kablolarla oynayıp yaparsın.yani usb yerini bilgisayar gibi yapıcam

benim dediğim yöntemle kabloyu yapabilir ama kalvye işini yapamaz. O flash disk olayıda olmaz. Telefon donanımında olması gerekir. Mesele o özellik c6-01 de var. Kablosu satılıyor. bir ucunu telefona bir ucuna da flash diski takıyorsun tanıyor ama 5800 da o kabloyu yapsan da olmaz. Ama denemek istersen hiç uğraşma git telefoncuya c6-01 flash diski telefona takacam de. kablosunu al onla dene.Yapabilirsin yapanda var
Flash disk bağlıyordu bi ara biri ama konuyu hatırlamıyorum![]()
ama senin elindeki telefon n8 değilama n8 de var

hiç uğraşma git telefoncuda veya böyle kablo satan bir yerden c6-01 usb flash disk kablosu al. Nasılsa girişleri aynı telefonların.kadıköyden çift taraflı usb çıkış kablosu var onu alıcam orjinal kablosunu ona baglıcam![]()

cık öyle değil. usb kısmı içine girecek şekilde olmalı. bu zaten usb kablosuBuna benzer kablo yapmazn lazım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

klavyeyi denemeni anladımda fareyi ne diye denedin onu çözemedim. Böyle bir şey denemene akıl erdiremedimBeyler ben denedim klavye fare bağlanıyor fakat çalışmıyor hem fareyi hemde klavyeyi denedim çalışmıyor
uğraşmayın o donanım yok.alacağın kablo aynen benim fotoğrafını gösterdiğim kablo.pc ye geçince foto atıcan normal bilgisayar usb çıkışı lazım çift taraflı![]()
alacağın kablo aynen böyle olacak

benim gösterdiğim resime bak. Resimdeki c6-01 in flash disk okuyucu kablosu. bunun telefona giren tarafını telefona takacak. Diğer tarafına da klavyeyi veya mause yi takacak. Ama tekrar diyorum boşa uğraşıyorsunuzDönüştürücü lazım işte usb kısmı nasıl telefona girecek_?

ben görüyom
Resim gözükmüyor![]()
ama dur hızlı resim yükleyeyim