Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Mp4 Video izleme yardım!
Sponsorlu Bağlantılar
KomiserMemoli_12
Üye
Cutetube Symbian 3 uygulaması 5800 s60v5 işletim sistemine sahiptir. O program çalışmaz smartmovie ve converteri 5800'a yeter de artar bile. Videoları çevirip atıcaksın telefona işte convertarı kullanarak.
DarkredBlue61
Üye
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi Zamanın Varsa İçinde 2 Tane Vardı Ama Uyum Sağlarmı Bilmem.Birisi Star dida Diğeride Smarttı SanırıM Ben ONları Kullanıyordum
Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi Symbian Belle Fp2 Uygulama Arşivi 220 Adet Uygulama Arşivi Zamanın Varsa İçinde 2 Tane Vardı Ama Uyum Sağlarmı Bilmem.Birisi Star dida Diğeride Smarttı SanırıM Ben ONları Kullanıyordum
Kardeşim bu programlar 5800'da çalışmaz. 5800'ın işletim sistemi S60V5'tir. N8 ve sonradan çıkan 808 vb. telefonlarda Symbian 3 işletim sistemi vardır. İksi de birbirinden tamamen farklı sistemlerdir.
Kardeşim bu programlar 5800'da çalışmaz. 5800'ın işletim sistemi S60V5'tir. N8 ve sonradan çıkan 808 vb. telefonlarda Symbian 3 işletim sistemi vardır. İksi de birbirinden tamamen farklı sistemlerdir.
Yalnız linke girip baktım adam 808'de hepsini denedim yazmış
lazye
Üye
kardeşim bazı uygulmalar çalışabilir ama telefonda uc playerden başka bir program yalandan arama yok bende çok bakmıştım benim eski telefonum 5800 dı size tavsiyem yakın zamanda başka bir cihaz almanız kısa vadede ise pcden converter yardımıyla telefon atarsanız izleyebilirsiniz ayrıca gerekli ayarları yaparsanız çok net bir görüntü elde edeceğinizden şüpheniz olmasın