çoklu çıkış istiyorsan usb çoğaltıcı al. c6-01 kablosuna tak. telefonuna tak kullan. Ama boşa para verirsinanlamadınız çift taraflı usb çıkış kablosu olucak orjinal usb yi ona takıcam diger ucu tele giricek çıkış tarafına istedigimi baglıcam

anlamadınız çift taraflı usb çıkış kablosu olucak orjinal usb yi ona takıcam diger ucu tele giricek çıkış tarafına istedigimi baglıcam

ikinci eklediğim resime bak o gözüküyor. Eğer çoğaltmak istiyorsan flash disk gibi küçük usb çoğaltıcılar satılıyor. üstünde 4 tane çıkış oluyor. sen bu c6-01 kablosunu al. Bir tanede benim dediğim gibi küçük usb çoğaltıcı al. dene ama tekrar tekrar diyorum boşa para verirsindoğru senin dediğin kablo iste görmedim resmi![]()

bizde git gide aykuta bağladık
Resimdeki uclar seni aldatmasın Böyle bi kabloyu uyarlaman lazım o zaman ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
En iyisi sen Aykutu bul
Deneyim yaşayan o![]()

ikinci eklediğim resime bak o gözüküyor. Eğer çoğaltmak istiyorsan flash disk gibi küçük usb çoğaltıcılar satılıyor. üstünde 4 tane çıkış oluyor. sen bu c6-01 kablosunu al. Bir tanede benim dediğim gibi küçük usb çoğaltıcı al. dene ama tekrar tekrar diyorum boşa para verirsin
- - - Eklendi - - -
bizde git gide aykuta bağladık
- - - Eklendi - - -
alacağın usb çoğaltıcılara burdan bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.alman gereken aslında tek şey var. c6-01 flash disk kablosu. Ama bu kablo zor bulunuyormuş ama istanbulda vardır.kadıköyden alıcamlazım olur sonuçta işe yaramasada
boşa uğraşıyorsun kardeşim sana diyoruz ama dinlemiyorsun. işe yaramayacağını göreceksin.ama olursa 1tb harddisk klavye mause birde tv baglarsam telefon degil bilgisayar sanki![]()
yav hala dediğini diyorsun senin elindeki tablet de değil n8 de değil. Senin elindeki 5800ben ögrenci adamım tablete baglanıyo ama![]()

şahinin hastaları var ama mercedesin yaptığını yapamıyor.şahinin hastaları var ama![]()

Boşa uğraşıyorsun çalışmaz. Ama sen dinlemeyeceksin. Uğraş.o aparat lazım zaten bana saol yinedeçalıştıgı zaman da bana gelip o metin abi nasıl yaptın demeyin
![]()

bilemem t10 hiç kullanmadım.peki babamda t10 var dediklerimi ona taksam onda çalışırmı![]()
sence 3310 a da kalvye bağlarsan çalışır.onun usb çıkışı 5800 la aynı tablet sistemi oldugu için çalışaişir bence![]()
neyse hadi ben kaçar sen uğraş.