arslansem
Üye
Ara küfür et kapat ... Sonra tekrar ara yine küfür et kapat ...

onu yaparsa ne kadar deger verdıgını hatırlatır kıza..aklımdan hıc cıkmıyorsun onun ıcın dayanadım aradım küfrettımAra küfür et kapat ... Sonra tekrar ara yine küfür et kapat ...

onu yaparsa ne kadar deger verdıgını hatırlatır kıza..aklımdan hıc cıkmıyorsun onun ıcın dayanadım aradım küfrettım
aslında senın sevıyene ındım..
bence komıkce bır durum..en büyük tokat susmaktır bazen

Bence onu çıldırtmanın en iyi yolu yaptıklarını hiç kaale almamak yani umursamamak..eminim senin kıskandığını görünce veya üzldüğünü yaptıklarından daha fazla haz alacak ve senin bu halini görmek onu mutlu edecek o yüzden hiç takma tam tersine ayrıldığın için daha çok mutlu olduğunu bi şekilde ona hissettir bunun en iyi yoluda onu umursama keyfine bak hiçbiri senden değerli değil![]()
tamam kardeşim girdiğimnde konuşalımkardesım msn ım var sende onlıne ol konusalım orda uzun uzun
herkes zamanında yanlıs kişileri secıyor basta canın yansada sonunda tecrübe olarak sana geri dönüyor
evet cok canın acıyor ,küfredıyosun
yeri gelıyor beddualar edıyosun
ama öyle bır an gelecekkı degmezmıs ya deyıp gececeksın
bunları sende bılıyosun
kişilikle alakalı atlatmak bırseyler nekadar söylesekte sana bos
ben cok zor atlatıyorum o yuzden uzak duruyorum herkesten
hersey ask mesk değil aslında en büyük mutluluk ailen zamanla anlıyosun bunu
en zor yanında yıne aılen yanında oluyor
ben agladıgımda annemın omzunu buldum yanıbasımda yıne
derken guldum gectı aman salla dedım
dedıgım gıbı sımdı ne söylesek bos kı 10 gun sonra bırını bulacak kadar kısılıgı oturmamıs bırısı sana zaten yakısmaz
atlattıgına dua et
koluna bırını takcaksan da adam gıbı bır kız olsun
ucuz atlatmıssın bugün üzülmesen ılerde üzülecektır bosver gıtsın..![]()

Eğer gerçekten sevdiysen,yapına ve kişiliğine bağlı olarak,şu yukarıda yazılanlar ve gerçek hayatında sana söylenenlerin hepsi sana vız gelir vız geçer.Unutmalısın,boşver gitsin,zaten değmezmiş gibi kelimeler çok boş gelir seven insana.
Sen kendi içinde yaşamalı ve halletmelisin herşeyi...
Ara küfür et kapat ... Sonra tekrar ara yine küfür et kapat ...

güzel yöntem gizliden yap bide![]()
onu yaparsa ne kadar deger verdıgını hatırlatır kıza..aklımdan hıc cıkmıyorsun onun ıcın dayanadım aradım küfrettım
aslında senın sevıyene ındım..
bence komıkce bır durum..en büyük tokat susmaktır bazen
hemşiremizde geldiğine göre doğrudur![]()
Sevgili bu, sevmiş çocuk pat diye sevgisini yok edecek değil ya ...
Sen ara kardeşim küfret dümdüz git rahatlarsn ... Karşı tarafı ağlatana kadar devam et
aLσηє;2520827' Alıntı:ayrılmışlar.çocuk vurmuş tekmeyi bunaköpek geri gelirse çok güzel intikam alıcam
![]()
süper olmuş ohhhhh görsün gününü.
Hiç oralı bile olma o senin ayağına tıpış tıpış gelene kadar. Sen cool takıl
Gez toz keyfine bak. Çok canın çekerse marketlerde kaşarın kilosu bazen indirime giriyor 
Vay Peri Kızı na bak![]()
Yaw abla bana nasıl anlatıyorsun burda nasıl![]()

Dövelim çocuğu?..
Kordondan atarız denize...
İstersen kıza da güzel bir ayar çekeriz...
Yamuk yapmak neymiş görsün kardeşimize... Yamulmak suretiyle...
Seni öldürmeyen acı güçlü kılar.
Koy cebine tecrübeni, tak koluna yeni geleni![]()