basta 100 SP biraz da damage verenitemden alıyor en basta sende yararlı mi o ben şahsen botun alt isteklerini aliyorum paradan kazanç oluyor

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş simdi oyundayiz herkes en basta 100 SP biraz da damage verenitemden alıyor en basta sende yararlı mi o ben şahsen botun alt isteklerini aliyorum paradan kazanç oluyor
çoğu heroda yararlı.seninde almanı tavsiye ederim.hem ölmen daha zor hem farm ve kill alman daha kolay olur.oyunun ilerlerinde satıyorsun zaten 2 sini 500 e

Hypn0tiz3

Üye
Banada çok yardım lazım başkan :)

furkan1161

Üye
Teşekkürler ama cozdum olayı ben genellikle deb oynadığım için once 2 tane bear clever alıyorum 480 ten sonra karşı tarafın ayılara gidip pusu kuruyorum yanıma oyuncu skilleri olarak 2. Seviye dondurucu ile ateş topu alıyorum ilk skil olarak da judgement yerine intensify alınca adama atiyorum hepsini hem de ayıları kesince 3 level oluyorum hemen ilk 3 skil açılınca da solo mid costuruyorum

Hypn0tiz3

Üye
Öncelikle şu oyunu oynayan bi türk topluluğu yok mu ? :)

Bide şu debronee nin seri vuran skilline nasıl engel oluruz

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama cozdum olayı ben genellikle deb oynadığım için once 2 tane bear clever alıyorum 480 ten sonra karşı tarafın ayılara gidip pusu kuruyorum yanıma oyuncu skilleri olarak 2. Seviye dondurucu ile ateş topu alıyorum ilk skil olarak da judgement yerine intensify alınca adama atiyorum hepsini hem de ayıları kesince 3 level oluyorum hemen ilk 3 skil açılınca da solo mid costuruyorum
bear clever almanı tavsiye etmiyorum.
dondurucu ve ateşi de tavsiye etmiyorum
ama senin oyunun :) bear clever ve digeri arasinda hicbir fark yok neredeyse hasar olarak.yani fazla artmaz hasarin bear clever alinca.sadece maca 200 can geride başlarsın.ve trade lerde kazanmanzor olur.Ama nasıl istiyorsan öyle oyna :)
Öncelikle şu oyunu oynayan bi türk topluluğu yok mu ? :)

Bide şu debronee nin seri vuran skilline nasıl engel oluruz
Türk topluluğu var kardeş.Hangouts adli programi indir playstore den [email protected] a mesaj birak seni 30 kişilik gruba ekliyim.ordan muhabbet ediyoruz oyuna giriyoruz beraber.guildimiz de var.yukarılarda bi arkadaş sormuştu debden kurtulmanın yolunu.ilk sayfadaki yorumların arasında bulabilirsin.

Hypn0tiz3

Üye
Eyvallah sağolasın :) bugün mesaj bırakıyorum İOS kullanıcısıyım bende zaten :) bide elfi tavsiye edermisin çok başarılı bi job gibi oynamasıda keyifli

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağolasın :) bugün mesaj bırakıyorum İOS kullanıcısıyım bende zaten :) bide elfi tavsiye edermisin çok başarılı bi job gibi oynamasıda keyifli
elf güzel herodur kombinasyonu iyi uygularsan.ultiyi açınca ilk vurduğun düz hasar çok güçlü oluyor ve backdoor atmada üstüne yok ultiyle. etki alanı becerisiyle güzel farm yapılabilir.saldırı hızı yüksek olması gereken herodur.medyum toniği alınca biraz verimi düşüyor ama.
yanlız biz android kullanıcısıyız :/ serverlerimiz farklı ama gelecek yeni patch ile serverlar birleşecek büyük ihtimal.

Hypn0tiz3

Üye
Ne zaman gelicek bu patch peki tarih var mı ?

dubsteinn

dubsteinn

Üye
    Konu Sahibi
iosta olduğun için şanslısın android dışlanıyor,iosa güncelleme geldikten 3-4 hafta sonra android e geliyor. size haftaya perşembe geliyor güncelleme ama bizi bilmiyorum.

Üst Alt