herkese 1 dakikasını bana ayırabilir mi ? birazcık hatırım varsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
herkese 1 dakikasını bana ayırabilir mi ? birazcık hatırım varsa
2 yıldır çıktığımz kızla 10 gün önce ayrıldık.Daha 1 hafta olmadan gitmiş başkasını bulmuş ve aşkımlı filan konuşuyolar.artık ondan nefret edip onu sevmesem bile yaptıkları koydu.sizce bu acının altından nasıl kalkabilirm.şuan herşey boş geliyo bana.uyku bile haram oldu.sigarayıda artırdım.bana yardımcı olabilcek var mı ?

Perfect!

Üye
kardeşim ne yaparsan kendine yaparsın ne içtiğn sigara zamanı geri getirir nede başka bişey

Bu dünyada üzülmeye değcek hiç bişey yok
Başkası kendınden daha değerli olmamalı bence

2 günde başkasını bulmuşsa zaten üzülme gitsende bul

Zaten aşkında suyu çıktı önüne gelene aşkım deniyo artık koskoca bi yalan aşk benim gözümde

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ya bulmakta problem değil.ama koyan şeyler var.herkes yaşamıştır bunları.ben ilk defa yaşıyorumda ondan böyle.saol kardeşim yorumun için

Perfect!

Üye
herşeyin bi ilki varmış demek alışırsın zamanla sıkma canını

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı buymuş dicem kendimi klasik cümlelerle avutuyorum :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Halil doğru söylüyor.ne artırdığın sigara derdine derman , ne de tatlı canını sıkman..

İntikam almak istiyorum diyorsan takacaksın koluna güzel bi bayanı onun takıldığı mekanlardan geçeceksin.onun sizi öyle görmesini sağlayacaksın

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
yok yaaa umrumda değil intikam almak filanda istemiyorum.acımı geçircek bişey olsun yeter bana

Perfect!

Üye
acını zaman geçirir sanırım yada kısa vadede

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
yok yok onlar daha kötü yapıyo beni:d

Perfect!

Üye
ozaman hiç kasma zamanla geçer git başkasını bul

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
zaten sevgiler aşklar kaşar olmuş

punqermojo

Üye
Kızı takmamaya çalış..:) bak gör nasıl deli olucak saten sen onu takmadıkça rahatlıycaksın bizde 3 senedir çıkıoruz ayrıldık şuan oda başkasıyla çıkıo takmıorum valla...arkadaşlarıma diyomuş alper beni çıldırtıo nie takmıolan o ocuk beni sevmiomu felan :D ama yine sen bilirsn kardeşin :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
aLσηє;2519066' Alıntı:
zaten sevgiler aşklar kaşar olmuş

Bunu bile bile fazla kaptırmayacaktın kendini.bak hep umut besledin şimdi görüyorsun ne olduğunu

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
yalnız kalmaman ıyı gelcektır arkadaslarınla zaman gecır maxicep komıklere gır gez toz yüz top oyna.
kendıne mekulıyetı kendın bulacaksın dedeıgın gıbıyse uzulmeye hıc degmeyecek bır durum zaman senınle olsun. .

haltie

haltie

Üye
ömerim ne güzel olmuş işte yok yakınken dönmüşsünüz bence sevinmelisin, daha neler çıkacak karşına sadece bazı şeylere takılıp kalma sen eğlenmene gezmene tozmana devam et bence

● aLuvi ●

Üye
İlişkiler cıvık arkadaşım her balık oltalık ...

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Bence onu çıldırtmanın en iyi yolu yaptıklarını hiç kaale almamak yani umursamamak..eminim senin kıskandığını görünce veya üzldüğünü yaptıklarından daha fazla haz alacak ve senin bu halini görmek onu mutlu edecek o yüzden hiç takma tam tersine ayrıldığın için daha çok mutlu olduğunu bi şekilde ona hissettir bunun en iyi yoluda onu umursama keyfine bak hiçbiri senden değerli değil :oke:

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
Kızı takmamaya çalış..:) bak gör nasıl deli olucak saten sen onu takmadıkça rahatlıycaksın bizde 3 senedir çıkıoruz ayrıldık şuan oda başkasıyla çıkıo takmıorum valla...arkadaşlarıma diyomuş alper beni çıldırtıo nie takmıolan o ocuk beni sevmiomu felan :D ama yine sen bilirsn kardeşin :)

heh aynı benim durum.aynen güzel taktik kardeş takmazsam değere binerim:d

Bunu bile bile fazla kaptırmayacaktın kendini.bak hep umut besledin şimdi görüyorsun ne olduğunu
ya yalancı neler diyodu bağlanmamak elde değil.

yalnız kalmaman ıyı gelcektır arkadaslarınla zaman gecır maxicep komıklere gır gez toz yüz top oyna.
kendıne mekulıyetı kendın bulacaksın dedeıgın gıbıyse uzulmeye hıc degmeyecek bır durum zaman senınle olsun. .

yok yalnız değilim çok şükür maxicep ve arkaşlarım saolsun

ömerim ne güzel olmuş işte yok yakınken dönmüşsünüz bence sevinmelisin, daha neler çıkacak karşına sadece bazı şeylere takılıp kalma sen eğlenmene gezmene tozmana devam et bence

vay abim benim saolasın yorumun için.aynen abi valla allah bin şükür gördüm gerçek yüzünü:D takmıyorumda ilk duyduğumda koydu biraz işte

● aLuvi ●;2519307' Alıntı:
İlişkiler cıvık arkadaşım her balık oltalık ...

evet zor kız diye bi oaly kalmadı...

zibidi39

zibidi39

Üye
kardesım msn ım var sende onlıne ol konusalım orda uzun uzun

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
herkes zamanında yanlıs kişileri secıyor basta canın yansada sonunda tecrübe olarak sana geri dönüyor
evet cok canın acıyor ,küfredıyosun
yeri gelıyor beddualar edıyosun
ama öyle bır an gelecekkı degmezmıs ya deyıp gececeksın
bunları sende bılıyosun
kişilikle alakalı atlatmak bırseyler nekadar söylesekte sana bos
ben cok zor atlatıyorum o yuzden uzak duruyorum herkesten
hersey ask mesk değil aslında en büyük mutluluk ailen zamanla anlıyosun bunu
en zor yanında yıne aılen yanında oluyor
ben agladıgımda annemın omzunu buldum yanıbasımda yıne
derken guldum gectı aman salla dedım
dedıgım gıbı sımdı ne söylesek bos kı 10 gun sonra bırını bulacak kadar kısılıgı oturmamıs bırısı sana zaten yakısmaz
atlattıgına dua et
koluna bırını takcaksan da adam gıbı bır kız olsun
ucuz atlatmıssın bugün üzülmesen ılerde üzülecektır bosver gıtsın..:sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt